Christo Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 Zapytaj kolegów, którzy ręcznie wyrabiają produkty ze skóry, ogłaszają się w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm". Mam na myśli Filipa (eye_lip), Pepo - Pipała, JakubPe - Pacek leatherworks, MK Leathers. Na pewno któryś z nich coś zaproponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Paolo vitale, wloska robota - jaszczurka (iguana). Jesli znacie ciekawych producentow portfeli/dodatkow ze skor egzotycznych bardzo chetnie poznam w celu zrobienia wiekszego zamowienia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 Szukam czegoś ciekawego w stylu Daily wallet od manumi, ale szytego w Polsce. Cos godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 A Miler nie robi portfeli w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 No właśnie robił, ale teraz jak wejdziesz na stronę to niestety Chiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 Poszetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 6 godzin temu, Solid napisał: Szukam czegoś ciekawego w stylu Daily wallet od manumi, ale szytego w Polsce. Cos godnego polecenia? Chyba nie każdy Manumi to chinol. Taka informacja "Wyprodukowano w Chinach" znajduje się tylko na Mini Wallet, natomiast brak jej na Daily Wallet. Natomiast ja polecam Przemka Pipałę @Pepo, uszył mi piękny portfel ze skóry kangura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 6 godzin temu, Solid napisał: Szukam czegoś ciekawego w stylu Daily wallet od manumi, ale szytego w Polsce. Cos godnego polecenia? Do stówki Solier. Sporo opcji do wyboru, nie wiem czym traktują skóry, ale na początku mocno dają po nosie, ale z czasem się ulatnia. Niemniej używam z 1.5 roku i jestem zadowolony jak na portfel za 40-50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 8 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2021 +1 Solier, polecam daily wallet. Minimalistyczny, poręczny, dla chętnych z kieszonką na bilon. Użytkuję 4 lata. Wciąż w dobrej formie (wymieniłem tylko nap do kieszonki na bilon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 8 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2021 mam ribbley, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 8 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2021 Soliera mam, jest ok, ale na urodziny chciałem sobie sprawić coś ciekawszego, więc z jednym userem juz działam, pochwalę się jak projekt dojdzie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 W dniu 7.11.2021 o 21:18, Velahrn napisał: Chyba nie każdy Manumi to chinol. Taka informacja "Wyprodukowano w Chinach" znajduje się tylko na Mini Wallet, natomiast brak jej na Daily Wallet. Natomiast ja polecam Przemka Pipałę @Pepo, uszył mi piękny portfel ze skóry kangura. https://manumi.pl/pl/portfele/daily-wallet-koniak-koniak zobacz, też Chiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 4 godziny temu, Solid napisał: https://manumi.pl/pl/portfele/daily-wallet-koniak-koniak zobacz, też Chiny. Bardzo ciekawe. Przejrzałem uważnie ofertę i przy części kolorów jest taka informacja, natomiast przy części jej nie ma. Oznaczać to może dwie rzeczy. 1. Tomek przeniósł produkcję/jej część do Chin, i starsze modele były/są robione jeszcze w Polsce, nowe już w Azji. 2. Wszystkie portfele są robione w Chinach, a strona nie została jeszcze zaktualizowana. Przyznam szczerze, że bardzo chętnie poznał bym wypowiedź przedstawiciela marki na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Żeby nie było że się czepiam, po prostu pamiętam jak zaczynali i zawsze podkreślali że całość jest robiona u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Mam ich portfel z 2014 i jest świetny. Ale obecnie bym nie kupił, na zdjęciach wyglądają kiepsko, do tego jeszcze mają materiałową podszewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Pamiętam że było komunikowane przeniesienie produkcji do Chin (lub części, nie pamiętam), jednak ze swoich źródeł wiem że sporo rzeczy jest robione dalej w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 ... a ja mam wrażenie, że kolega pojawił się na forum tylko po to, żeby nam zakomunikować fakt produkcji w Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Nie nie, przepraszam, już się zamykam, przyszedłem po prostu portfel kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Potwierdzam wersję z kupnem portfela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalurza Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Stanowczo nie polecam. Strona internetowa myli. W jednym miejscu napisane: Daily Wallet to skórzany portfel męski zaprojektowany i wyprodukowany przez polską markę z Poznania - Manumi. Zjedziemy na stronie spoooooro niżej: Zaprojektowano w Polsce. Wyprodukowano w Chinach. Do tego nie wiadomo jak długo oszukiwano klientów informacją że portfele Daily posiadają blokadę RFID (dopiero po przetestowaniu samemu oraz zgłoszeniu na maila informacji zmieniono zapisy na stronie - podejrzewam że klientów którzy kupili wadliwy produkt nikt nie poinformował). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalurza Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Stanowczo nie polecam manumi.pl. Strona internetowa myli. W jednym miejscu napisane: Daily Wallet to skórzany portfel męski zaprojektowany i wyprodukowany przez polską markę z Poznania - Manumi. Zjedziemy na stronie spoooooro niżej: Zaprojektowano w Polsce. Wyprodukowano w Chinach. Do tego nie wiadomo jak długo oszukiwano klientów informacją że portfele Daily posiadają blokadę RFID (dopiero po przetestowaniu samemu oraz zgłoszeniu na maila informacji zmieniono zapisy na stronie - podejrzewam że klientów którzy kupili wadliwy produkt nikt nie poinformował). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 4 minuty temu, kalurza napisał: Stanowczo nie polecam manumi.pl. Strona internetowa myli. W jednym miejscu napisane: Daily Wallet to skórzany portfel męski zaprojektowany i wyprodukowany przez polską markę z Poznania - Manumi. Zjedziemy na stronie spoooooro niżej: Zaprojektowano w Polsce. Wyprodukowano w Chinach. Do tego nie wiadomo jak długo oszukiwano klientów informacją że portfele Daily posiadają blokadę RFID (dopiero po przetestowaniu samemu oraz zgłoszeniu na maila informacji zmieniono zapisy na stronie - podejrzewam że klientów którzy kupili wadliwy produkt nikt nie poinformował). Kupiłem od Pepo piękny portfel robiony na zamowienie ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Koszulka np. Love THC zaprojektowana i wyprodukowana przez polską markę Reserved. Czy ktoś sugeruje że jest wyprodukowana w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embraer Napisano 8 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2023 Mój skórzany portfel przeszedł pranie w pralce. Jakie kosmetyki polecacie, aby uratować i zabezpieczyć skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 11 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec Czy znacie/polecacie kogoś kto renowuje np portfele? Mam taki z którego jestem bardzo zadowolony a już się trochę zniszczył ale nie chciałbym się z nim rozstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi