mosze Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Panowie, czy i do jakiego stopnia zakup przez paypal od osoby prywatnej jest bezpieczny? W przypadku nieotrzymania towaru lub otrzymania przysłowiowej "cegły"? Sprzedawca zagraniczny. Czytałem opisy na stronie usługi, ale nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Panowie, czy i do jakiego stopnia zakup przez paypal od osoby prywatnej jest bezpieczny? W przypadku nieotrzymania towaru lub otrzymania przysłowiowej "cegły"? Sprzedawca zagraniczny. Czytałem opisy na stronie usługi, ale nie mam pewności. Reklamowałem towar kupiony od osoby prywatnej, która podobno miała nawet jakiś dowód nadania paczki. Zwrot, razem z kosztami przesyłki, odbył sie bez problemów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Panowie, czy i do jakiego stopnia zakup przez paypal od osoby prywatnej jest bezpieczny? W przypadku nieotrzymania towaru lub otrzymania przysłowiowej "cegły"? Sprzedawca zagraniczny. Czytałem opisy na stronie usługi, ale nie mam pewności.Nie jest to bezpieczne w 100%, chyba, że robisz przelew jako zapłata za produkt, a nie jako gift. W przeciwnym razie pozbawiasz PP 4% prowizji od transakcji, którą odprowadza odbierający płatność i łamiesz tym samym regulamin. Z tego względu, obawiam się że możesz mieć (aczkolwiek nie musisz) w wybranych przypadkach problem z uznaniem reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Witam, Poszukuję osoby która ma konto PayPal. Więcej informacji na pw. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Witam, Poszukuję osoby która ma konto PayPal. Więcej informacji na pw. Z góry dziękuję za odpowiedź. Konto PayPal zakłada się w 3 minuty... Jeśli chodzi o jakąś pomoc z PP, proszę pisac śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Już sobie poradziłem. Ale dzięki za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Jakie macie doświadczenia z dostawą TM Lewin? Zamówiłem od niech krawaty, które podobno wysłali 9 lutego i nadal nie dostałem paczki. Trochę kiepsko, jak na 15 GBP opłaty za samą dostawę. Dodatkowo dla paczek <2kg nie ma "online tracking" Czy myślicie, że można liczyć na zwrot gotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 viewtopic.php?f=2&t=3101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Panowie, macie jakieś doświadczenia ze sklepem Country Attire? Zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług, bo mają darmową wysyłkę do Polski. Ktoś zamawiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Nie zamawiałem, ale byłem bliski zamówienia i korespondowałem. Wrażenia z korespondencji bardzo pozytywne, dobra staroangielska szkoła obsługi klienta;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuM Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Miałem podobną sytuację w CT - czekałem miesiąc na dostawę i nic. Napisałem na ich koncie na fb - skontaktowałem się z działem obsługi i natychmiastowo wysłali jeszcze jedną paczkę. Przyszła w przeciągu tygodnia a pierwsza najwyraźniej się gdzieś zawieruszyła lub w ogóle nie została wysłana. Zdarza się. Akurat obsługa klienta w przypadku tych angielskich marek jest na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Panowie, macie jakieś doświadczenia ze sklepem Country Attire? Zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług, bo mają darmową wysyłkę do Polski. Ktoś zamawiał ?Zobacz tu viewtopic.php?f=1&t=2764&p=62801&hilit=barboura#p62801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Panowie, 'kuszony' wątkiem MRV dojrzałem do zakupu w sklepie Kiel James Patrick.Ship to Poland: $30 (3,2486) = 97,5 PLN warto podzielić na kilku kupujących. Szukam chętnych do wspólnego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Mam pytanie: na paypal przelałem środki wystarczające na zakupy w sklepie internetowym. Po wybraniu zakładki z paypal w sklepie, przechodzę na stronę, gdzie po lewej jest rachunek za towar po prawej opcje wyboru płatności z paypal: płatność kartą albo przelew środków na konto. Ale ja środki na koncie już mam. Jak je wykorzystać w takiej płatności? Edit: już działa, przepraszam za kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuM Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Panowie szukam chętnych na wspólne zakupy aby przekroczyć magiczne 150$ w jednorazowym zamówieniu: http://www.panamahatmall.com. Chętni na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Witam Panowie, W końcu nadarzyła sie okazja żeby napisać pierwszego posta tutaj na forum. Przegladalem ostatnio bloga Pana MrVintage i zainteresował mnie sweterek z tematu o tenisie w stylu preppy. http://mrvintage.pl/2013/07/tenis-moda-meska.html Znalazłem cos podobnego na stronie RL http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=19998166 Czy zamawiał ktoś cos ze strony RL, jak z wysyłka do Polski, są jakieś problemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Na samym dole jest wiele mówiący tekst "US Shipping Only". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Racja, ,,We do not ship outside the United States. We do, however, have Ralph Lauren stores all over the world. Please use the Store Locator to find the store nearest you,, A moze jest ktoś na forum kto ma znajomego w USA i byłby w stanie załatwić taka wysyłke do Polski ? Mozna by było zrobic jakieś większe zamówienie na kilka osób. Byłby ktoś chętny na takie forumowe zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Zerknij jeszcze na Zalando. Jest tam kilka podobnych modeli, a wysyłka i zwroty są bezpłatne. http://www.zalando.pl/gant-sweter-bezowy-ga322i016-003.html http://www.zalando.pl/gant-sweter-niebieski-ga322i01g-503.html http://www.zalando.pl/tommy-hilfiger-will-sweter-niebieski-to122i038-502.html http://www.zalando.pl/tommy-hilfiger-sweter-bialy-to122i03c-003.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Te z Zalando chyba nawet ładniejsze, choć to kwestia indywidualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 http://www.ctshirts.co.uk/men%27s-casualwear/men%27s-knitwear/Cream-cricket-jumper?q=gbpdefault||KH070CRM||||||||||||| 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Zalando znam dosyć dobrze i mniej wiecej wiem co maja do zaoferowania. Immune, właśnie takiego czegoś szukałem, idealnie trafiłes w mój gust. Widzę ze nawet wysyłają do Polski, także wielkie dzięki za pomoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 http://www.ctshirts.co.uk/men's-casualwear/men's-knitwear/Cream-cricket-jumper?q=gbpdefault||KH070CRM||||||||||||| Sweterek świetnej jakości, jednak poczeka trochę w szafie, bo znów nadchodzą upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Tak ByTheWay w ctshirts.co.uk aktualnie przy zakupie 4 koszul jest 10 funtów zniżki. Ja już zebrałem znajomych do zamówienia, opłaca się skrzyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi