pol606 Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Mamy go: "Nowak sugeruje, że przez dłuższy czas był na celowniku i mediów, i prokuratury. - Byłem politykiem, ministrem. Zawsze miło komuś takiemu dokopać - mówi. - Nie mogę przepraszać za to, jaki jestem. Nie noszę drogiego garnituru, noszę Vistulę. Noszę bardzo normalne buty, żadne wyhajowane - tłumaczy, odpowiadając na pytanie, czy powodem nie był jego wizerunek. - Może trzeba zapytać, dlaczego inni noszą brudne buty, zaplamiony albo za duży garnitur. To powinno się piętnować - dodaje. " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 BTW: ten pan po lewej to jakiś znany aktywista cross-dressingu, czytałem kiedyś o nim. Właśnie zdałem sobie sprawę, że w pewnych kręgach jest tendencja do bycia bardziej tolerancyjnym wobec cross-dresserów niż wobec mężczyzn ubranych w męskie ciuchy, ale niezgodne z kanonem. Ciekawe, jak się tak nad tym zastanowić. W ogóle świat jest ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Dawno już nie było wojny - nie chodzi o to, że za jakąś tęsknię, ale z reguły poważna zawierucha uporządkowuje wiele spraw, również w kwestii ubioru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Wystarczyłoby, żeby rodzice dzieci wychowywali, a nie hodowali. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Prawda objawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Jak ważne w życiu jest wsparcie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 jak powstały dinozaury 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2014 Nie wiem czy żart trafi na podatny grunt ale jeśli tak to tu jest tego więcej http://flyartproductions.tumblr.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzerwonaPodszewka Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 BTW: ten pan po lewej to jakiś znany aktywista cross-dressingu, czytałem kiedyś o nim. Właśnie zdałem sobie sprawę, że w pewnych kręgach jest tendencja do bycia bardziej tolerancyjnym wobec cross-dresserów niż wobec mężczyzn ubranych w męskie ciuchy, ale niezgodne z kanonem. Ciekawe, jak się tak nad tym zastanowić. W ogóle świat jest ciekawy. Wybaczcie lekką nutkę archeologii forumowej, ale wydaje mi się ze wiem, czemu tak jest. Jeżeli już łamać zasady, to z rozmachem i na całego, aby nikt nie pomylił odwagi eksperymentatora z ignorancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Humor z "niespodzianką" 1:01 http://www.youtube.com/watch?v=B5XZWiJy5y0#t=62 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Mistrzostwo )) ...MCsel - brawo za spostrzegawczość!!! Ps. Filip - przerwa na lunch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 Nie, zostałem tam wysłany służbowo i to był efekt: http://sportizegarki.pl/robert-lewandowski-i-zegarki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShereKhan Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Formalne i nieformalne sposoby wiązania ghutry. Dla tych, co nie noszą marynarki na co dzień. Wrzucam do działu "Humor", ale oczywiście nie naśmiewam się z żadnej kultury lub religii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canis Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Dawno już nie było wojny - nie chodzi o to, że za jakąś tęsknię, ale z reguły poważna zawierucha uporządkowuje wiele spraw, również w kwestii ubioru. Z przykrością muszę stwierdzić, że prawdopodobnie część, która miałaby zostać uporządkowana, uciekła by pokotem, natomiast ta druga, wyginęłaby w okopach. I byłoby jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 3 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2014 Takie coś na Felińskiego znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 3 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2014 Takie tam ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Wakacyjnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Polecam: http://waspproblems.tumblr.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Dialog w trafice: - Poproszę zapałki!!!- Proszę nie krzyczeć! Nie jestem głuchy! Z filtrem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Jasne. Ale teraz to już co innego. - Poproszę papierosy. - Z baterią czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IG_R Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Chyba tutaj jest to odpowiednie. Stylista długo musiał zbierać doświadczenie, żeby w końcu dawać tak trafne rady. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,16455937,Gdy_biznesmen_prosi_o_pieniadze_na_ulicy__dostaje.html#BoxSlotI3img polecam przeczytać opis stroju wg Gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 kilka nazw firm z całego świata: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Chyba równie śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi