Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 18.04.2018 o 22:03, marxik napisał:

Dzień dobry, czy można się spodziewać w ofercie butów Crownhill model Brando?

Dobry wieczór,

przepraszam za opóźnioną odpowiedź. W najbliższej dostawie, która jest już w drodze spodziewamy się modeli:

The New Turin

The Leipzig

The Faro

The Munich

The New York

Będzie również niespodzianka;)

• Like 1
Opublikowano
ℙodkolanówki ✓

podkolanowki_poszetka.jpg
Przedstawiamy naszą kolejną nowość: długą klasyczną skarpetę wykonana z cienkiej tkaniny w prążek.

⤑ 100% merceryzowana, mocna, bawełna Filo Scozia.
⤑ Dostępne w trzech rozmiarach: S/M/L.
⤑ Wzmocnione palce i pięta.
⤑ Elastyczna krawędź z podwójną osłoną.
⤑ Długości skarpety (50 cm licząc od pięty do końca ściągacza), dzięki której podkolanówka utrzymuje się na łydce.

Wyprodukowano we Włoszech.

Zapraszamy: link
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już w poniedziałek rusza 10 edycja European Economic Congress Katowice, Poland.

Serdecznie zapraszamy uczestników kongresu do Poszetki:

☞ walking distance / 10 minut lekkim krokiem / sprawdzonym krokiem 5 minut 1f642.png:) / mapa: https://goo.gl/maps/HNDS7UTDAaB2

☞ dla uczestników Kongresu mamy - 10% rabatu

☞ czeka na Was dużo dobrego: w tym ogromny wybór dodatków (krawaty, poszetki, szelki, skarpety), marynarki, buty (w tym nowości), koszule 

☞ istnieje możliwość ściągnięcia miary do godziny 16:00

☞ jesteśmy otwarci (od poniedziałku do środy) w godzinach: 10:00 - 19:00.

Zespół Poszetki ✌︎

32207471_1708508069241189_47628190885756

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

:-o

Buty będą w jakiś sposób "edycją limitowaną" czy wchodzą do oferty producenta na stałe?

Zakochałem się w nich, chociaż ciężko byłoby mi je połączyć z czymś - nie ten poziom wtajemniczenia. :-D Na moją miłość do nich pewnie ma wpływ to jak bliskie są mi Katowice.

• Like 1
Opublikowano

Nie planowałem split toe, ale z powodów jak kolega wyżej (Katowice :) ) i mając na uwadzę sympatię do firmy - przymierzę się do nich przy najbliższej okazji. 

Co do koloru to jeżeli koncepcja miała się trzymać musiał być czarny - w końcu węgiel kamienny, nie brunatny :-)

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1