waski Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 A ja dziś w takich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Spodnie ok, buty ok, ale połączenie wątpliwe - moim zdaniem, buty pasują do dżinsów, a spodnie proszą o eleganckie półbuty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Moje buty z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Dziś pierwszy raz w terenie, przez cały dzień, Herring Pirbright. Jak wszystkie buty Cheaney - od pierwszego dnia bardzo wygodne! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Spodnie ok, buty ok, ale połączenie wątpliwe - moim zdaniem, buty pasują do dżinsów, a spodnie proszą o eleganckie półbuty. Rzeczywiście na zdjęciu słabo to wyszło, chodziło mi o pochwalenie się nowym obuwniczym nabytkiem, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że spodnie są grube, mięsiste i wg mnie zupełnie nieformalne więc jakoś mi się tak mi się zestawiło. Przyznam, że na żywo lepiej to wygląda, ale daleki też jestem od stwierdzenia "Nicea o muerte" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Pokaż im cholewę Te Loake doskonale pasują do Tweedu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Tak, takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Dzisiaj "kościołowe" zamszaki Yanko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Tomek1988 - buty fajne, ja się od jakiegoś czasu przymierzam do podobnego koloru. Jedna uwaga - mam wrażenie, że przy tej szerokości nogawki i tak wąskiej nodze niepotrzebnie podwinąłeś te jeansy. Spokojnie mogłyby zejść na buty i nie załamywałyby się. Tanayos70 - takie zdjęcia jak to sprawiają, że człowiek po prostu nie może się doczekać na swoje cordovany. Klasa. Cieszę się, że rozbudzam chuć do "koniny" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Moje buty z dzisiaj 2014-10-26 12.18.47.jpg 2014-10-26 12.19.13.jpg Jakiego producenta te skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Jakiego producenta te skarpetki? Bugatti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Fajne buty, ale skarpetki też dają radę. Marka? Dzisiaj "kościołowe" zamszaki Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Fajne buty, ale skarpetki też dają radę. Marka? CREW. Dostępne w "tikeju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Dzisiaj wyskoczyłem z takich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Mogłyby być bardziej smuklejsze jeśli chodzi o podeszwę, natomiast warte odnotowania jest to, że buty mają 3 lata, a skóra cholewkowa jest w świetnym stanie i pięknie pracuje. Na zdjeciu buty są bez prawideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 To Yanki? Jeśli tak, to w szerokości G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Markowski o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Zgadza się, to Markowski, szerokość F - ze sznurowadłami multirenowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 dziś moje stopy miały na sobie coś takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Co to jest za marka butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Foster and Son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Do kroćset! Zacna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Poniedziałkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Dziś Barkery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi