Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 24.03.2018 o 17:54, poszetka.com napisał:

Wykończenie bez podszewki: jest w tym dużo racji, że traci symetrię. Najczęściej po złożeniu do transportu lub już w trakcie użytkowania końcówka może się przesunąć co również jest przyczyną zawężenia u dołu(w zależności od tkaniny mniej lub bardziej). To jest temat z jakim walczymy od samego początku i wiem bezpośrednio od włoskich producentów, że dotyczy wszystkich. Przez jakiś czas zostawialiśmy dłuższy wkład, którego środek wystawał poniżej linii zakończenia tkaniny i to pozwalało zachować formę, ale mieliśmy kilka maili z zapytaniami dlaczego wnętrze wystaje od lewej strony krawata. Takie rozwiązanie widziałam u zachodniej konkurencji. Być może najlepsza będzie zmiana konstrukcji szantungów na podszewkową, bo problem dotyczy głównie tego typu krawatów.

To ja w takim razie chyba wycofuję się ze swojego zarzutu przyjmując to tłumaczenie. Wydawało mi się, że wynika to z mało starannego wykonania. Jakoś nie wyobrażam sobie szantungów z podszewką i nie wiem czy chciałbym takie. Ale może mam słabą wyobraźnię.

Opublikowano

Tymczasem powraca do oferty nasz bestseller: znaki zodiaku autorstwa Gosi Herby.

W matowo wykończonej bawełnie z jedwabiem znaleźliśmy wszystko czego potrzeba wiosennej poszetce: lekkość, żywe lecz nie jaskrawe odzwierciedlenie kolorów oraz struktura świetnie pasująca do swobodnej marynarki na ciepłe dni. 

Poszetki w dwunastu wersjach kolorystycznych przekazujemy do Waszej dyspozycji. Każda podpisana swoim głównym bohaterem: Pisces, Aries, Taurus, Gemini, Cancer, Leo, Virgo, Libra, Scorpio, Ophiuchus, Sagittarius oraz Capricornus.

https://www.poszetka.com/pol_m_AKCESORIA_POSZETKI_WZORY-AUTORSKIE-311.html

29497607_1658683680890295_35605119198162

• Like 1
Opublikowano

Pocket wallet to rozwiązanie dla każdego mężczyzny, który chce uniknąć efektu wypchanej przez portfel kieszeni. 

Ten bezpodszewkowy portfel znajdziecie w naszej ofercie 4 wersjach kolorystycznych: czarny, brązowy, wiśniowy, koniakowy. Więcej: https://bit.ly/2pRbfi6

Pomimo swego rozmiaru, urzeka swoją pojemnością:

☞ dowód rejestracyjny
☞ banknoty
☞ 8 kart (kieszonki są w tak wykonane, że karty nie wysuwają się z portfela)
☞ dowód osobisty

Wykonany w Polsce z włoskiej skóry naturalnej.

pol_pl_Wisniowy-portfel-Pocket-wallet-44

pol_pm_Wisniowy-portfel-Pocket-wallet-44

Opublikowano

Nowość w Poszetce 2702.png Kamizelki 

☞ 7 modeli: w tym kratka księcia Walii, pepita, dwurzędówka, na 5 guzików,
☞ do wyboru 5 rozmiarów: 46, 48, 50, 52, 54, 
☞ plecy z tkaniny głównej, są gwarancją zachowania estetycznego wyglądu po zdjęciu marynarki,
☞ z tyłu ściągacz, z możliwością dopasowania kamizelki,
☞ wykonane z włoskich tkanin.

Rekomendowane jako uzupełnienie stylizacji ślubnych w połączeniu z granatem, szarością bądź czernią. Kamizelka to także trafny wybór w codziennych zestawach koordynowanych.

Zapraszamy: https://www.poszetka.com/pol_m_Kamizelki-285.html

30530386_1677671052324891_28087850496698