Szydlowsky Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Zastanawiam się nad NST na kopycie Hiro , mam już monki w rozmiarze 9 , domyślam się że mogę wziąć ten sam rozmiar , jakie macie doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Co to jest NST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 6 minut temu, pablocito napisał: Co to jest NST? Norwegian Split Toe 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Aaa, to spokojnie bierz ten sam rozmiar. Edit: to znaczy nie mam NST, ale jeśli w grę nie wchodzą oksfordy, gdzie problematyczne może być podbicie, to bym się nie obawiał derbów, jeśli monki są ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 Gdyby ktoś był zainteresowany w Meerminie zbierają zamówienia MTO na trzewiki z ociepleniem https://meermin.com/collections/made-to-order Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Czy ktoś z Was mógłby porównać kopyto Hiro w zwykłej tęgości F do Loake capital? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Jutro u Meermina wyprzedaż secondsów. Link i kod będzie rozsyłany newsletterem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 Godzinę temu, maciato napisał: Czy ktoś z Was mógłby porównać kopyto Hiro w zwykłej tęgości F do Loake capital? Krótsze i węższe. 7 UK w Capital jest dla mnie stosunkowo obszerne i wygodne, 7 UK Hiro przyciasne, dużo lepsze jest 7,5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 18 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Krótsze i węższe. 7 UK w Capital jest dla mnie stosunkowo obszerne i wygodne, 7 UK Hiro przyciasne, dużo lepsze jest 7,5. Hiro w zwykłej tęgości Meermin oznacza literą E. Potwierdzam, że Hiro E trzeba próbować o pół numeru wyżej. W moim przypadku Capital 9UK jest super. Natomiast Hiro 9,5UK ma dobrą długość, ale jest za wąskie i miażdży bok dużego palca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 @Zajac Poziomka @kormox dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 15 godzin temu, Nawrot napisał: Jutro u Meermina wyprzedaż secondsów. Link i kod będzie rozsyłany newsletterem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dostał ktoś tego maila? Nic mi nie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Zgodnie z informacją na stronie: https://seconds.meermin.com/password otwierają o 14:00. Pewnie wtedy wyślą kod dostepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Doczytałem godzinę CET, dziękuję również za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Zastanawiam się nad doborem odpowiedniego kopyta i rozmiaru — w Yanko na kopycie 915 F 6.5 UK czuje się cudownie, idealnie trzymają mi pięte i zostawiają miejsce na palce. Berwicki na kopycie 180 (F/G) 6 UK wymagały już solidnego rozchodzenia w okolicy palców. Może ktoś z większym doświadczeniem ma jakąś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Na pewno nie schodź poniżej rozmiaru Yanko. No, może w Rui, ale to zwykle trzewiki więc trochę luzu na grubszą skarpetę nie zawadzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 U mnie różnica między yanko 915 f (5,5), a hiro e (6,5) wynosi dokładnie 1 rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 2 x hiro - 9,5 3 x 915 - 9,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Dzięki za pomoc! Zaryzykowałem z monkami na Hiro, 6,5 UK — dam znać, na ile była to trafna decyzja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Szybkie porównanie dla potomnych jeszcze. Nosząc yanko śmiało mogę powiedzieć, że meerminów bym już nie kupił. Nie ma podjazdu przede wszystkim jeśli chodzi o wygodę. Kopyta kwestia gustu, ale tutaj moim zdaniem też na plus dla yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Moim zdaniem do Yanko 915 już bardziej zbliżone jest kopyto Elton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Możesz mieć rację, natomiast skóra w Meerminach jest tak sztywna, że nie bardzo mam ochotę dawać im kolejną szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Umiarkowanie dobra okazja. Raz żeFinal SalesBecause of the discounts, product and nature of this Event, all orders made during this sale will be final, and so no returns or exchanges will be accepted.Dwa, ze rozmiarówka Meerminow jest, moim zdaniem, dziwna. Trzy, że nie ma zdjęć konkretnych egzemplarzy. Trochę to loteria. Nie mówiąc o tym, że na ś.p. goodyearshoes bywałych lepsze okazje.Having said that, jaki rozmiar Hiro polecicie komuś dla kogo 7,5UK w Hiro jest za mały, 7,5UK w 960G trochę ciasne a Berwickowe 8UK 156 trochę za luźne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 40 minut temu, ciasteczkowy napisał: Nie mówiąc o tym, że na ś.p. goodyearshoes bywałych lepsze okazje Co z z goodyearshoes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 19 minut temu, Bartek 00 napisał: Co z z goodyearshoes? Po prostu przestali wystawiać tam buty, i stąd ta obecna wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi