adamW Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Ja swoja kupilem w black friday i byla iles tam tansza, o ile dobrze pamietam -25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 14 godzin temu, pi_senny napisał: Dla mnie wręcz odwrotnie. Budzi niesmak. W tej formie nie jest to upamiętnienie, lecz dyshonor. Nie w tej formie i nie na takim asortymencie, taki wizerunek. Nie traktuje tego jako hołd 303. bo to zwyczajnie głupie. Po prostu niesamowicie mi sie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Może postaraj się przeczytać jeszcze raz ze zrozumieniem, bo dopuszczasz się nadinterpretacji. Daleki jestem od skojarzeń jakoby wizerunek pilotów z okresu II wojny światowej na chusteczce, która sobie wetkniesz do kieszonki był jakimkolwiek hołdem. Zastanawiam się natomiast po co tworzyć tego rodzaju wzór. Ani to w dobrym smaku, ani nie daje dobrego efektu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 @swordfishtrombone tutaj sa różne "ranty" [szerokości] na poszetkach http://www.piodaw.pl/kategoria/185/len ale nigdy tam nie kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 12 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Już tłumaczę. Na Dywizjonie 303 (pomijając wydźwięk ideologiczny, który mnie się osobiście nie podoba) mamy pół błękitnego, pół szaro-brązowego. Na Mikołaju (którego wydźwięk ideologiczny, choć w tym kontekście to duże słowo, podoba mi się jeszcze mniej), mamy pół białego, pół szarego. Taki układ kolorów na poszetce uniemożliwia, moim zdaniem, stworzenie w brustaszy harmonijnej kompozycji, zamiast której wychodzi mało atrakcyjny wizualnie zestaw plam. Oprócz tego, że poszetki się mają sensownie układać w ramach kompozycji reszty ubioru, jest jeszcze jeden efekt uboczny tych limitowanych unikatów. Nosząc taką poszetkę używamy chcąc czy nie chcąc jakiegoś ukrytego kodu i jesteśmy dla wtajemniczonych rozpoznawalni w miejscach publicznych. Ja rozpoznałbym poszetkę z Florencją w każdym kawałku i każdej pozycji. Dywizjonu 303 bym nie kupił, ale Ci którym się to podoba, będą wiedzieć o co chodzi rozpoznając się na ulicy czy na jakiejś imprezie albo przynajmniej w CDMNS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 http://www.poszetka.com/product-pol-3349-poszetka-welniano-jedwabna-moro.html Poszetko, wiecie co? Zmieńcie to "moro" na "camo". Określenie "moro" pochodzi od zniekształconego słowa "mora" i dotyczy wyłącznie polskiego kamuflażu używanego w latach 1968-1993. Szczegóły: http://camopedia.org/index.php?title=Poland oraz: https://pl.wikipedia.org/wiki/Kamuflaż_wz._68 Używanie tego określenia dla określenia kamuflażu jako takiego jest strasznie lamerskie i budzi skojarzenia z niedzielnymi wojownikami i kawą latte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Ja chętnie kupiłbym poszetki ze zwierzętami jak na akwarelach poniżej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Wątek częściowo oczyściłem, tzn. posty nie związane z ofertą poszetka,com przerzucone zostały do wątku ogólnego o poszetkach: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1417-poszetka-chusteczka-w-kieszonce-dyskusje-i-porady/?page=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henzir Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 W temacie poszetek w motywy zwierzęce, polecam tę: http://www.poszetka.com/product-pol-3638-Poszetka-Jak-lew-z-lisem.html W rzeczywistości kolory dużo żywsze. Ja jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Dnia 1/4/2017 o 08:38, mosze napisał: Wątek częściowo oczyściłem, tzn. posty nie związane z ofertą poszetka,com przerzucone zostały do wątku ogólnego o poszetkach: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1417-poszetka-chusteczka-w-kieszonce-dyskusje-i-porady/?page=41 J.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Dziękujemy za opinie. Weźmiemy je pod uwagę przy kolejnym zleceniu. Okazja już jutro, bo w tym celu jedziemy do Włoch. W temacie Dywizjonu, czy jedwabny nośnik, rzemieślnicza praca to dyshonor ? Czy poszetka wywodząca się z mody klasycznej, dodająca elegancji oraz stopnia formalności nie przystoi tej tematyce ? Nie sądze. Jak pokazują przykłady z Europy (np.: reprodukcja obrazów Rubensa), poszetki obecnie to małe dzieła sztuki, które wręcz się wyciąga i pokazuje w całości. W naszym przypadku istnieje jeszcze jeden smaczek - projekt zrobił londyńczyk dla polskiej Poszetki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Uzupełniliśmy stany magazynowe grenadyn: burgundowa fina oraz szarą z burgundowym pasem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Przedstawiamy nową kolekcję szelek 🎈🌞 11 wzorów materiały: szetland i donegal od W.Billa, wprawne oko znajdzie również flanele 2 w 1 / możliwość mocowania na guziki oraz klipsy elementy skórzane z włoskiej skóry licowej, w kilku wersjach kolorystycznych: ciemny brąz, czarny oraz granatowy Więcej: http://www.poszetka.com/pol_m_SZELKI-297.htmlTak poza tym wróciły jelenie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Czy będzie dostępny jeszcze w przyszłości fioletowy krawat z wełny challis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Coś dziwnego mi się porobiło z grenadyną. Kupiłem ją niedawno w Brogsie, jakoś bardzo szczegółowo się jej nie przyglądałem, ale żadnych wad nie widziałem. Założyłem krawat trzy razy i zorientowałem się, ze gdzieś w połowie jakby zrolował się i wybrzuszył. Niby to nie jest wielka wada, ale jednak nie powinna wystąpić. A najbardziej mnie zastanawia, jak to się mogło stać (chyba, że już w takim stanie go kupiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dnia 28 stycznia 2017 o 18:01, Aver napisał: Coś dziwnego mi się porobiło z grenadyną. Kupiłem ją niedawno w Brogsie, jakoś bardzo szczegółowo się jej nie przyglądałem, ale żadnych wad nie widziałem. Założyłem krawat trzy razy i zorientowałem się, ze gdzieś w połowie jakby zrolował się i wybrzuszył. Niby to nie jest wielka wada, ale jednak nie powinna wystąpić. A najbardziej mnie zastanawia, jak to się mogło stać (chyba, że już w takim stanie go kupiłem). Zagniecenie jest w miejscu wiązania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Trzy nowe kaszkiety z tweedu od Scabala oraz W.Billa. Tym razem rozszerzyliśmy rozmiarówkę: od 54 do 62. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Tak, zagniecienie jest w miejscu wiązania. Tylko jak powstało, jeśli założyłem krawat 3 razy, góra na kilka godzin, i po rozwiązaniu od razu go zwijałem i chowałem? Nigdy tak nie miałem, w innych krawatach od Was także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osoba Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Jak dobrać rozmiar kaszkietu? Tyle ile centymetrów zmierzymy czy dodać 0.5-1 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Czy zamierzacie wprowadzić w najbliższym czasie do sprzedaży formalne szelki z materiałów nieelastycznych? Wolę zamówić u polskiego rzemieślnika niż na susu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 2 hours ago, Michał W. said: Czy zamierzacie wprowadzić w najbliższym czasie do sprzedaży formalne szelki z materiałów nieelastycznych? Wolę zamówić u polskiego rzemieślnika niż na susu. Ja również jestem chętny na szelki np z bawełny/lnu. Były takie fajne kiedyś w SuSu, ale przy cenie 80 euro to wolałem spasować, a gdy teraz zaczęliście sprzedawać też szelki, to nie ukrywam, że mam nadzieję na coś takiego. Poza tym mam sugestię wprowadzenia czegoś jak Collective Action na nomanwalksalone.com, gdzie poprzez głosowanie tworzonh jest wspólny projekt za waszym wykonaniem. Tutaj właśnie mogłoby to zadziałać jako rodzaj przedsprzedaży. Nic nie ryzykujecie, a możecie spokojnie wybadać czy pomysły pochodzące od potencjalnych klientów znajdą także nabywców w szerzym gronie. Na początek proponuję: 1. Szelki z lnu/bawełny 2. Krawaty z bawełny seersucker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Ja się pisze na lniane szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Dnia 31 stycznia 2017 o 17:14, Aver napisał: Tak, zagniecienie jest w miejscu wiązania. Tylko jak powstało, jeśli założyłem krawat 3 razy, góra na kilka godzin, i po rozwiązaniu od razu go zwijałem i chowałem? Nigdy tak nie miałem, w innych krawatach od Was także. proszę go odesłać na nasz adres, sprawdzimy co z nim się stało i naprawimy Poszetka, ul. Morcinka 23, 40-124 Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Dnia 1 lutego 2017 o 13:21, Osoba napisał: Jak dobrać rozmiar kaszkietu? Tyle ile centymetrów zmierzymy czy dodać 0.5-1 cm? Sugeruję dodać 0,5 / 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Godzinę temu, Pepenix napisał: Ja również jestem chętny na szelki np z bawełny/lnu. Były takie fajne kiedyś w SuSu, ale przy cenie 80 euro to wolałem spasować, a gdy teraz zaczęliście sprzedawać też szelki, to nie ukrywam, że mam nadzieję na coś takiego. Poza tym mam sugestię wprowadzenia czegoś jak Collective Action na nomanwalksalone.com, gdzie poprzez głosowanie tworzonh jest wspólny projekt za waszym wykonaniem. Tutaj właśnie mogłoby to zadziałać jako rodzaj przedsprzedaży. Nic nie ryzykujecie, a możecie spokojnie wybadać czy pomysły pochodzące od potencjalnych klientów znajdą także nabywców w szerzym gronie. Na początek proponuję: 1. Szelki z lnu/bawełny 2. Krawaty z bawełny seersucker świetny pomysł, czekamy na propozycję i sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi