Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował ;-)

Opublikowano
3 godziny temu, Kyle napisał:

Panowie, proszę o propozycje w temacie: spotkanie dla byłych najbliższych współpracowników w liczbie zapewne 20-30 przy winie i przekąskach, Warszawa Centrum albo bliskie przyległości, tak żebym nie zbankrutował ;-)

Bar 13 w Vitkacu, na miejscu bez dodatkowej opłaty można skonsumować wina z Vinoteki 13. Sporo miejsca na grupowe spotkanie

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
18 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

Najbardziej lubiłem Omami, ale chyba ostatnio się zamknęło... w takim razie jak dla mnie Uki-Uki

Omami podobno sie przeniosło, tylko nie wiem dokąd. Gdyby ktoś poznał nową lokalizacje, to będę wdzięczny za informację. Bardzo lubiłem to miejsce. 

Z cięższych wersji Ramen jest jeszcze MOD, choć opinie ma ostatnio słabsze niz po otwarciu. 

Opublikowano
19 godzin temu, Xune napisał:

Warszawa, najlepszy ramen - na kogo stawiacie?

Aktualnie chyba Yatta Ramen - o czym świadczą nieustanne kolejki do wejścia.

A z mniej ortodoksyjnych Vegan Ramen Shop - wiem, że prawdziwy ramen musi być na kościach, sam lubię mięso, ale ten wegański mnie rzucił na kolana.

• Oceniam pozytywnie 3
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Będę w przyszły weekend we Wrocławiu, proszę o polecenie dwóch typów lokali w centrum:

1) Miejsce na późny obiad/kolację, preferowane dolnośląskie specjały, przyjazna dla dzieci (nic zbyt eleganckiego).

2) jakaś ciekawa śniadaniownia na dzień nastepny, typ kuchni dowolny.

Z góry dziękuję.

Opublikowano
6 minut temu, Żorż Ponimirski napisał:

1) Miejsce na późny obiad/kolację, preferowane dolnośląskie specjały, przyjazna dla dzieci (nic zbyt eleganckiego)

Nie wiem czy to już zbyt elegancko, ale restauracja Art Hotel spełnia pozostałe kryteria

• Oceniam pozytywnie 1