h8r3d Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Przed chwilą widziałem Panów w Polsacie News Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 http://www.ipla.tv/2012-05-24-milosnicy-elegancji/vod-5539494 dzięki za link. btw - Pani Gawryluk się zawahała przedstawiając nas tylko dlaczego staromodni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 tylko dlaczego staromodni ? No właśnie. Ciekawe, co by powiedzieli na mnie? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 już jest cały materiał na IPLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Gratuluję i powodzenia życzę! Teraz tak trochę z innej beczki... rewelacyjna skóra ('tym' zdjęciu)! Można prosić jakieś szczegółowe inf na jej temat? którą skórę masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Tholomai Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 To się nazywa wystrzałowy start! Brawo Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Z calego serca chcialem serdecznie pogratulowac wszystkim Panom, dzięki ktorym tak wspaniala inicjatywa zostala powolana do zycia w takim ksztalcie, a w szczegolnosci podziekowanie naleza się Damianowi, ktory wzial na swoje barki spory ciezar zwiazany z organizacja prac oraz ksztaltowaniem ram dla powstajcego pomyslu. Gratulacje dla wszystkich obecnych czlonkow-zalozycieli i przede wszystkim sukcesow w promowaniu wizerunku, ktory wszyscy tak bardzo cenimy. Pozdrawiam, Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Welcome back, man! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Panowie, właśnie obejrzałem - wcześniej byłem zajęty zarabianiem na chlebek i parę dobrych butów Wyszło super. Zabrakło mi tylko zawiadiackiego uśmiechu w kierunku oczarowanej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Immune wrócił! Na stałe czy przygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Z calego serca chcialem serdecznie pogratulowac wszystkim Panom, dzięki ktorym tak wspaniala inicjatywa zostala powolana do zycia w takim ksztalcie, a w szczegolnosci podziekowanie naleza się Damianowi, ktory wzial na swoje barki spory ciezar zwiazany z organizacja prac oraz ksztaltowaniem ram dla powstajcego pomyslu. Gratulacje dla wszystkich obecnych czlonkow-zalozycieli i przede wszystkim sukcesow w promowaniu wizerunku, ktory wszyscy tak bardzo cenimy. Pozdrawiam, Bartosz 5 min. siedzę na przeciwko monitora z opadniętą z wrażenia szczęką i zastanawiam się, jak to napisać, żeby było zgrabnie, ładnie i powabnie . Nic nie wymyśliłem... ... po prostu bardzo się cieszę, że +Immune+ is back. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Panowie naprawdę dobra robota. To Stowarzyszenie to moim zdaniem wejście na zupełnie nowy poziom informowania przeciętnego mężczyzny o elegancji. Mam nadzieję, że jak moja szafa wreszcie się rozrośnie o kilka(naście) klasycznych eleganckich ubrań, równiez będę mógł wziąć w tym udział. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Może stworzycie w ramach strony internetowej jakiś blog Stowarzyszenia. Jest Was kilku także o wpis raz na kilka dni nie powinno być trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Świetny materiał w Polsacie, gratuluję pomysłu i jeśli będzie taka możliwość zgłaszam akces do stowarzyszenia, pozdrawiam wszystkich pomysłodawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Gratuluję, trzymam kciuki za przedsięwzięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Gratuluję. Jednak co do reportera Polsatu, który przygotował materiał - szkoda, że nie można już mówić o dobrze ubranych mężczyznach bez używania słowa "retro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlakeCarrington Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 ech... te "staromodni", "retro" zabrakło tylko "wintydź" w komentarzu. Gratuluję. Jednak co do reportera Polsatu, który przygotował materiał - szkoda, że nie można już mówić o dobrze ubranych mężczyznach bez używania słowa "retro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 http://www.facebook.com/butwbutonierce# ... =1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi