Krzysiek_W Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 jakie to życiowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Przykład ze można być i postepowy i dobrze wychowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Suchar z którym ostatnio się spotkałem: "Jak facet, który ma dwie zdrowe nerki, może twierdzić, że nie ma pieniędzy na prezent?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 leżą dwie blondynki na plaży i jedna mówi: - jak myślisz co jest dalej słońce czy Radom na to druga bez zastanawiania: - a widzisz stąd Radom? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 To mi przypomina - stare, ale moje ulubione: Na bezludnej wyspie lądują dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto- i pięćdziesięciolatek. Rozglądają się i na sąsiedniej wyspie widzą cztery młode blondynki w bikini. Dwudziestolatek od razu: "chłopaki, ale towary, dawajcie, płyniemy!". Trzydziestolatek: "dobra, ale chwila, może jakąś tratwę zbudujemy?". Czterdziestolatek: "czekajcie panowie, pomachajmy, może to one do nas przypłyną?". A pięćdziesięciolatek: "dajcie spokój, stąd też dobrze widać". I w tym samym duchu: Czterej koledzy z klasy postanowili zorganizować trzydzieste urodziny jednego z nich. Wybrali restaurację "Janosik", ponieważ podawali tam tanie piwo z kija i kelnerki miały duże dekolty. Dziesięć lat później ponownie wybrali restaurację "Janosik", ponieważ mieli tam świetne sushi i bogatą kartę win. Na pięćdziesiąte urodziny wybrali restaurację "Janosik", ponieważ łatwo było zaparkować i właśnie otworzyli palarnię cygar. Na sześćdziesiąte - tak, wybrali restaurację "Janosik", ponieważ w lobby były wygodne fotele, a do lokalu można było dostać się windą. Kolejnych dziesięć lat później udali się do restauracji "Janosik", ponieważ żaden z nich nie przypominał sobie, aby kiedykolwiek tam był. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Czterej koledzy z klasy postanowili zorganizować trzydzieste urodziny jednego z nich. Wybrali restaurację "Janosik", ponieważ podawali tam tanie piwo z kija i kelnerki miały duże dekolty. Dziesięć lat później ponownie wybrali restaurację "Janosik", ponieważ mieli tam świetne sushi i bogatą kartę win. Coś w tym jest (pomijając sushi). Chociaż: żaden z nich nie przypominał sobie, aby kiedykolwiek tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Do właściciela klubu Go-Go przychodzi dziewczyna: - Ja w sprawie ogłoszenia, chciałabym się zatrudnić. - Tańczyłaś już? - Trochę, w szkole. - Pokaż cycki. Dziewczyna bez zbędnych ceregieli podnosi bluzkę. - Dobra, wejdź na podest i zatańcz przy rurce. Po czterdziestu minutach wygibasów: - Nie nadasz się, za mało, ten no, wyrazu. - A ja jeszcze na komputerze umiem. - Co tu ma komputer do rzeczy? - Bo ja bym chciała w księgowości pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Pan Ryszard 'zniszczył mi system'... http://www.pudelek.tv/video/Ryszard-Kalisz-To-ja-kreuje-mode-okularow-Bawie-sie-moda-10231/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Znak czasów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Pan Ryszard 'zniszczył mi system'... http://www.pudelek.tv/video/Ryszard-Kalisz-To-ja-kreuje-mode-okularow-Bawie-sie-moda-10231/ Kontrafałda tłuszczu, ja nie mogę... Dobry lokalny dowcip dzisiaj usłyszałem od Czecha (z Pragi). Spotyka się mieszkaniec Pragi z mieszkańcem Brna. Ten drugi mówi: "Wiesz, co się u nas w Brnie mówi o ludziach z Pragi? Że jesteście głupi, gburowaci i aroganccy!". Na co Prażanin odpowiada: "A wiesz, co się u nas w Pradze mówi o ludziach z Brna? Nic. Zupełnie nic". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 w podobnym stylu: podchodzi blondynka do koleżanki, również blondynki i mówi: - "słyszałaś, po mieście podobno chodzi fama, że blondynki są głupie i używają mądrych słów, których wcale nie rozumieją..." - "to jak ją spotkasz, to jej powiedz że jest głupią ku*wą i vice versa!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 - panie poruczniku, fama głosi... - szeregowy fama wystąp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Chciałoby się rzecz: "w Poznaniu na Podgórnej zobacz" #wspomnienczar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 27 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Nieskromnie powiem, że jak wstawiłem pierwszą fotkę z CMDNS (chyba już wywalona z serwera darmowego hostingu) jakieś 5 lat temu, to krytycznie wypowiedział się sam MrVintage, a to przecież praktycznie taki sam zaszczyt, jak dostać w mordę od Gołoty . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Mnie skrytykował sam Walter Szarmant ! Do dziś jego komentarz wisi zaszklony na mojej tablicy chwały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_way Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Tamte czasy (2k09-2k12) to taki trochę dziki zachód w moim przekonaniu. Wozy z pionierami dopiero się rozstawiały, Indian dookoła pełno a tylko dwie sztuki starych belgijskich karabinków na stanie:) Nawet Fabio Attanasio był jeszcze na etapie półformalnego RTW i dopiero zaczynał szyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 To jak już w temacie bielizny jesteśmy... Elegancko ubrany facet siedzi przy barze i co chwilę zerka na swój zegarek. Dostrzegła to atrakcyjna blondynka siedząca nieopodal i zaintrygowana pyta: - Przepraszam, dlaczego pan tak ciągle zerka na swój zegarek? Facet na to: - Bo widzi pani, to jest taki bardzo drogi i bajerancki zegarek, który ma wiele ciekawych funkcji. Kobieta się zaciekawiła: - O, a co on teraz panu pokazuje? - Teraz właśnie wskazuje mi, że nie ma pani na sobie majteczek. - Nieprawda, mam majtki! Facet zewnętrzną stroną dłoni puka w zegarek i stwierdza ze zdziwieniem: - No masz, znów mi spieszy o godzinę... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 na formalnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Znakomite. Mogli jeszcze kawałek mankietów na biało zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Nosiłbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Chciałem wrzucić to w "co powiedziano w mediach..." ale to miejsce chyba jednak będzie lepsze: http://www.tvn24.pl/pijany-szewc-chcial-pobic-klientke-przeprosil-wiec-dostal-mandat,591406,s.html Pijany szewc chciał pobić klientkę. "Przeprosił, więc skończyło się na mandacie" (http://www.tvn24.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Nie wietrzył pomieszczenia i zapach kleju zrobił swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Trzy promile :/. Mnie kiedyś krawiec podjął po pijaku (chyba w sobotę), ale bardzo kulturalnie, przeprosił za swój stan, przyjął zamówienie i powiedział, że zajmie się nim zaraz po weekendzie . Zrobił bez zarzutu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi