Kyle Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował Cytuj
KubaKuba Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 1 godzinę temu, Kyle napisał: Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował Polecam Mielżyński Wine Bar https://www.mielzynski.pl/index.php/WineBar/ Jedzenie całkiem całkiem, ale wina bardzo dobre 1 Cytuj
damiance Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 3 godziny temu, Kyle napisał: Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował Bar 13 w Vitkacu, na miejscu bez dodatkowej opłaty można skonsumować wina z Vinoteki 13. Sporo miejsca na grupowe spotkanie 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Podane wyżej propozycje są trochę przekraczające budżet - ma ktoś jakieś propozycje z mniejszym czynnikiem hype, może być też coś z dobrym piwem i przekąskami, byleby się zmieściło 25 osób. Cytuj
Xune Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 38 minut temu, Xune napisał: Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie? Najbardziej lubiłem Omami, ale chyba ostatnio się zamknęło... w takim razie jak dla mnie Uki-Uki 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 18 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Najbardziej lubiłem Omami, ale chyba ostatnio się zamknęło... w takim razie jak dla mnie Uki-Uki Omami podobno sie przeniosło, tylko nie wiem dokąd. Gdyby ktoś poznał nową lokalizacje, to będę wdzięczny za informację. Bardzo lubiłem to miejsce. Z cięższych wersji Ramen jest jeszcze MOD, choć opinie ma ostatnio słabsze niz po otwarciu. Cytuj
wimon Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2019 19 godzin temu, Xune napisał: Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie? Aktualnie chyba Yatta Ramen - o czym świadczą nieustanne kolejki do wejścia. A z mniej ortodoksyjnych Vegan Ramen Shop - wiem, że prawdziwy ramen musi być na kościach, sam lubię mięso, ale ten wegański mnie rzucił na kolana. 3 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Będę w przyszły weekend we Wrocławiu, proszę o polecenie dwóch typów lokali w centrum: 1) Miejsce na późny obiad/kolację, preferowane dolnośląskie specjały, przyjazna dla dzieci (nic zbyt eleganckiego). 2) jakaś ciekawa śniadaniownia na dzień nastepny, typ kuchni dowolny. Z góry dziękuję. Cytuj
waszka Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 6 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: 1) Miejsce na późny obiad/kolację, preferowane dolnośląskie specjały, przyjazna dla dzieci (nic zbyt eleganckiego) Nie wiem czy to już zbyt elegancko, ale restauracja Art Hotel spełnia pozostałe kryteria 1 Cytuj
Maniek_ Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Na śniadanie polecam Dinette, jeżeli chodzi o obiad / kolację to restauracje Jadka 1 Cytuj
blekit Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Obiad/kolacja w tych klimatach to np. Restauracja Jasna. Śniadanie Petit fours, Concept 100 mostów albo wspomniane Dinette 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi