Whitesnake Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Które sznurówki wybralibyscie do tych butów, noszonych do dżinsów? Brąz, zieleń, pomarańcz w kolorze lamowki czy niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Jak dla mnie zdecydowanie brązowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Buty same w sobie są dosyć ekstrawaganckie i moim zdaniem to wystarczy. Wybrałbym zieleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Zdecydowanie zieleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Pewnie ciężko będzie dobrać zielony o tym samym/zbliżonym odcieniu.IMO pomarańczowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Zielony, żółty, ewentualnie pomarańcz; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Pomarańczowe albo brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 2 godziny temu, maciato napisał: Buty same w sobie są dosyć ekstrawaganckie i moim zdaniem to wystarczy. Wybrałbym zieleń. Też tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Ja głosuje na brąz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Ja wybrałbym brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 @Whitesnake argument za pomarańczowymi do jeansów: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Dziękuje wszystkim za głos Na razie wybrałem bezpieczną zieleń... chciałbym pomarancz, ale chyba jeszcze nikt nie wyprodukował takiego, który pasowałby do koniakowej lamowki. Ten, który mam mocno sie gryzie. Po głowie chodzi mi jeszcze ciemny niebieski pasujący do dżinsów, ale ostatnie sznurowki jakie miałem w tym kolorze wyładowały w patynowanych Yankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 6 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Whitesnake argument za pomarańczowymi do jeansów: Dobrze to wygląda. Na lato postaram sie znaleźć jakieś koniakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Tutaj brązowe (ale bez pomarańczowej lamówki): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Dnia 13.02.2017 o 20:21, Jamjest napisał: Głupi ma szczęście.... Luzik - nie bądź taki surowy dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Jak Wam się widzi takie połączenie kolorystyczne? Mnie się spodobało i zamierzam korzystać, ale chciałbym poznać Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 8 minut temu, Karol G. napisał: Jak Wam się widzi takie połączenie kolorystyczne? Mnie się spodobało i zamierzam korzystać, ale chciałbym poznać Wasze opinie. Szczerze to nie wiem co w tym zestawie Ci się podoba bo mi nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Skoro Tobie się podoba to do czego Ci nasza opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Po prostu jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Pasuje, choć moim zdaniem do takiej koszuli można sobie odpuścić krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Ostatnio udało mi się upolować takie spodnie. Tylko teraz się zastanawiam, do czego będą pasować. Jedyne co mi teraz przychodzi to granatowa nieformalna marynarka albo sweter/koszula i czarna kurta skórzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Rozważam kupno ciemnoszarej, letniej sportowej, gładkiej marynarki, na razie na celowniku jest taka Havana: Mam już kilka granatowo-niebieskich, pora na coś innego. Zastanawiam się nad doborem spodni do nich. Zestaw ma być noszony do pracy, nie musi być nadmiernie formalny, ale ma nie być zbyt rzucający się w oczy. Spodnie w nadmiernie jaskrawych, papuzich kolorach odpadają. Zamierzam zamówić spodnie z fresco, w przypadku spodni noszonych na codzień uciekam od lnu i bawełny, za dużo prasowania, próbnik oferuje bardzo szeroką paletę barw i wzorów. Kolory, które przychodzą mi do głowy, to bordowy, khaki, brąz, zieleń. Nie chcę zestawu z innym odcieniem szarości, ani granatem. Wydaje mi się, że khaki i brąz nie pasują do szarości, ze względu na to, że są kolorami ciepłymi, chociaż khaki świetnie pasowałyby do granatowych marynarek. Chciałbym poznać Waszą opinię - spodnie w tym sezonie mogę zamówić tylko jedne i chciałbym nosić je 1-2 razy w tygodniu, więc chciałbym, żeby nie grały pierwszych skrzypiec (stąd nie jestem przekonany do czerwonych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Słabo widzę tę marynarkę do zestawu koordynowanego. Wg mnie lepiej poszukać czegoś w ciekawym (nie za ciemnym) brązie, może jakaś delikatna krata itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Brązy mi nie służą, a nie chcę kolejnej granatowej marynarki. Co w tym szarym jest nie tak, że nie uważasz jej za dobry wybór? Jest zbyt ciemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Zbyt ciemna i zbyt mocno sugeruje sierotę po garniturze. Oczywiście to jest mój punkt widzenia - ja nie odnajduję się w (gładkich) szarych marynarkach. Może z jakąś ciekawą fakturą, w kratę, pepitkę itp., nadawałaby się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi