Kyle Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKuba Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, Kyle napisał: Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował Polecam Mielżyński Wine Bar https://www.mielzynski.pl/index.php/WineBar/ Jedzenie całkiem całkiem, ale wina bardzo dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 3 godziny temu, Kyle napisał: Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował Bar 13 w Vitkacu, na miejscu bez dodatkowej opłaty można skonsumować wina z Vinoteki 13. Sporo miejsca na grupowe spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Podane wyżej propozycje są trochę przekraczające budżet - ma ktoś jakieś propozycje z mniejszym czynnikiem hype, może być też coś z dobrym piwem i przekąskami, byleby się zmieściło 25 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 38 minut temu, Xune napisał: Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie? Najbardziej lubiłem Omami, ale chyba ostatnio się zamknęło... w takim razie jak dla mnie Uki-Uki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2019 18 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Najbardziej lubiłem Omami, ale chyba ostatnio się zamknęło... w takim razie jak dla mnie Uki-Uki Omami podobno sie przeniosło, tylko nie wiem dokąd. Gdyby ktoś poznał nową lokalizacje, to będę wdzięczny za informację. Bardzo lubiłem to miejsce. Z cięższych wersji Ramen jest jeszcze MOD, choć opinie ma ostatnio słabsze niz po otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 14 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2019 19 godzin temu, Xune napisał: Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie? Aktualnie chyba Yatta Ramen - o czym świadczą nieustanne kolejki do wejścia. A z mniej ortodoksyjnych Vegan Ramen Shop - wiem, że prawdziwy ramen musi być na kościach, sam lubię mięso, ale ten wegański mnie rzucił na kolana. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Będę w przyszły weekend we Wrocławiu, proszę o polecenie dwóch typów lokali w centrum: 1) Miejsce na późny obiad/kolację, preferowane dolnośląskie specjały, przyjazna dla dzieci (nic zbyt eleganckiego). 2) jakaś ciekawa śniadaniownia na dzień nastepny, typ kuchni dowolny. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waszka Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 6 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: 1) Miejsce na późny obiad/kolację, preferowane dolnośląskie specjały, przyjazna dla dzieci (nic zbyt eleganckiego) Nie wiem czy to już zbyt elegancko, ale restauracja Art Hotel spełnia pozostałe kryteria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Na śniadanie polecam Dinette, jeżeli chodzi o obiad / kolację to restauracje Jadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 Obiad/kolacja w tych klimatach to np. Restauracja Jasna. Śniadanie Petit fours, Concept 100 mostów albo wspomniane Dinette 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi