Boruta Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 I było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Jak u Was z romantyzmem Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Do świtu jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Daleki wschód Europa zachodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 https://www.facebook.com/piotr.duziak.1/videos/1053540044697150/?fref=nf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Pewna matka jest w bardzo napiętych stosunkach ze swoim czternastoletnim synem. W ich domu wciąż rozlegają się wrzaski i kłótnie. W końcu matka prowadzi syna do psychoanalityka. Po dwóch seansach doktor wzywa matkę do gabinetu.- Pani syn cierpi na kompleks Edypa.- Edyp, Szmedyp – odpowiada kobieta. – Najważniejsze, żeby kochał swoją matkę. i z cyklu branżowych Spotykają się Einstein, Newton i Pascal w niebie i postanawiają pobawić się w chowanego. Einstein kryje pierwszy i zaczyna liczyć: 1,2,3... Pascal szybko chowa się za chmurką. Newton nie wie jednak gdzie się schować. W końcu rysuje na ziemi kwadrat metr na metr i staje w nim. Einstein kończy liczyć odwraca się i natychmiast spostrzega Newtona i krzyczy: - Aha, Newton! Mam Cię! Na to Newton: - Wcale nie! Znalazłeś Pascala. przyznać się kto wie dlaczego bez google.com? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Newton/m^2 = Pascal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 To jak walimy politechnicznymi sucharami: idą dwie funkcje, nagle jedna krzyczy z przerażeniem: uciekaj, idzie potwór całkujący, druga funkcja nie ucieka, staje naprzeciwko całki i mówi: "ja się Ciebie nie boję, bom e^x", na to potwór: "to miło, ale ja całkuję po y" Na ile rodzajów dzieli się ludzi? Na 10. Są tacy, którzy rozumieją kod binarny i tacy, którzy go nie rozumieją. Na co narzeka żona elektronika? Że odruchowo nigdy nie łapie za oba. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 W zw. z wątkiem Siłka i sztanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Pouczęszczałbym do takiego klubu Powinna być jeszcze chmurka: "- Kapuściński przyszedł? - Nie, wyszedł po Heban " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pirat Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Z TYM WĄTKIEM ZACZYNA SIĘ DZIAĆ COŚ DZIWNEGO... Nie przejmuj sie:) Ludzie z zartow czasami wyrastaja:) Punkt zwrotny to osiagniecie pelnoletnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Nie przejmuj sie:) Ludzie z zartow czasami wyrastaja:) Punkt zwrotny to osiagniecie pelnoletnosci. A jak żart, to tylko prymitywny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boruta Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 A szkielet papuga na ramieniu, to gdzie? Przy okazji. Opowiada stary pirat: "tą nogę to straciłem jak zdobywaliśmy hiszpański galeon skarbowy, a tą dłoń podczas abordażu francuskiej fregaty". "A oko, a oko?" - pytają koledzy w tawernie. "Z okiem to było tak, idę sobie nabrzeżem, nagle usłyszałem hałas u góry, spojrzałem, a to była mewa i mi na..ała do oka". "Nie gadaj, mewie gó..o ci oko wypaliło?" "Gó..o nie, ale rozumiecie, ja ten hak zamiast dłoni miałem dopiero od dwóch dni..." 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Johnny Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Idę z psem na wystawę do galerii sztuki nowoczesnej. - Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz. - To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance. - A, to przepraszam. Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf. - Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w czasie rodeo. - Srać mi się chce - odpowiada pies. - Trzeba było srać przed wejściem. - Wtedy mi się nie chciało. Idziemy dalej. Oglądam jakąś kobietę, która stoi po kolana w basenie z moczem i wykrzykuje alfabet od tyłu. - Z, Y, X - krzyczy. - U, V, W. Mój pies kręci się w kółko i węszy nosem po ziemi. - Fajfus - mówię do niego. - Fajfus, nie sraj tutaj. - Kiedy mnie ciśnie - odpowiada i zaczyna srać na podłogę. Jakiś człowiek podchodzi i przygląda się temu, co wychodzi mojemu psu z dupy. - To jest interesująca propozycja - mówi. Ktoś inny też podchodzi i patrzy. - To jest świeże - mówi. Podchodzi jakaś kobieta z kieliszkiem wina w ręku, cała na czarno. - Odważne - mówi. - Ja państwa bardzo przepraszam - mówię do nich. - Jak się nazywa ta instalacja? - pyta kobieta. - Gówno - odpowiadam, zatykając palcami nos. - Mocne. Ktoś z galerii podchodzi i wtyka w psią srakę tabliczkę z napisem "Gówno, 2015". Podchodzi fotograf i robi zdjęcie. Pojawia się ktoś z kamerą i mikrofonem. Prosi mojego psa o wywiad. - Coż, zawsze kontestowałem opresyjne dla mojego gatunku rozwiązania przestrzenne w środowisku miejskim - mówi mój pies. - A pan jest kuratorem - pyta reporter. - Co pan sądzi o pracy swojego podopiecznego. - Sądzę, że to gówno - odpowiadam. - Brutalnie prawdziwe - mówi kobieta z winem. - Ostentacyjnie szczere - mówi fotograf. - U, T, S - krzyczy kobieta w basenie z moczem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nikt nie każe Ci ich czytać. EDIT: Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Chyba 'ich'?... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Co to jest? Mam nadzieje, że moderator to czym prędzej usunie. Czegoś takiego jeszcze na forum nie czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Czemu ktokolwiek ma to usuwać? Wątek jest przeznaczony jedynie dla "dowcipnych" przeklejek z kwejka? Śledzę kilka for, istnieją tam bardzo podobne tematy - ten jest wśród nich zdecydowanie najsłabszy. I nie ma co się dziwić, patrząc na to święte oburzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi