CZM Napisano 27 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 19 godzin temu, Michaś napisał: @CZM jaki to model i marka butów? Grenson Fred 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 28 Listopad Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad Meermin linea Maestro 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Po czterech latach nienoszenia przypomniałem sobie, że je mam. C&J Westfield 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano %s o %s Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano %s o %s @Mamrot coś jest na rzeczy z tym zapominaniem, moje przeleżały 1,5 roku u szewca zanim sobie uświadomiłem gdzie je zapodziałem 🤦 C&J Finsbury 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s C&J Coniston 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 3 godziny temu, Mamrot napisał: C&J Coniston Super. Rozumiem ocieplane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Opcjonalnie, grubą skarpetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 2 godziny temu, kanko napisał: Super. Rozumiem ocieplane? Nie ocieplane. To jest normalne kopyto jak derby Pembroke czy loafersy Covendish. Grubej skarpety w sensie trekingowej nie zmieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi