Żorż Ponimirski Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 https://www.forbes.com/sites/pamdanziger/2020/03/04/in-making-a-good-first-impression-menswear-retailer-suitsupply-nails-it/amp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Rośnie nowy celebryta, Zaremba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 MI sie podoba, jakos chyba pare dni temu juz widzialem, fajna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 (edytowane) Mnie też się podoba sama reklama, ale z marek samochodów kojarzących mi się ze stylem wymieniłbym raczej Alfa Romeo, Volvo, Maserati czy Land Rover. Mazda pasuje do Zaremby jak każda inna przypadkowa marka. Edytowane 2 Kwiecień 2020 przez Żorż Ponimirski Cząstki „bym” z osobowymi formami czasownika pisze się łącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Mnie też się podoba sama reklama, ale z marek samochodów kojarzących mi się ze stylem wymienił bym raczej Alfa Romeo, Volvo, Maserati czy Land Rover. Mazda pasuje do Zaremby jak każda inna przypadkowa marka.No właśnie w tym tkwi zabieg Mazdy, że chcą się pozycjonować na designerskią markę moim zdaniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 10 minut temu, pablocito napisał: No właśnie w tym tkwi zabieg Mazdy, że chcą się pozycjonować na designerskią markę moim zdaniem. Ja wiem, ale czy Mazda pasuje do Zaremby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 tutaj w innym dziale jest post o zwrotach u Zaremby, rzekłbym nie konweniuje z filmikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 @Żorż Ponimirski Agencja przekonała Mazdę, a nie „Alfę, Volvo, Maserati, ...”, by dała kasę, a Zaremba uznał, że i ta kasa i ta Mazda do niego pasują;) A tak swoją drogą jednym ciągiem Volvo i Maserati? A fe! 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Fajna reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: Ja wiem, ale czy Mazda pasuje do Zaremby? Nie mniej niż Suzuki do Leonardo Di Caprio czy skoda do Turnaua 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 Ja wiem, ale czy Mazda pasuje do Zaremby? A gdybys był Zarembą i przyszłaby do Ciebie Mazda i powiedziała: „płacę tyle i tyle, mam nadzieję, że pasujemy do siebie” to co byś zrobił w czasach koronawirusa? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 20 minut temu, Piotrwawa napisał: Nie mniej niż Suzuki do Leonardo Di Caprio czy skoda do Turnaua Nie mniej, ale i nie bardziej 10 minut temu, pablocito napisał: A gdybys był Zarembą i przyszłaby do Ciebie Mazda i powiedziała: „płacę tyle i tyle, mam nadzieję, że pasujemy do siebie” to co byś zrobił w czasach koronawirusa? 🤑🤑🤑 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 2 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2020 28 minut temu, Piotrwawa napisał: Nie mniej niż Suzuki do Leonardo Di Caprio czy skoda do Turnaua Moim zdaniem skoda pasuje do Turnaua. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 IMO bardzo fajna reklama. Cieszy oko. Można ewentualnie napisać petycję forumową do Zaremby o zmianę marki samochodu na przyszłe współprace reklamowe. 😀 Pewnie weźmie to sobie poważnie do serca. W celu poszukiwania adekwatnej marki można coś podpatrzyć od spotu reklamowego pani Poszetki. A może by się tak zamienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 13 hours ago, Żorż Ponimirski said: Mnie też się podoba sama reklama, ale z marek samochodów kojarzących mi się ze stylem wymieniłbym raczej Alfa Romeo, Volvo, Maserati czy Land Rover. Mazda pasuje do Zaremby jak każda inna przypadkowa marka. Bo to jest Zaremba w reklamie Mazdy a nie Mazda w reklamie Zaremby. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 34 minuty temu, ciasteczkowy napisał: Bo to jest Zaremba w reklamie Mazdy a nie Mazda w reklamie Zaremby. Trafna diagnoza. I na tym można zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 A ja po obejrzeniu myślałem, że to reklama pracowni Zaremba 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Też miałem podobne wrażenie. Gdyby nie jeden czy dwa wielkie napisy MAZDA, to po obejrzeniu mógłbym mieć problem z podaniem marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Cobranding? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 W dniu 3.04.2020 o 10:24, xkoziol napisał: Zakończyć to można Kią i De Niro Nie wpadł bym na to, myślałem że to żart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2020 ...a nie mają przerwy z powodu korony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 On 4/2/2020 at 7:51 PM, pablocito said: No właśnie w tym tkwi zabieg Mazdy, że chcą się pozycjonować na designerskią markę moim zdaniem. Trochę odkopuję wątek, ale wygląda na to że Mazda 3 uzyskała tytuł World Car Design of the Year na targach NY International Auto Show. Więc w sumie na tle tego współpraca z Zarembą pasowałaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Tylko World car design wybierało już brzydkie auta. Subiektywnie https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_Car_of_the_Year Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 2 godziny temu, xkoziol napisał: Chyba jeszcze zgodne z linią forum Książeczka skarg i zażaleń 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2020 https://wawalove.wp.pl/najstarsza-pracownia-rekawiczek-zamyka-sie-po-120-latach-panujaca-pandemia-to-gwozdz-do-trumny-6502272054597761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi