Żorż Ponimirski Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2020 https://www.forbes.com/sites/pamdanziger/2020/03/04/in-making-a-good-first-impression-menswear-retailer-suitsupply-nails-it/amp/ Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Rośnie nowy celebryta, Zaremba 4 Cytuj
Andells Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 MI sie podoba, jakos chyba pare dni temu juz widzialem, fajna reklama Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Mnie też się podoba sama reklama, ale z marek samochodów kojarzących mi się ze stylem wymieniłbym raczej Alfa Romeo, Volvo, Maserati czy Land Rover. Mazda pasuje do Zaremby jak każda inna przypadkowa marka. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Żorż Ponimirski Cząstki „bym” z osobowymi formami czasownika pisze się łącznie. Cytuj
pablocito Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Mnie też się podoba sama reklama, ale z marek samochodów kojarzących mi się ze stylem wymienił bym raczej Alfa Romeo, Volvo, Maserati czy Land Rover. Mazda pasuje do Zaremby jak każda inna przypadkowa marka.No właśnie w tym tkwi zabieg Mazdy, że chcą się pozycjonować na designerskią markę moim zdaniem. 2 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 10 minut temu, pablocito napisał: No właśnie w tym tkwi zabieg Mazdy, że chcą się pozycjonować na designerskią markę moim zdaniem. Ja wiem, ale czy Mazda pasuje do Zaremby? 1 Cytuj
spiryt Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 tutaj w innym dziale jest post o zwrotach u Zaremby, rzekłbym nie konweniuje z filmikiem Cytuj
roter6 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Żorż Ponimirski Agencja przekonała Mazdę, a nie „Alfę, Volvo, Maserati, ...”, by dała kasę, a Zaremba uznał, że i ta kasa i ta Mazda do niego pasują;) A tak swoją drogą jednym ciągiem Volvo i Maserati? A fe! ? 2 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: Ja wiem, ale czy Mazda pasuje do Zaremby? Nie mniej niż Suzuki do Leonardo Di Caprio czy skoda do Turnaua 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ja wiem, ale czy Mazda pasuje do Zaremby? A gdybys był Zarembą i przyszłaby do Ciebie Mazda i powiedziała: „płacę tyle i tyle, mam nadzieję, że pasujemy do siebie” to co byś zrobił w czasach koronawirusa? 3 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 20 minut temu, Piotrwawa napisał: Nie mniej niż Suzuki do Leonardo Di Caprio czy skoda do Turnaua Nie mniej, ale i nie bardziej 10 minut temu, pablocito napisał: A gdybys był Zarembą i przyszłaby do Ciebie Mazda i powiedziała: „płacę tyle i tyle, mam nadzieję, że pasujemy do siebie” to co byś zrobił w czasach koronawirusa? ??? 1 Cytuj
Kewin Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 28 minut temu, Piotrwawa napisał: Nie mniej niż Suzuki do Leonardo Di Caprio czy skoda do Turnaua Moim zdaniem skoda pasuje do Turnaua. 2 2 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 IMO bardzo fajna reklama. Cieszy oko. Można ewentualnie napisać petycję forumową do Zaremby o zmianę marki samochodu na przyszłe współprace reklamowe. ? Pewnie weźmie to sobie poważnie do serca. W celu poszukiwania adekwatnej marki można coś podpatrzyć od spotu reklamowego pani Poszetki. A może by się tak zamienili? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 13 hours ago, Żorż Ponimirski said: Mnie też się podoba sama reklama, ale z marek samochodów kojarzących mi się ze stylem wymieniłbym raczej Alfa Romeo, Volvo, Maserati czy Land Rover. Mazda pasuje do Zaremby jak każda inna przypadkowa marka. Bo to jest Zaremba w reklamie Mazdy a nie Mazda w reklamie Zaremby. 1 3 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 34 minuty temu, ciasteczkowy napisał: Bo to jest Zaremba w reklamie Mazdy a nie Mazda w reklamie Zaremby. Trafna diagnoza. I na tym można zakończyć Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 A ja po obejrzeniu myślałem, że to reklama pracowni Zaremba 1 1 Cytuj
mosze Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Też miałem podobne wrażenie. Gdyby nie jeden czy dwa wielkie napisy MAZDA, to po obejrzeniu mógłbym mieć problem z podaniem marki. Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W dniu 3.04.2020 o 10:24, xkoziol napisał: Zakończyć to można Kią i De Niro Nie wpadł bym na to, myślałem że to żart. 2 Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 ...a nie mają przerwy z powodu korony? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 On 4/2/2020 at 7:51 PM, pablocito said: No właśnie w tym tkwi zabieg Mazdy, że chcą się pozycjonować na designerskią markę moim zdaniem. Trochę odkopuję wątek, ale wygląda na to że Mazda 3 uzyskała tytuł World Car Design of the Year na targach NY International Auto Show. Więc w sumie na tle tego współpraca z Zarembą pasowałaby. Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tylko World car design wybierało już brzydkie auta. Subiektywnie https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_Car_of_the_Year Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 2 godziny temu, xkoziol napisał: Chyba jeszcze zgodne z linią forum Książeczka skarg i zażaleń ? Cytuj
Serwacy Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 https://wawalove.wp.pl/najstarsza-pracownia-rekawiczek-zamyka-sie-po-120-latach-panujaca-pandemia-to-gwozdz-do-trumny-6502272054597761a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi