Renty Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 W dniu 7.11.2017 o 22:10, poszetka.com napisał: Pod koniec miesiąca kolejne 5 modeli, w tym dwie flanele i oxfordy button down. Czy wiadomy jest już bliżej określony termin? Ponadto, czy w nowym rzucie przewidziane są rozmiary 38 i 39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 2 godziny temu, Renty napisał: Czy wiadomy jest już bliżej określony termin? Ponadto, czy w nowym rzucie przewidziane są rozmiary 38 i 39? Jutro potwierdzimy termin, będą rozmiary: 38 oraz 39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 23 godziny temu, Renty napisał: Czy wiadomy jest już bliżej określony termin? Ponadto, czy w nowym rzucie przewidziane są rozmiary 38 i 39? Początek grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 BLACK FRIDAY ✂︎ ✂︎ ✂︎ w Poszetce ☞ darmowa dostawa☞ - 50 % bawełniane poszetki, skarpetki☞ - 40 % kaszmirowe szale☞ - 30 % lniane poszetki ☞ - 20 % koszule, kapelusze fedora ☞ - 10 % buty Crownhill, kaszkiety, panamy, krawaty z wełny challis Od dziś do piątku włącznie. Buszujcie tutaj ☞ https://www.poszetka.com/Przecena-sdiscount-pol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 @poszetka.com - Czy koszula dżinsowa jest wyraźnie grubsza, mięsistsza niż całoroczne koszule z "typowego" twillu? Tak bardziej jesienna? I czy ma takie nieco flanelowy chwyt, co sugerują fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 11 godzin temu, Miro napisał: @poszetka.com - Czy koszula dżinsowa jest wyraźnie grubsza, mięsistsza niż całoroczne koszule z "typowego" twillu? Tak bardziej jesienna? I czy ma takie nieco flanelowy chwyt, co sugerują fotki? tak, jest bardziej mięsista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 Moje ulubione skarpetki są te stare z poszetka.com i Kabak. Czy jest szansa, że coś podobnego wróci? Są rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corse999 Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 Jak długo czeka się u Państwa na zamówienie? Przelew za swoje zamówienie wysłałem tydzień temu a do dziś nie ma żadnej odpowiedzi. Czy to standard obsługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 A nie lepiej do nich zadzwonić albo napisać mejla? Może coś się stało niezależnie od nich, przelew nie przeszedł, witryna padła chwilowo? Na pewno te sposoby kontaktu są bardziej wiarygodne od forum. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corse999 Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 A skąd wiesz, że nie zadawałem pytania innymi kanałami?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Nie wiem, nie napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 11 godzin temu, corse999 napisał: Jak długo czeka się u Państwa na zamówienie? Przelew za swoje zamówienie wysłałem tydzień temu a do dziś nie ma żadnej odpowiedzi. Czy to standard obsługi? Tak jak napisał @Blondas w takich sytuacjach prosimy o kontakt telefoniczny: 0048 608 666 698 lub mailowy: zamowienia@poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Ja ostatnio zrobiłem dwie transakcje i wszystko przebiegło wręcz wzorowo. Bardzo szybki czas realizacji. Faktycznie czasami lepiej zadzwonić lub wysłać maila zamiast na forum opisywać sytuację bez uprzedniego kontaktu z firmą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Wczoraj odebrałem "Bitwę pod Grunwaldem". Pomysł sam w sobie genialny, efekt nieprawdopodobny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Godzinę temu, Grafa napisał: Wczoraj odebrałem "Bitwę pod Grunwaldem". Pomysł sam w sobie genialny, efekt nieprawdopodobny. dziękujemy Mamy kolejne propozycje malarskie: ∾ Żydówka z pomarańczami [A. Gierymski]∾ Kutry rybackie przy brzegu morza [A. Gierymski] ∾ W altanie [A. Gierymski] ∾ Gitarzysta [Greuze, Jean-Baptiste] ----- ☞ Poszetki są częścią naszej kolekcji „arcydzieła mistrzów”, którą realizujemy we współpracy z Muzeum narodowym w Warszawie ☞ Powstały w limitowanej ilości 100 sztuk (każda ma swój numer) ☞ Wykonane z najwyższej klasy angielskiego jedwabiu z rejonu Macclesfield ☞ Posiadają oddającą detale wielkość (40 x 40 cm) ☞ Ręcznie obszyte w Polsce metodą „royal” ☞ Dostawa: jest to preorder, jest szansa że poszetki będą gotowe jeszcze w grudniu, jednak nie możemy zagwarantować dostawy przed świętami (gwarantujemy na początku stycznia 2018) ☞ Multibuy: przy zakupie 3 sztuk z tej kolekcji (włącznie z Bitwą pod Grunwaldem i Dziwnym Ogrodem Mehoffera) uzyskacie -10%. Więcej: https://www.poszetka.com/pol_m_AKCESORIA_POSZETKI_WZORY-AUT… 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Jeszcze jedna nowość o której na pewno Michał napisze, II wydanie "Rzeczowo o modzie męskiej, również dostępne na naszej stronie > https://www.poszetka.com/product-pol-4305-Rzeczowo-o-modzie-meskiej-Poradnik-kazdego-mezczyzny-Wydanie-II-uzupelnione.html Jest nam niezmiernie miło i jesteśmy zaszczyceni faktem, że jako Poszetka jesteśmy partnerem tego wydania <3. Dziękujemy Michał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Jeszcze niedawno marzyłem o poszetce z dokładnie tym obrazem Gierymskiego i proszę! Zamówienie już złożyłem Tylko że wciąż nie mam żadnej marynarki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 W dniu 12/1/2017 o 13:07, Ekscelencja napisał: Jeszcze niedawno marzyłem o poszetce z dokładnie tym obrazem Gierymskiego i proszę! Zamówienie już złożyłem Tylko że wciąż nie mam żadnej marynarki... Nie przejmuj się, mój wujek w latach młodości, oszczędzając na pierwszy samochód, zaczął od kupienia proporczyka na lusterko. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Wszystko idzie dobrym torem, żeby poszetki nie podziwiać tylko, zakupiłem pierwszą marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Kolejne koszule debiutują w Poszetce: biały i różowy OCBD flanele (Tessitura Monti) 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 A ja serdecznie pozdrawiam Pana Tomka @poszetka.com, który rozpoznał "kolegę z forum" po kaszkiecie Poszetki w biurze w Warszawie:) Przepraszam, że zaraz uciekłem i nie mieliśmy okazji na dłuższą pogawędkę - robota robota robota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 W dniu 11 grudnia 2017 o 23:46, Wuj napisał: A ja serdecznie pozdrawiam Pana Tomka @poszetka.com, który rozpoznał "kolegę z forum" po kaszkiecie Poszetki w biurze w Warszawie:) Przepraszam, że zaraz uciekłem i nie mieliśmy okazji na dłuższą pogawędkę - robota robota robota:) Pozdrawiam, byLo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 To już ostatnie nasze przedświąteczne nowości 🎄🎄🎄 Prezentowa inspiracja wśród której znajdziecie:➺ jedwabne muchy w grochy➺ szale wełna / kaszmir➺ szelki (2 w 1) wełna / kazmir / jedwab ➺ krawaty typu six fold: burgund, granatowy, butelkowa zieleń, niebieski i szary Szczegóły dotyczącej nowej dostawy (dla zamówień złożonych do wtorku włącznie/ opłaconych, gwarantujemy dostawę przed Świętami) http://bit.ly/2B8Vlnf Na życzenie dodajemy świąteczne opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Gratuluję świetnej oferty koszul. Ta jasno niebieska flanelowa to rewelacja. P.S.: Wreszcie będę wyglądał jak informatyk . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Mamy dla Was niespodziankę ❣️Posiadamy po jednej sztuce poszetek malarskich: Pomarańczarka, Kutry, Gitarzysta, W altanie. Mieliśmy różne pomysły: sprzedać je na Hushu, w naszym sklepie w Katowicach, na stronie. Zdecydowaliśmy się podzielić naszym dobrem, zrobić aukcje z której kwota zostanie przekazany na Świetlicę Środowiskową Świętego Wojciecha w Katowicach.Zasady aukcji:☞ aukcja odbywa się na allegro (linki poniżej oraz w opisie zdjęć)☞ trwa do poniedziałku do południa☞ w poniedziałek nastąpi wysyłka, innymi słowy Poszetki na pewno dotrą do Państwa przed Świętami☞ aukcja dotyczy poszetek z numerem 1 z tej kolekcji, do prezentu dołączamy stosowny certyfikat.⚐ Pomarańczarka: http://allegro.pl/show_item.php?item=7092355478⚐ Gitarzysta: http://allegro.pl/poszetka-gotarzysta-nr-1-i7092370618.html⚐ Kutry: http://allegro.pl/poszetka-kutry-rybackie-nr-1-i7092363243.html⚐ W Altanie: http://allegro.pl/poszetka-w-altanie-nr-1-i7092359699.html 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi