frankenstein Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 ...Czy domieszka lnu daje wyraźną różnicę w dotyku? też jestem ciekaw. spodziewam się, że jest ledwo lub niewyczuwalny. wszystkie grenadyny, które do tej pory oglądałem były z jedwabiu bez domieszek a w dotyku znacznie się różniły miękkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawecky Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Witam. Chciałbym się spytać co Panowie sądzą na temat krawatach z typowych sieciówek (mam na myśli H&M). W trakcie końcówek wyprzedaży można kupić za śmieszne pieniądze, np. wąski jedwabny krawat za 5 złotych. Z jednej strony po ściśnięciu w ręce nie ma śladów odgnieceń, no i skoro wytrwał całe wyprzedaże - musi być całkiem porządny. Z drugiej strony to jest H&M... Co sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Chodzi o to, że nie masz możliwości wydania większej kwoty niż 5 zł na krawat, czy obawiasz się o jakość H&M? Za 5 zł bym zaryzykował , ale jeśli stać Cię na wydanie większej kwoty, to odpuść sobie H&M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Moim zdaniem są lepsze sposoby na wydanie 5zł niż krawat w H i M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Posty o skarbach w SH przeniesione: viewtopic.php?f=7&t=3266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Moim zdaniem są lepsze sposoby na wydanie 5zł niż krawat w H i M. Kanapka w McDonald's ? Kupiłem tak kiedyś bodajże w Tesco dwa krawaty za śmieszne pieniądze i teraz wiszą nieużywane już dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Podpowie ktoś gdzie (najlepiej stacjonarne sklepy) znajdę taki krawat jak w poniższym linku (3 zdjęcie): http://www.wolczanka.com.pl/koszule/koszula-lambert,id-50586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Lambert, wólczanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Jeśli lambert, to najlepiej w Factory Ursus (3 za 49,99 zł). A jakby chodziło o niestacjonarne propozycje: http://www.tmlewin.com/Ties/Mens-Ties,en_US,sc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 czy ma któryś z kolegów doświadczenie z krawatami Da Vinci? Jaka jest ich jakość w porównaniu np. z linią Lambert Wólczanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dla fanów grenadyny, nowe propozycje od Ede&Ravenscroft: http://shop.edeandravenscroft.co.uk/collections/ties?view=all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Używasz ich krawatów? Jeśli tak, jak je oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Mam kilka produktów od nich, ale ani jednego krawata. Te robił dla nich Drake's, więc jakość raczej pewna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Czy taki krawat w jodełkę to historia sezonu zimowo-jesiennego czy latem też można go nosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Jodełka moim zdaniem ma tu niewiele do powiedzenia . Więcej zależy od tego z czego jest zrobiony, na ile sprawia wrażenie ciężkiego i do jakiego zestawu chciałbyś go założyć. Nie wchodząc w to, czy mi się podoba, czy nie, to nie skazywałbym go tylko na chłodniejsze pory roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Krawaty (handmade) z grenadyny w dobrych cenach na CT. Dla mnie odrobinę za wąskie, żeby kupować dwa, ale jakby ktoś (najlepiej z Warszawy) chciał zrobić zakupy, to mogę się dołączyć z jedną sztuką. Kilka dni temu w sieci można było znaleźć kod obniżający koszty o 10 %. Zaczynał się od UK... Ale na szybko nie mogę znaleźć. http://www.ctshirts.co.uk/mens-ties/mens-handmade-ties?q=vccouk||||||||||||||| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Ciekawostka: http://tieknots.johanssons.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Witam Panowie. Mam dwie kwestie do skonsultowania z gremium ekspertów 1. chciałem się pochwalić swoim pierwszym zakupionym, bardzo okazyjnie, krawatem: 2. jak widzicie ma on mały feler w postaci jednostronnego odprucia szlufki - czy da się to naprawić w miarę bezproblemowo dla krawata i kieszeni ? 3. do czego jest ta dziwna poprzeczna szlufka z logo i ceną ? czy ma to jakieś uzasadnienie czy jest to rzecz do usunięcia przed pierwszym założeniem 4. macie jakieś propozycję z jaką koszulą go zgrać do granatowego garnituru 5. czy ten krawat można założyć do casualowych stylizacji (jeansy, chinosy, sportowe marynarki niebieska, czerwona, biała) ? ps. te 388usd to fabryczna cena tego krawata ? czy to jakaś ściema jest ? tyle pieniędzy może kosztować krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 2. da radę bez większych problemów. 3. do odprucia? 4. białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Podejrzewam, że krawat może kosztować nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 ten krawat to fejk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Chcesz znać cenę pierwotną żeby zabłysnąć "u Cioci na imieninach" czy po prostu podoba Ci się ten krawat i chcesz go nosić? ja tylko pytam bo po prostu nie miałem pojęcia że krawat może kosztować majątek. A u Cioci na imieninach nie byłem od 30 lat. Nie wiem jak Ty ale ja raczej kupuję rzeczy które mi się podobają a nie dla lansu. ten krawat to fejk dzięki, po zakupie (i zapytaniu tu) poszperałem troszkę w necie i zobaczyłem na własne oczy ile kosztują i jak wyglądają Hermesa i mnie poraziło. Biorąc pod uwagę że ten kosztował 10zł w lumpku zacząłem podejrzewać że jest fejkiem. Ale nadal mi się podoba a metek nie widać więc lipy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 ps. te 388usd to fabryczna cena tego krawata ? czy to jakaś ściema jest ? tyle pieniędzy może kosztować krawat? Może chodzi o dolary Zimbabwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 taka metka waląca po oczach ceną jest pierwszym sygnałem, że produkt może być nieoryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi