Diminished Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Kiedy ubieracie sneakersy podwijacie nogawki i zakładacie niewystające skarpetki czy nosicie normalnie opuszczone spodnie? Trend chodzenia z odsłoniętymi kostkami stał się tak bardzo popularny, że zastanawiam się, czy noszenie opuszczonych spodni nie jest już nawet faux pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 W dniu 3.04.2018 o 17:38, Diminished napisał: Kiedy ubieracie sneakersy podwijacie nogawki i zakładacie niewystające skarpetki czy nosicie normalnie opuszczone spodnie? Trend chodzenia z odsłoniętymi kostkami stał się tak bardzo popularny, że zastanawiam się, czy noszenie opuszczonych spodni nie jest już nawet faux pas. Zostawiam to nastolatkom: http://dreamingofmilano.blogspot.com/2017/01/co-nowego-w-modzie-woskich-nastolatkow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 @Remy już nie mam takiego dylematu, raz spróbowałem podwinąć jeansy do sneakersów i stwierdziłem, że na pewno nie wyjdę tak z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 nowe trampki od Cheaney https://www.cheaney.co.uk/mens-c48/sneakers-c108/cheaney-1886-sneaker-in-navy-deer-skin-p808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2018 Na plus skóra jelenia, na zdecydowany minus hybrydowa, bezsensowna podeszwa ("jesteśmy Cheaney, więc damy skórzaną podeszwę" "oh wait, to są sneakersy, więc damy ni to dainite, ni to imitację korków piłkarskich, będzie gumowo, sportowo i przeciwpoślizgowo"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 Poszukuję sneakersów tego typu, tylko w bardziej przystępnej cenie. Ktoś coś widział? (Reeboki Horween już niedostępne na mój rozmiar :/ (41-44)https://sklep.klasycznebuty.pl/1006,carlos-santos-9094b-braga.html Mi również ubzdurała się brązowe skórzane buty sportowe (jakoś nie lubię słowa „sneakersy” - już wolę „adidasy”) których jak na złość nigdzie nie ma - z białymi i czarnymi nie ma problemu a brązowych jak na lekarstwo. No i trafiła mi się, niczym ślepej kurze ziarnko, taka oto para na Zalando Lounge:Gino Rossi. Nadają się? Na zdjęciach wyglądały lepiej, ale nie jest źle. Skóra niezła, jak na takie buty. Tylko podeszwa taka ni to pianka, ni to guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 A ja na letnie upały znalazłem taki oto twór. Plecione adasie, na dynamicznym jak gazela kopycie i ze szczątkową podpinką w okolicy pięty One naprawdę są przewiewne 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 Ktoś coś wie o tych butach i sklepie? Szukam takich sneakersów w rozmiarze 13 UK https://www.undandy.com/us/68-by-eric-liddell-sneaker-wholecut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 W dniu 25.05.2018 o 14:09, Żorż Ponimirski napisał: A ja na letnie upały znalazłem taki oto twór. Plecione adasie, na dynamicznym jak gazela kopycie i ze szczątkową podpinką w okolicy pięty One naprawdę są przewiewne Podrzuć proszę model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 @bart87 przecież pisałem o kopycie jak gazela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 New Balance classic 501s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 W dniu 20.12.2018 o 16:48, Beny23 napisał: New Balance classic 501s to pierwsza para NB które nawet mógłbym zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Wydaje mi się, że jest to ciekawa oferta na dobrze wykonane sneakersy Oritz & Reed https://www.zalando-lounge.pl/campaigns/ZZLR44/categories/5403932/articles/ZZLR44030-O00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 @fan_dobrego_buta Czy inne pozycje od tego producenta są także warte rozważenia (półbuty, sztyblety, trzewiki)? Lub mokasyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Nie jestem w stanie doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 @fan_dobrego_buta kontynuując temat butów marki Ortiz & Red ( w temacie: Buty, trochę taniej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkb1 Napisano 9 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2019 Na massdropie są przepiękne J.FitzPatrick-i za 130 USD. Jak to wygląda realnie cenowo ? Dochodzi VAT tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2019 Całościowo ok 25proc musisz dodać do kwoty z wysyłką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Wiosna! Czas odkurzyć sneakersy. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Ponownie na MassDrop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubiszyn Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Dzień dobry, z racji tego, że na co dzień nie potrzebuję butów eleganckich, postanowiłem zacząć swoją przygodę z (lepszymi) butami skórzanymi od smukłych "klasycznych" sneakersów w minimalistycznym stylu (coś na kształt Common Projects). Na początek nie chciałbym wydawać więcej niż ok. 500 zł. Niestety większość polecanych sneakersów kosztuje minimum 800 zł, a poniżej tej kwoty nic wartego uwagi nie znalazłem (np. o sneakersach Suit Supply ktoś napisał w tym temacie, że są słabe i nie warte swojej ceny). Macie może jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 https://www.heddels.com/2019/04/european-shoe-brand-revived-making-sneakers/https://www.zdapartizanske.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2019 Hackett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2019 W dniu 28.04.2019 o 01:17, Jakubiszyn napisał: Macie może jakieś propozycje? Garment project , H&M premium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Wróciły po latach słowackie Partizanske, wróciły polskie Sofixy; ktoś pamięta? https://sofix.pl/kategoria/buty-sofix-1-kolekcja-lato-2019/buty-sofix-1-sz-04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi