kamil Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Czy oni wszyscy mają jednocześnie monstrualny atak opryszczki i w związku z tym od górnej wargi do podstawy nosa wysmarowali się zoviraxem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Mi się to coś pod nosem kojarzy z: Edit: Co gorsza jest to chyba zgodne z założeniami projektanta: Riccardo Tisci inspirację do stworzenia jesienno-zimowej kolekcji zaczerpnął ze swojej dziecięcej obsesji na tle amerykańskiej flagi i mitologicznej postaci Minotaura (ciach) z drugiej zaś srebrne kolczyki w nosie odnoszące się do wspomnianej wcześniej postaciCo do samego ubioru to zestawy monochromatyczne nie podobają mi się. Gucci podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Jeśli to ma być "moda", to ja za nią dziękuję. A na deser zdjęcie, również inspirowane minotaurem . Wbrew pozorom, kolczyk nie jest dużo większy (!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Dokładnie, ten w czerwonym to Byczek Fernando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Chciałbym zwrócić Waszą uwagę, że autor wątku nazwał to "łagodnym podejściem", chyba nie chcę widzieć bardziej odważnych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2012 Dzisiaj sztuką nazywa się odchody w puszce albo zdechłego kota na sznurku, więc pewnie i takie kolczyki modą nazwać można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 W kwestii porządkowej: - u Sartorialista: D&G - SS 2013 - a miesiąc temu wstawiłem Hackett SS 2013 tu viewtopic.php?f=1&t=2101 - sporo pokazów tutaj http://www.jrgon.com/tag/mens-wear bardziej, jeszcze bardziej i trochę mniej odjechanych edit: - u Sartorialista: Missoni - SS 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 co prawda nie reportaż, ale zapowiedź wystawy ivy style w nowym yorku On September 14, the Ivy Style Exhibition will open at The Museum at FIT (The Fashion Institute of Technology) in New York City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 i jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Ta zielona w kropki (krosty?) wygląda super. Sam bym takiej nie ubrał, ale muszę przyznać, że ma w sobie to coś. Nawiązuje do faktury skóry strusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Ja poproszę drugą z lewej na ostatnim zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 zielona - te wzory to chyba bażanciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 brioni jesien/zima 2012-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 brioni jesien/zima 2012-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 gieves and hawkes rtw 2012-13 ciekawe zestawienia kolorystyczne - tak powinien wyglądać każual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Faktycznie, bardzo fajne zestawienia kolorów. Fason też mój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Kolorystycznie jest wedlug mnie slabo, szczegolnie ostatnie zestawienie, jest to jakis przypadkowy misz masz. Zgodze sie jednak, ze samo zestawienie elementow garderoby jest dosc dobre:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Bardzo to wszystko smutne i ciężkie. Kolorystyka dla dojrzałej pani. Model, jak widać, również smutny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Zdecydowanie coś go trapi. Coś po jego prawej stronie. Kolorystyka faktycznie dziadkowa, ale chciałbym widzieć takich dziadków na ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 No co wy, przecież widać że chłop zastanawia się na jaki kolor pokój pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Toz to zestaw koordynowany 'Na remont!' Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 A czy nie uważacie, ze rękawy są trochę za krótkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 nie nie nie. ani smutne, ani ciężkie, ani przypadkowo dobrane. to stonowana przeciwwaga dla estradowców z pitti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Na remont to tylko betonowe buty! http://www.afinepairofshoes.co.uk/colle ... boot-snuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi