marcelo Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 co to za (GM)Towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Markowski Balmoral Boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Najciekawszy model ze sztybletów Markowskiego. Kolor prezentuje się trochę inaczej niż na stronie. Ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 To nie sztyblety, tylko klasyczne Balmoral Boots. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Jeszcze nie pastowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Jeszcze nie pastowane Jeszcze lustra nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ral1n Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Ładne buty, miałem zamówić, z uwagi na obniżki, ale niestety spóźniłem się bodajże 2 dni: mój rozmiar - sold out. Teraz żałuję... kupiłem za to Church's Goodward na zimę (kopyto 173, Custom Grade). <--- pocieszam się. EDIT: Mam nadzieję, że za niedługo będą dostępne w moim 10,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Buty w rzeczywistości wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach na stronie Markowskiego. Kolor jest bliższy rzeczywistości na zdjęciach eye_lip niż na stronie Markowskiego. Buty mają odcień czerwony / bordowy, a zamsz jest czarny. Dzięki dla Immune za zasugerowanie tych butów w innym wąktu. Moje buty też dotarły wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Można zatem zapytać, jak dobieraliście rozmiar przy zdalnym zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 To było bardzo chytre z mej strony - założyłem, że skoro 8.5 noszę zwykle, to i markowski będzie pasował. Udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 To było bardzo chytre z mej strony - założyłem, że skoro 8.5 noszę zwykle, to i markowski będzie pasował. Udało się. A ja ostatnio, przyjmując analogiczne założenie, musiałem zwracać buty sprzedawcy. W kupowaniu butów trzeba być lisem i lwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Przepraszam za słabą jakość bo taki aparat w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Te skarpetki to takie były, czy "zrekompletowałeś" dwie pary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 kupiłem taki zestaw w Anglii, 6 sztuk i każda inna, z czego każde dwie sztuki mają powiedzmy ten sam "deseń" - szerokie paski (na zdjęciu), wąskie paski i łamane. Tu link do aukcji już zakończonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Przepraszam za słabą jakość bo taki aparat w telefonie Bata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 tak, Bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Rossini Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Rossini to nazwa producenta skórzanych podeszw i wkładek. Producentem butów jest Minichino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Rossini to nazwa producenta skórzanych podeszw i wkładek. Producentem butów jest Minichino. Dzięki; nie zmienia to faktu, że buty sa bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Niedzisiejszy Martegani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Niedzisiejszy Martegani. Buty fajne, skarpety fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi