ciasteczkowy 280 Report post Posted October 22 Niedawno przerabialiśmy ten temat na Berwickach. Ktoś wrzucił zdjęcie popsutych Berwicków i natychmiast znalazła się grupa miłośników Berwicków odsądzająca go od czci i wiary, na dowód publikując zdjęcia swoich perfekcyjnych butów. Pojawiły się oskarżenia o kłamstwa, manipulacje i brukanie dobrego imienia Berwicków. Teraz mamy powtórkę z rozrywki, tym razem z Meerminem w roli głównej. Ludzie, dajcie spokój, to tylko buty. PS. Sprzedam Meerminy;) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nawrot 51 Report post Posted October 22 Ja naprawdę pytam bez złośliwości czy jakichś tam uprzedzeń, po prostu jestem ciekaw w jakich warunkach Meerminy już nie dają rady Nie identyfikuję się z producentem butów, które noszę i nie będę zaciekle bronił go pomimo tego, co kolega pokazał na zdjęciach Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dan 370 Report post Posted October 22 5 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Niedawno przerabialiśmy ten temat na Berwickach. Ktoś wrzucił zdjęcie popsutych Berwicków i natychmiast znalazła się grupa miłośników Berwicków odsądzająca go od czci i wiary, na dowód publikując zdjęcia swoich perfekcyjnych butów. Pojawiły się oskarżenia o kłamstwa, manipulacje i brukanie dobrego imienia Berwicków. Teraz mamy powtórkę z rozrywki, tym razem z Meerminem w roli głównej. Ludzie, dajcie spokój, to tylko buty. PS. Sprzedam Meerminy;) Myślę, że nie przesadzajmy też w drugą stronę, że już o nic zapytać nie można czy nic powiedzieć . Kolega wrzucił bardzo zajechane buty z dopiskiem (tyci prowokującym imo , że tak mogą wyglądać nasze buty meermin po jednym sezonie. Nie mam żadnej pary w takim stanie po nawet 5 czy więcej sezonach, żadnego producenta, a raczej nie jestem rekordzistą w liczbie i możliwości rotowania. Zatem naturalne chyba jest, że ww. sytuacja wydaje się niestandardowa, intrygująca i budzi zainteresowanie. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciasteczkowy 280 Report post Posted October 31 W bodaj maju ludzie z Meermina przyjechali do Warszawy, może warto byłoby zaprosić ich jeszcze raz do kraju, tym razem np. do Krakowa: https://meermin.com/in_en/request-trunkshows/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szydlowsky 613 Report post Posted November 6 Gdyby ktoś planował zakup paska pasującego do butów to to zdjęcie może się przydać 😊 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pablocito 203 Report post Posted November 28 Czy, któryś z Kolegów mógłby porównać kopyta Hiro i Olfe pod względem wysokości podbicia? Olfe ciaśniejsze, czy podobne? Na stronie piszą, ze low instep, ale chciałbym zapytać kogoś, kto użytkuje oba. Z góry dziękuję za pomoc.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites