Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie też, 

plus byłoby świetnie jakby niebieskie lub w przyszłości mam nadzieję zielone lniane szelki miały jakiś neutralny kolor części skórzanej tj. granat lub biel, ewentualnie zieleń, szary lub burgund.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
46 minut temu, Krzysiek_W napisał:

@poszetka.com Tomek, a macie zgodę na wykorzystanie szachownicy ? Bo jej używanie wymaga zgody ministerstwa

Na poszetce jest szachownica nie będąca aktualnym symbolem lotniczym (od ponad 20 lat). Obecnie jest obrócona o 90°. Ciekawe, czy współczesny minister jest władny także w kwestii byłych znaków. 

Opublikowano

na forum zegarkclub.pl jeden gość organizował "zegarek podforumowy" - poljot aviator bodajże, na którego tarczy był napis o unikalności, z przedmiotową szachownicą. Aby było wszystko prawidłowo zgłosił to do ministerstwa "wojny" ;) i otrzymał oficjalną zgodę.

• Oceniam pozytywnie 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bokserki.jpg

Kolejna premiera w Poszetce ⌁ bokserki. W Wasze ręce oddajemy produkt premium:

⌁ uszyty z wysokojakościowej bawełny koszulowej, 
⌁ zapinany perłowymi guzikami, 
⌁ z praktyczną flanelową wkładką higieniczną
⌁ w 4 rozmiarach: s, m, l, xl. 

https://www.poszetka.com/pol_m_Bokserki-307.html:)

-------
Promo:
⌁ przy zakupie dwóch par bokserek - 10% rabatu
⌁ przy zakupie trzech par bokserek - 20% rabatu
⌁ rabat zostanie naliczony automatycznie po dodaniu produktów do koszyka

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Rozumiem, że rozmiar L ma w talii od 80 do 90 cm, nie zaś tak jak podano w tabeli?

Niestety, nadal nie mam gdzie kupić bokserek slim: te mają co najmniej 10 cm za dużo w udzie.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
2 godziny temu, Malinowski napisał:

Jest szansa na zamówienie u Państwa bokserek o takim klasycznym kroju?

Znalezione obrazy dla zapytania boxer yoke front

:shock:

Serio takie chcesz nosić? Wyobraziłem sobie..., nie, nawet nie potrafię sobie wyobrazić reakcji kobiety na takie męskie galoty...

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1