Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Sowa Czy wiecie, że sowy jako jedyne spośród ptaków mrugają używając górnej powieki ? 5 Cytuj
Orlin Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 2 tygodnie temu wypełniłem formularz kontaktowy na stronie - brak odpowiedzi 1 tydzień temu wysłałem maila - brak odpowiedzi. Czy wszystko dobrze z Państwa skrzynką mailową? Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Godzinę temu, Orlin napisał: 2 tygodnie temu wypełniłem formularz kontaktowy na stronie - brak odpowiedzi 1 tydzień temu wysłałem maila - brak odpowiedzi. Czy wszystko dobrze z Państwa skrzynką mailową? Żeby zlokalizować maila potrzebujemy coś więcej niż: Orlin. Poproszę szczegóły na PM. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dzień darmowej dostawy w Poszetce.⇢ do piątku do końca dnia⇢ dotyczy wszystkich rodzajów przesyłek (paczkomaty, poczta, FedEx, za wyjątkiem pobrania)⇢ www.poszetka.com Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Czy istnieje możliwość, w przyszłych kolekcjach, zamówienia indywidualnie szelek w wersji tylko na guziki? Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Na wypadek odpowiedzi ,,Tak, o ile będzie dostateczne zainteresownie", informuję, że ja również bym był zainteresowany 1 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 A to nie można zwyczajnie zdemontować żabek? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ta "zatyczka" lubi się często odczepiać i się nagle człowiek dziwuje w środku dnia, dlaczego tak mu spodnie opadają z tyłu. Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Plus aspekt estetyczny i osobiste preferencje, ja np. mam jakiś przyrodzony snobizm, który powoduje, że takie ,,kombinacje" mnie odrzucają Cytuj
astaroth Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 mnie też, plus byłoby świetnie jakby niebieskie lub w przyszłości mam nadzieję zielone lniane szelki miały jakiś neutralny kolor części skórzanej tj. granat lub biel, ewentualnie zieleń, szary lub burgund. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 2 godziny temu, Caporegime napisał: Czy istnieje możliwość, w przyszłych kolekcjach, zamówienia indywidualnie szelek w wersji tylko na guziki? tak, zrobimy na jesień takie szelki Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kapelusze typu Panama - 3 modele - uformowane w skoczowskiej fabryce POLKAP.https://www.poszetka.com/pol_m_Inne_KASZKIETY_Kapelusze-288.html 2 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Promocyjne Lato w Poszetce ?☈ 45 przecenionych produktów, ☈ w tym krawaty z lnu z ostatniej kolekcji, poszetki oraz muchy lniane, krawaty oraz muchy z surówki jedwabnejZapraszamy / otwarte 24h / adres ☈ https://www.poszetka.com/Przecena-sdiscount-pol.html Cytuj
Beny23 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Nowa poszetka to istne cudo! Mam nadzieje że wysyłacie do USA. 4 Cytuj
Monkiusz Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 Fakt, że nie ma jej jeszcze na stronie uważam za nieludzkie posunięcie. Ps. Ok, już widzę, jakoś dziwnie musialo mi ją wyfiltrować. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 @poszetka.com Tomek, a macie zgodę na wykorzystanie szachownicy ? Bo jej używanie wymaga zgody ministerstwa 1 Cytuj
Bacio Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 46 minut temu, Krzysiek_W napisał: @poszetka.com Tomek, a macie zgodę na wykorzystanie szachownicy ? Bo jej używanie wymaga zgody ministerstwa Na poszetce jest szachownica nie będąca aktualnym symbolem lotniczym (od ponad 20 lat). Obecnie jest obrócona o 90°. Ciekawe, czy współczesny minister jest władny także w kwestii byłych znaków. Cytuj
lubo69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgodnie z ustawą, nawet znaki wzorowane na znakach Sił Zbrojnych wymagają zgody (art. 2 p. 2). 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 na forum zegarkclub.pl jeden gość organizował "zegarek podforumowy" - poljot aviator bodajże, na którego tarczy był napis o unikalności, z przedmiotową szachownicą. Aby było wszystko prawidłowo zgłosił to do ministerstwa "wojny" i otrzymał oficjalną zgodę. 2 Cytuj
arsen Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Abstrahując od zgód, poszetka jest przepiękna! 2 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Kolejna premiera w Poszetce ⌁ bokserki. W Wasze ręce oddajemy produkt premium:⌁ uszyty z wysokojakościowej bawełny koszulowej, ⌁ zapinany perłowymi guzikami, ⌁ z praktyczną flanelową wkładką higieniczną ⌁ w 4 rozmiarach: s, m, l, xl. https://www.poszetka.com/pol_m_Bokserki-307.html ------- Promo: ⌁ przy zakupie dwóch par bokserek - 10% rabatu ⌁ przy zakupie trzech par bokserek - 20% rabatu ⌁ rabat zostanie naliczony automatycznie po dodaniu produktów do koszyka 2 Cytuj
lubo69 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Rozumiem, że rozmiar L ma w talii od 80 do 90 cm, nie zaś tak jak podano w tabeli? Niestety, nadal nie mam gdzie kupić bokserek slim: te mają co najmniej 10 cm za dużo w udzie. 2 Cytuj
Malinowski Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Jest szansa na zamówienie u Państwa bokserek o takim klasycznym kroju? 4 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 2 godziny temu, Malinowski napisał: Jest szansa na zamówienie u Państwa bokserek o takim klasycznym kroju? Serio takie chcesz nosić? Wyobraziłem sobie..., nie, nawet nie potrafię sobie wyobrazić reakcji kobiety na takie męskie galoty... 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinowski Opublikowano 25 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Chcę i nosze, firmy brook brothers, jedyna firma, która takie bokserki jeszcze produkuje, jednak cena z wysyłką jest dość wysoka, a rozmiarówka nie w pełni mi odpowiada. reakcję kobiety na takie "galoty" polecam wrzucić do worka z reakcjami na garnitur noszony na uczelni, noszenie na ulicy kapelusza czy inne podobne sytuację pewnie przez wielu na tym obecnych na forum doświadczane. Bokserki są praktyczne wygodne i higieniczne zwłaszcza jeśli nosi się spodnie z wysokim(sięgającym okolic pępka)stanem. Jedyny argument przeciwko takim bokserkom, to argument większości- wątpliwy merytorycznie Gusta się zmieniają, i to jednostki go kształtują. 10 lat temu założenie różowej koszuli mogło budzić sensacje, teraz jest czymś normalnym Reakcji kobiety bałbym się, nie będąc pewnym siebie. Trochę odwagi! 11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi