Pan Janusz Napisano 20 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 I niech moc będzie z Wami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 21 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Nosiłbym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Athleisure i jakie dyskretne logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Na dres galowy całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 w lokalnej siłowni wszyscy wylecą z bieżni jak z procy, nie mogąc opanować nagłego napadu śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 W sypialni znanego szaradzisty: -Kochanie, włóż od tyłu... -hm... Wiem! Żółw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Pijany mąż wraca do domu.- Ty pijaku! Nie mam już na ciebie słów!- Książek nie czytasz, to i słownictwo ubogie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Pracownicy urzędów państwowych grają często w mikado (bierki). Przegrywa ten kto się pierwszy poruszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 "Widziałem dziś kolesia w kawiarni. Bez telefonu. Bez laptopa. Siedział, gapił się w okno i pił kawę. Jak jakiś psychopata" 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Krzysiek_W - zniszczyłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dzisiaj przy wiązaniu podwójnego Alberta przeliczyłem się i wyszedł potrójny. Zostanie do 18.00. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Zostanie do 18.00. No triple Albert after six? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 No, na miejscu chłopaków z Patine mroziłbym szampana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Skoro H&M wywołane do tablicy, to i ja się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 z cyklu gwiezdne wojny: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Znam jeden kawał, ale tak mi się podoba, że muszę się podzielić. Jedzie mężczyzna na wielbłądzie po pustyni. Już trzeci dzień bez picia i jedzenia. Ledwo się na nim trzyma. Nagle wyprzedza go rowerzysta. Strasznie zdziwiony krzyczy za nim: - rowerzysto stój! Jak Ty to robisz, że w takim upale tak szybko jedziesz - to proste, im szybciej jadę, tym jest mi zimniej. Mężczyzna stwierdził, że to super pomysł, więc zaczął bić i poganiać wielbłąda. Po kilku godzinach wielbłąd nie wytrzymał i padł. Staje nad nim pochylony i mówi: - o kurwa, zamarzł jebany. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Ehhh Słownictwo Królu Złoty... Wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Pewnie - sami twardziele W takim razie mała zmiana w regulaminie [ pkt. II 2d)] i jedziemy z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Bez wulgaryzmów kawał byłby równie śmieszny. Sam nie jestem święty ale uważam, że nadmierne używanie wulgaryzmów bierze się z dosyć ubogiego zasobu słownictwa i urszulanki nie mają tu nic do rzeczy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Słyszałem słowo "urszulanki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 "Grow some cojones" nabiera innego znaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi