Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Yohei Fukuda 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Shoepassion 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 17 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Barker 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. john220 Napisano 17 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Loake 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 9 godzin temu, Beny23 napisał: Yohei Fukuda Beny, u Pana Kielmana są ekspozycyjne buty ze skóry słonia. Rozmiar 50, czy były może robione dla Ciebie? ps. Bardzo mi się podoba Twoja odważna stylistyka.Ale młodemu, szczupłemu we wszystkim ładnie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 5 godzin temu, pablocito napisał: Barker Co to za płaszcz? Fajnie wygląda materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Stary, 15 letni Pawo, 80% wełna 20% kaszmir. Producent tkaniny nieznany. Trzyma się świetnie. Kiedyś to, panie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Ach Panie, Warmia, Prochnik to było to . A teraz Panie , dłuższe marynarki nazywają plaszczami, kamizelkopodobne wytwory to niby marynarki. Szkoda gadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 Ale Pawo jeszcze istnieje. Nie mam pojęcia na jakim poziomie , ale istnieje. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 TLB Mallorca 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 18 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Bardzo ładne. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 18 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2021 Dzięki, trzewiki Patine na kopycie Hudson F. Genialne buty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Dziś dla odmiany trzewiki Meermina Shearling lined. Trochę na wyrost jak na te temperatury, ale trzeba rozchodzić przed zimą 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Są super. Czy przeprowadziłeś test skrytowąchania futerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. john220 Napisano 19 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Carmina 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Napisano 19 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 16 godzin temu, pablocito napisał: Są super. Czy przeprowadziłeś test skrytowąchania futerka? Nie pomyślałem o tym jakoś, powinienem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 No była cała dyskusja o tymJakie buty na zimę - półbuty czy trzewiki? https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=67694&share_tid=6719&share_pid=339556&url=https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?/topic/6719-Jakie-buty-na-zim%C4%99---p%C3%B3%C5%82buty-czy-trzewiki%3F/page__view__findpost__p__339556&share_type=t&link_source=app Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Jak ja mogłem przeoczyć te wywody Mnie osobiście nawet w nasze łagodne zimy jest w nieocieplanych trzewikach zbyt chłodno (mam Patine wrzucone powyżej i Grenson Fred na podeszwie Commando). W pracy i tak z konieczności zawsze zmieniam buty, więc nie ma ryzyka że się w nich ugotuję, a jednocześnie zależy mi żebym mógł pójść na dłuższy spacer po lesie i nie wrócić z zamrożonymi stopami. Ale może teraz cwaniakuję, a jak powącham za 4 lata to stwierdzę że popełniłem błąd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 W dniu 18.11.2021 o 14:25, me.spoke napisał: Buty świetne, wychodzi na to, że seria Patine dużo lepiej siedzi w łydce niż Yanko. Druga rzecz, genialny mankiet w dżinsach! To jakiś MTM? Luxire? Mankiet standardowo wywijany czy doszywany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Oj chyba jednak podobnie jak w Yanko zbyt obszerna wygląda na ten sam wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Loake 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 5 godzin temu, JDC napisał: Buty świetne, wychodzi na to, że seria Patine dużo lepiej siedzi w łydce niż Yanko. Druga rzecz, genialny mankiet w dżinsach! To jakiś MTM? Luxire? Mankiet standardowo wywijany czy doszywany? 2 godziny temu, kichanadeta napisał: Oj chyba jednak podobnie jak w Yanko zbyt obszerna wygląda na ten sam wzór. Jak kupowałem te Patine to zamówiłem je razem z Yanko i tamte odesłałem właśnie przez złe dopasowanie w łydce. Patine są pod tym kątem dużo lepiej wykonane. Co do spodni to jest to RTW od Luxire, mam od roku i noszą się super. Mankiet klasyczny, wywijany. https://luxire.com/collections/ready-to-wear/products/denim-gurkha-pants#/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Godzinę temu, me.spoke napisał: Co do spodni to jest to RTW od Luxire, mam od roku i noszą się super. Mankiet klasyczny, wywijany. https://luxire.com/collections/ready-to-wear/products/denim-gurkha-pants#/ Czy w Luxire doliczają cło i VAT? To sklep unijny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi