Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał:

@poszetka.com, z całego serca życzę powodzenia i nie odbierzcie mojego komentarza źle, ale wydawało mi się, ze bolączka naszego rynku to właśnie zbyt obszerne konstrukcje, nisko osadzone i szerokie rękawy, spodnie o prostym kroju. Ludziom opłaca się zamówić SuSu z Holandii, bo w Polsce nikt nie wpadł na pomysł, ze ludzie dbają o siebie na siłowni, czy biegając i chcą bardziej dopasowane ubrania. Moim zdaniem to jest duzy kawałek tortu do ugryzienia. Jeśli by dopasowywać sylwetkę garnituru do sylwetki "przeciętnego" Polaka, to taka osoba raczej nie szyje MTM, a może się mylę;) Chciałbym doczekać dnia, w którym kupując garnitur o budowie Havana/Lazio zostawię pieniądze w Polsce.

Pierwsze wrażenia (kilkunastu klientów) konstrukcja Macaroniego dla MTM jest bardzo dobra.

Co do RTW już nie długo się Pan doczeka ;) na razie więcej nie mogę zdradzić ... do października.

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

8 września zapraszamy na wyjątkową sobotę w Poszetce.

☞ tego dnia odwiedzi nas gość specjalny Wojciech Szarski, który przywiezie ze sobą kolekcję marynarek i garniturów Macaroni Tomato. Będzie możliwość zamówienia produktów zarówno ze stałej kolekcji jak również zakup w specjalnych cenach z jesiennego pre-orderu Macaroni Tomato.

☞ przygotowaliśmy dla Was wiele Poszetkowych nowości: kolekcja koszul AW 2018, poszetki z Macclesfield, krawaty z grenadyny oraz ... :)

☞ w ten dzień wszystkie produkty z Poszetki będziecie mogli kupić z rabatem - 10% (promocja dot. oferty stacjonarnej i łączy się z rabatami z grup bespoke i kaszmir).

Zapraszamy od 10 do 15, Poszetka, ul. Morcinka 23, Katowice.

40122673_1861015120657149_91194091236396

Opublikowano
W dniu 27.07.2018 o 18:35, poszetka.com napisał:

(...)
Co do RTW już nie długo się Pan doczeka ;) na razie więcej nie mogę zdradzić ... do października.

Październik "tuż-tuż" ;) Może jakaś mała zajawka? ? ;)

Opublikowano

Uwaga konkurs 1f642.png

40971498_1869200843171910_97486614922317

Z okazji sobotniej wizyty Trunk Show Macaroni Tomato w Poszetce, proponujemy Wam zabawę, dopiszcie o czym myślą, rozmawiają, co pokazują osoby ze zdjęć 1f642.png. Wybierzcie jedno zdjęcie i napiszcie w komentarzu pod zdjęciami na facebooku.

Dla trzech najciekawszych propozycji czeka kapelusz panama, poszetka oraz mucha. 1f64c_1f3fb.png??1f388.png?

Konkurs trwa do czwartku do godziny 18:00. Rostrzygnięcie zabawy w piątek. 

Miłego szyderstwa 1f609.png

Linklink

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

✌︎ D z i e ń | C h ł o p a k a | w | P o s z e t c e  ✌︎

☞ do każdego zamówienia powyżej 99 pln, dodajemy skarpety lub haft gratis,
☞ promocja trwa do 25 września,
☞ haft wykonujemy tylko na poszetkach lnianych: http://bit.ly/poszlen,
☞ darmowy produkt wybieramy w koszyku zakupów, w dolnej rozwijanej sekcji.

Miłych zakupów ☞ www.poszetka.com

42134418_1887066318052029_43000036605506

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

44178838_1916327098459284_41595119216340

44045986_1916328628459131_18167879122854

Poszetka.com & Sirène ?☀️?️?️?️?☀️

Oby aura dnia dzisiejszego utrzymywała się jak najdłużej, prawda? Tyle słońca i dobrej witaminy D ! W takie dni bardzo ważne jest, aby odpowiednio chronić swoje oczy. 

Przedstawiamy efekt naszej kooperacji: ponadczasowy model okularów przeciwsłonecznych w ciepłym miodowym kolorze, z zielonymi szkłami, wyprodukowane specjalnie dla nas ?. 
Materiał: acetat. Szkła UV 400 Zeiss z polaryzacją.

Limitowana edycja. Dostępna na: http://bit.ly/poszetkaokulary

• Like 1
Opublikowano
W dniu 27.07.2018 o 15:37, Żorż Ponimirski napisał:

@poszetka.com, z całego serca życzę powodzenia i nie odbierzcie mojego komentarza źle, ale wydawało mi się, ze bolączka naszego rynku to właśnie zbyt obszerne konstrukcje, nisko osadzone i szerokie rękawy, spodnie o prostym kroju. [...] Chciałbym doczekać dnia, w którym kupując garnitur o budowie Havana/Lazio zostawię pieniądze w Polsce.

A ja chciałbym doczekać dnia, kiedy skończy się moda na włoskie (te "nowoczesne" włoskie, nie takie jak chociażby na filmach z lat 50-70-tych) garnitury z rurkowatymi spodniami, na dodatek zwężanymi poniżej kolana, z osowato wyciętymi taliami. biodrowatymi stanami itd. Kiedy ponownie garnitury zaczną przypominać męskie ubiory, odpowiednio dopasowane w ramionach, ale nie opięte w tułowiu, z nogawkami o słusznej szerokości (minimum 20-21 cm), w wysokimi stanami itd. Jeszcze kilka lat temu dało się kupić MD z serii P. Tailoring coś, co przypominało garnitur, teraz i oni i SuSu idą w stronę pseudo-włoską. Oby Poszetka nie powieliła wszechobecnego schematu...