Remy Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Dobry zegarek. Na forum: www.zegarkiclub.pl pomogą ci... złamać budżet. Pióro: http://www.piorawieczne.fora.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Oto nowa propozycja z meskiej bizuteri firmy Montblanc ,,Woven" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 Gdzie kupic dobre, uniwersalne, eleganckie spinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 ja kupuję często tutaj: http://www.ballmani.pl/Katalog/SPINKI-DO-MANKIETOW/ http://www.jurando.pl/sklep/vernon-spin ... p-142.html http://www.luxury4you.pl/4.-Spinki-mank ... index.html jak macie jakieś inne źródła - podajcie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 30 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2012 a propos spinek (proszę Moderatora by mnie nie ganił, bo wiem że o spinkach gdzieś indziej już było). Co sądzicie o spinkach tematycznych np. w kształcie kart, trąbki czy piłki futbolowej. Ja tego nie lubię ale czy ma ktoś na to "swój pomysł"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Pytanie praktyczne. Wiadomo, ze srebrne spinki sa najuniwersalniejsze. Jak natomiast maja sie modele z "kryształami" w środku? Czy mogą mieć zbliżony kolor do garnituru czy raczej kontrast? Przykładowo na formalne spotkania, meetingi wieczorowe, niezobowiązujące (ale wymagające elementu elegancji - stąd spinki) do granatowego garniuturu pasują bardziej niebieskie czy czerwone też będą ok. Koszula biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Lapis Lazuli to klasyka klasyk, więc niebieskie są jak najbardziej odpowiednie. Uważałbym z tymi "kryształami", raczej powiedziałbym, że do kanonu męskich spinek należą kamienie, albo inne nieprzezroczyste materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 ja często łączę kolorystycznie krawaty ze spinkami - za dnia, do wieczora. Później raczej noszę spinki srebrne lub i wpadające w czerń. Zgadzam się z El-biczel'em, że z kryształami w spinkach bym uważał, żeby nie przesadzić z "bogactwem" formy. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 do marynarki z poszetką stylizowaną przez Mr. Vintage wg mnie świetnie będzie współgrała taka bransoletka https://kieljamespatrick.com/index.php/ ... acelet/829 nawet ją zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 21 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2012 Poniżej moje spinki bespoke od anonimowego złotnika z Warszawy. Korpus ze srebra, z jednej strony lapis lazuli, a z drugiej koral. Założeniem było, aby spinki były okrągłe i dwustronne, dzięki czemu można je założyć pożądanym kolorem na zewnątrz. Dziś bym rozważył platynę zamiast srebra, bo to ostatnie może być uznane za mało szlachetne - zwłaszcza w kontekście obecności koralu. Koral zastosowałem, bo nie istnieje inny materiał szlachetny barwy jasnoczerwonej (granat, zastosowany w pierwszej wersji spinek, okazał się za ciemny; w wielu okolicznościach wyglądał na prawie czarny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Jeden zegarek, wiele możliwości "Drugie, najbardziej istotne kryterium doboru zegarka, to jego styl. Do strojów eleganckich, opartych na garniturach czy klasycznych zestawach koordynowanych najlepiej będą wyglądać zegarki cienkie, o prostej i minimalistycznej formie, z jednokolorową tarczą i delikatnym paskiem. Jednym słowem klasyki. Taki zegarek powinien być stylowym dodatkiem, ale nawet po odsłonięciu mankietu, nie powinien zbytnio przyciągać uwagi. Przy ubiorach casualowych czy sportowych można sobie pozwolić na większą swobodę. Gabaryty zegarka..." http://mr-vintage.blogspot.com/2012/10/ ... wosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montparnasse Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Poniżej moje spinki bespoke od anonimowego złotnika z Warszawy. Korpus ze srebra, z jednej strony lapis lazuli, a z drugiej koral. Bardzo ładne. Czy można poznać namiary ne tego złotnika? Przy okazji -- ile czeka się na wykonanie zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 To mój zestaw na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Guma do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Guma do wymiany. a tam guma.... Znam tutaj jednego co zrobi o wiele fajnieszy pasek bespoke do tego zegarka ze skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Guma do wymiany. Juź w drodze do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 nie należące do klasycznej elegancji tylko casualowe, ew. rodem z Pitti to co mam dziś na ręku (2 x wykonanie żonki, 1 x MD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Kotwica nie kłuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Kotwica nie kłuje? nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 super krzysiek! rewelacyjnie to wyszło, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Bardzo lubię takie bransoletki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Łukasz parafrazując Ciebie, moje stanowisko w sprawie zajęcia powierzchni nadgarstka jest takie - Watch only or GTFO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Po zaroście dłoń wydaje się męska, po ozdobach damska. Czyja jest? hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Po zaroście dłoń wydaje się męska, po ozdobach damska. Czyja jest? hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi