dunlop Napisano 2 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2023 2023 World Snooker Championship dla Luca Brecel więc dzisiaj belgian loafers 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 5 Maj 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2023 Długo mi zajęło, żeby odkryć coś ciekawego i godnego wrzucenia ale mam… Elegancji w nich niewiele, ale skuteczność pewna. Meindl Vakuum Men GTX 85 Km bez wcześniejszego rozchodzenia, topione w błocie, myte podczas marszu w strumieniach, ciepłe przy porannych przymrozkach i wygodne w popołudniowym słońcu ( temp. 24C). Sucho, pewnie i wygodnie na każdej powierzchni. Gdyby nie 1.5Kg, byłyby to buty doskonałe. 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2023 Przyznam, że moje Meindle (Engadin) mnie zaskoczyły. Mam je co prawda od 13 lat ale nie były jakoś specjalnie katowane (zwykła turystyka, całorocznie, ale statystycznie kilkanaście wyjść w roku) i zaczęła się w nich odklejać podeszwa. Chyba po prostu sparciała. Podrzucę zdjęcia, jak znajdę chwilę żeby je odkopać. Myślę, że tu robotę zrobiło nie intensywne użytkowanie, ale po prostu czas. Zastanawiam się czy je naprawiać, bo faktycznie były świetne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2023 3 godziny temu, pablocito napisał: Przyznam, że moje Meindle (Engadin) mnie zaskoczyły. Mam je co prawda od 13 lat ale nie były jakoś specjalnie katowane (zwykła turystyka, całorocznie, ale statystycznie kilkanaście wyjść w roku) i zaczęła się w nich odklejać podeszwa. Chyba po prostu sparciała. Podrzucę zdjęcia, jak znajdę chwilę żeby je odkopać. Myślę, że tu robotę zrobiło nie intensywne użytkowanie, ale po prostu czas. Zastanawiam się czy je naprawiać, bo faktycznie były świetne. Zapewne to hydroliza poliuretanu, problem znany na forach turystycznych. https://hunt-fish.eu/blog/buty-hanwag/hydroliza-podeszwy-srodkowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2023 Tak, to dokładnie to. Dzięki za cenne wskazówki. Chyba pomyślę o wymianie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2023 16 godzin temu, pablocito napisał: Przyznam, że moje Meindle (Engadin) mnie zaskoczyły. Mam je co prawda od 13 lat ale nie były jakoś specjalnie katowane (zwykła turystyka, całorocznie, ale statystycznie kilkanaście wyjść w roku) i zaczęła się w nich odklejać podeszwa. Mam nadzieję, że moje wytrzymają przynajmniej połowę tego czasu :). Buty trekkingowe zajeżdżałem maksymalnie w ciągu 2 sezonów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2023 (C85 Vintage) 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. baw Napisano 19 Maj 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2023 Aura nie rozpieszcza, ale testujemy. TJ. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2023 Godzinę temu, baw napisał: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2023 Ta V-ka mnie nie razi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 19 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2023 A mnie okrutnie i jeszcze weź pod uwagę, że mimo jej występowania, czuję ucisk w podbiciu 😉 I teraz ta Vka jest mniejsza niż przy pierwszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2023 Rozumiem Twój ból. Gdybym je nosił, też by my mi pewnie przeszkadzała, ale jako postronnemu obserwatorowi nie przeszkadza😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakub_kleofas Napisano 20 Maj 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2023 Trickersy na jedynym prawilnym kopycie 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 21 Maj 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 Czas na letnie buty. Loake. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 22 Maj 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 Yohei Fukuda Trochę mam wybór i codziennie rano muszę się na jakąś parę butów zdecydować co przy rozmiarze mojej kolekcji nie jest łatwe To jedna z 90 par na drugim zdjęciu i jedna z 250 par butów które posiadam 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2023 To się nazywa rozmach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 25 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2023 Meka na casualowo Bardzo wygodne 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 25 Maj 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2023 Berwick z koniny na znanym kopycie 915 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 26 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2023 15 godzin temu, dunlop napisał: Berwick z koniny na znanym kopycie 915 A skąd takiego combosa wytrzasnął?! Że Berwick robi na kopycie 915 wiem, że koninę w ofercie ma wiem, ale że monki zrobił z tego? Nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 26 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2023 15 minut temu, JDC napisał: A skąd takiego combosa wytrzasnął?! Że Berwick robi na kopycie 915 wiem, że koninę w ofercie ma wiem, ale że monki zrobił z tego? Nieźle. https://berwickshoes.com/gb/man/shoes/shell-cordovan/ Ja skorzystałem z uprzejmości sklepu klasyczne buty i poprosiłem zamówienie dwóch rozmiarów do przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 26 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2023 Moje Berwicki kończą w tym roku 10 lat a dziś dowiedziałem się, że mają własną stronę... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 31 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 5 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2023 JK 1883 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2023 Gucci 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 11 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2023 Carmina. @Krzysiek_Władny kolor? 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi