Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 7 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Clinton i Trump wchodzą do piekarni. W momencie wejścia Clintonowna kradnie 3 ciastka i chowa je do kieszeni. Uśmiecha sie do Trumpa i mówi: - Widzisz jaka jestem sprytna? Właściciel nic nie zauważył i nawet nie muszę kłamać! Bez wątpienia wygram te wybory! Trump odpowiada: - To nieuczciwe i typowe dla takich ludzi jak Ty. Złodziejstwo i obłuda! Pokażę Ci jak to się robi: Trump mówi do właściciela: - Pozwól, ze pokażę Ci sztuczkę. Właściciel mówi: - Tak? Jaką? Trump: - Czy możesz podać mi ciastko? - Właściciel podaje ciastko Trump odwraca się do niego plecami i je zjada. Trump prosi o drugie ciastko. Właściciel podaje drugie. Trump znowu odwraca się plecami i zjada ciastko. Trump prosi o trzecie ciastko i znowu je zjada po kryjomu. Właściciel w końcu nie wytrzymuje i pyta: - Ok, to co w takim razie zrobiłeś, co to za sztuczka i gdzie są ciasteczka? Trump odpowiada z uśmiechem: - Sprawdź kieszenie Hilary Clinton. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 11 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 ahahahhahahahahhahahaha:) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Dnia 24.09.2016 o 00:24, Paulo99 napisał: Nie mogłem się powstrzymać Niektóre zdjęcia "modela" naprawdę wyjątkowe. Oto jaką żenującą aukcję znalazłem na allegro: http://allegro.pl/koszula-do-garnituru-slim-elegancka-s-m-l-xl-xxl-i6518711875.html "koszule które wysyłamy do klientów są to dokładnie te które przedstawiamy na zdjęciach " - mam mimo wszystko nadzieję, że nie DOKŁADNIE TE, zdjęte z tego egzekutora mafii z Rodopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Z dedykacją dla @xkoziol 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Chcę to ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 ... to było do pracy, a po pracy dla sartorialistów w tweedach stare klasyczne rozwiązanie: piersiówka (a może w ramach projektu forumowego BwB?). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Rozglądałem się za tematem w rodzaju "Fatalnie ubrany mężczyzna" albo "moda straganiarska", ale nie znalazłem. Z drugiej strony, "Humor" to chyba niezłe określenie dla tej propozycji, choć z naszego punktu widzenia jest to na pewno humor czarny. Przed państwem SMOKING ZNAKOMITEJ FIRMY GIBATO. Ni mniej, ni więcej. I jedynie 49 złotych. http://allegro.pl/show_item.php?item=5060157213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 13 minut temu, Clovis napisał: Rozglądałem się za tematem w rodzaju "Fatalnie ubrany mężczyzna" albo "moda straganiarska", ale nie znalazłem. A czemu miałby służyć taki temat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Teraz, Zajac Poziomka napisał: A czemu miałby służyć taki temat? Pouczeniu i zdrowej rozrywce. Ale "Humor" zasadniczo wyczerpuje tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Teraz, Clovis napisał: Pouczeniu i zdrowej rozrywce. Ale "Humor" zasadniczo wyczerpuje tematykę Moim zdaniem o wiele lepszą metodą "pouczenia" są pozytywne przykłady i tematy w rodzaju "dobrze ubrany mężczyzna". Nie widzę zbyt wielu walorów w pokazywaniu przykładów negatywnych i wyśmiewaniu ich, nie uważam też tego za przednią rozrywkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Cóż, nie mam pretensji do bycia najdowcipniejszym mężczyzną świata. Raczej tak sobie. Ale takie pojęcia jak na przykład "frak ślubny" (lubiane na portalach aukcyjnych, oczywiście w ich części sartorialnej), uważam za stosunkowo zabawne. Zwłaszcza, że często jedyną przyzwoitą opcją jest płacz. A ja nie lubię płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 8 minut temu, Clovis napisał: Cóż, nie mam pretensji do bycia najdowcipniejszym mężczyzną świata. Raczej tak sobie. Ale takie pojęcia jak na przykład "frak ślubny" (lubiane na portalach aukcyjnych, oczywiście w ich części sartorialnej), uważam za stosunkowo zabawne. Zwłaszcza, że często jedyną przyzwoitą opcją jest płacz. A ja nie lubię płakać. Naprawdę, zostawmy ten temat temu do czego jest przeznaczony, na pewno nie ma tu miejsca na kiepskie przykłady ubrań z aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Teraz, eye_lip napisał: Naprawdę, zostawmy ten temat temu do czego jest przeznaczony, na pewno nie ma tu miejsca na kiepskie przykłady ubrań z aukcji Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 To teraz Clovis zapodaj jakiś klasyczny dowcip-suchar w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Teraz, eye_lip napisał: To teraz Clovis zapodaj jakiś klasyczny dowcip-suchar w temacie Nie da rady. Na razie muszę lecieć partnerkę życiową ratować z łap komunikacji miejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 To za kolegę: "Dzień dobry, poproszę 50 deko szynki Podwawelskiej" -"Ło Jezu, ale mi się ukroiło, a może być 7kg?" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Albo: Co mówi biolog znajdujący 10zł? . . . . ŁoDyszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Na czeskiej strzelnicy: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Ktoś w pracy to wygrzebał z You Tube -niezła zabawa była ze słuchania tego reportażu sprzed 28 lat ! @Beny23 pls pokaż kolegom z NY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 10 minut temu, xkoziol napisał: Ale macie tam jajca w pracy Prezesie. Zazdroszczę, u mnie nudy. poszukaj w necie - może z Twojej branży też coś znajdziesz ... wiem, że młodsza i trudniej będzie A na serio - ktoś kto nie wie, jak taki biznes dealerski współcześnie wygląda w bankach / firmach inwestycyjnych / dużych korpo, nie zrozumie komiczności tego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Jeszcze raz klimaty strzeleckie, tym razem z Rosji i w kontekście europejsko-muzycznym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Dziwne, bez żadnych nauszników, dźwięk tak jakby z tłumikiem i to jeszcze muzyk do tego? Wiem, że Rosja, no ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi