irys Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 wszystko zależy od tego, co obserwator chce zobaczyć (świntuchu ) Nie trzeba być świntuchem żeby mieć skojarzenia Biedne dzieci... Zastanawiam się co za kretyn wykonał taką grafikę i czy był świadomy tego co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Geniusz zła! Nie omieszkam wypróbować na kilku osobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Geniusz zła! Nie omieszkam wypróbować na kilku osobach Ja bym powiedział - geniusz zła i dobra w jednym. Zjesz ciastko i masz jednocześnie czyste zęby po jedzeniu! Panie technologia XXI wieku Dobre ciastka i czyste zęby - sama pociecha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Geniusz zła! Nie omieszkam wypróbować na kilku osobach czas na zmianę nicka.... xmoriarty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 To się nazywa hell's kitchen! ...Michał, przystawka (sławna 'deska serów') i 'deser' (oreo) już były; a 'danie główne' według xkozla?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Elmex Sensitive. Nie wiem czy wiecie, ale jednak Kozioł ma dobre serce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Jak tak patrzę na to zdjęcie, to mi się robi uśmiech na twarzy. Najchętniej wstawiłbym to zdjęcie w dziale "Nietuzinkowe nabytki" ale przy cenie 48 Euro nie nabyłem, to wstawiam tutaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machez Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Przychodzi pewien maż do lekarza. Lekarz zalecił mu codzienne stosowane czopków. Po chwili lekarz się pyta: - Czy da pan sobie z tym radę? - Nie bardzo nigdy nie próbowałem. - No to ja panu jednego włożę i będzie pan już wiedział. Na następny dzień mąż nie może sobie poradzić z włożeniem, prosi żonę o pomoc. No i żona wpycha trzymając mu rękę na lewym barku. Nagle mąż mówi: - k***a Wystraszona żona: - Co się stało? - Przypomniałem sobie, że gdy lekarz wkładał mi tam czopka to trzymał dwie ręce na moich barkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 22 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Porównanie ZUS i AMBER 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Właśnie miałem wrzucić konia w pięknym garniturze bespoke ale Pepo mnie uprzedził. Więcej zdjeć. Jeździłbym idealny koń dla gentlemana! pięknie wykończone krawędzie .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 To by było śmieszne, gdyby nie było tak głupie Porównanie ZUS i AMBER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Jedno jest pewne. I ZUS i Amber Gold to organizacje przestępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Mała poprawka - z ZUS to już norma, że sprawa kończy się w sądzie, wedle zasady normalny człowiek złamie przepisy - ścigają go latami, ZUS niezgodnie z własnymi przepisami podejmuje decyzje / wylicza emeryturę - musisz dochodzić swoich racji w sądzie. O tym, że lubią gubić okresy składowe, potem zasłaniać się nie posiadaniem tych dokumentów, a nawet jak się wypełni pismo z prośbą o stwierdzenie czy się jako płatnik z niczym nie zalega, okazuje się, że w przypadku wpłacenia dwa razy za ten sam miesiąc np. nie jest to żaden dowód i łubudu odestkami i karami (sami z siebie nie poinformują przecież, że ma się nadpłatę za ten sam miesiac i nic nie zapłacone za kolejny) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Trochę większa poprawka - chodzi o FUS, a nie ZUS . Kiedyś w radiu słuchałem wywiadu z jakimś dyrektorem z ZUS - pytany o trudną sytuację finansową ZUS twierdził, że nic takiego nie ma miejsca i że sytuacja jest stabilna. Pokilku minutach słownej przepychanki (redaktor nie chciał w to uwierzyć) padło stwierdzenie: "aaa, to panu redaktorowi chodziło o FUS, a nie ZUS?" i w tym momencie czas antenowy się skończył . Poza tym część informacjiw tabelce nieprawdziwa, niektóre środki zarachowane w FUS podlegają dziedziczeniu. Pytanie o odmowę wypłaty środków tendencyjne, przecież nie ZUS/FUS zmienia przepisy, tylko ustawodawca, można je teoretycznie zaskarżyć do TK . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Kończąc temat - jak ktoś chce się doszkolić w tym temacie to polecam: http://marciniwuc.com/ile-wplacisz-do-zus/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Taki mail dostałem od Bytomia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hunter Napisano 24 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Reklama na poziomie Carlsberga Chyba budki z kebabem w nadmorskich miejscowościach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Taki mail dostałem od Bytomia Na Facebooku jest ten sam post o koszulach a pod nim zabawny, moim zdaniem komentarz: Ja również potwierdzam, działanie sklepu internetowego to jakiś dramat i chyba kwestia oszczędności. To samo niestety dotyczy ubrań, które producent pozycjonuje jako towar wysokiej jakości, a na ileś zakupionych produktów w sumie jestem jako tako zadowolony tylko z koszuli. Ostatnią rzecz jaką kupiłem była kurtka zimowa, w której po niecałym roku popruła się podszewka mimo, że bardzo ją szanowałem i nosiłem naprawdę rzadko. Teraz zastanawiam się, czy nie zgłosić reklamacji. A jeszcze całkiem niedawno zastanawiałem się nad kupnem jakiejś kurtki na wiosnę/lato, ale w waszej ofercie rządzi jedynie nylon i poliester. Mam rozumieć, że to raczej oferta dla dresów, którzy chcą nosić coś ciut bardziej eleganckiego niż dres, ale tesknią za odgłosem szeleszczącego ortalionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Taki mail dostałem od Bytomia Screen Shot 2016-03-24 at 09.53.44.png Na facebooku na ich stronie uszczypliwie skomentowałem tą reklamę, i zostałem mianowany "hejterem, nie mającym pojęcia o tradycji i jakości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 tak... dziś każda niewygodna krytyka otrzymuje łatkę hejtu.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Jeżeli ktoś jeszcze nie widział to z całego serca polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Naoglądali się filmików z drona i sami chcieli spróbować. Obejrzałem i zastanawia mnie czemu ma służyć bieganie z ulotkami. Czy to ukryty przekaz którego poprostu nie rozumiem czy zupełnie chybiona aranżacja. Jak widać duch disco polo w narodzie nie ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Od pewnego momentu zacząłem się zastanawiać czy to tak na prawdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi