Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 3 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Meermin. BTW, czy ktoś ma patent na przekrzywiające się języki bez robienia na nich nacięć, bo to uniemożliwiłoby mi ciasne zawiązanie ich? 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 @pablocito Słyszałem o przyszywaniu języka do jednej z obłożyn. Ponoć działa świetnie, ale mi jeszcze nie były potrzebne takie zabiegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 Rzut z góry. Yanko 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lukmal Napisano 8 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2021 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbud Napisano 8 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2021 to loake chester? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 8 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2021 3 godziny temu, marbud napisał: to loake chester? Herring Hawkshead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grafa Napisano 9 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 CJ 20 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 9 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 C&J w cordovanie 18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 2 godziny temu, Jacek. napisał: C&J w cordovanie Kiedy widzę jak genialnie te trzewiki leżą w okolicach kostki, to mam ochotę moją łydkę owijać jakimiś bandażami lub czymkolwiek, aby Yanko też tak siadły, a nie łamały się tak przeokropnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 On 3/3/2021 at 3:10 PM, pablocito said: Meermin. BTW, czy ktoś ma patent na przekrzywiające się języki bez robienia na nich nacięć, bo to uniemożliwiłoby mi ciasne zawiązanie ich? Ja zrobiłem nacięcie na samej górze (w okolicy przedostatniego haczyka). Dzięki temu dół jest porządnie zawiązany a luz jest tylko na samej górze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Vass 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 10 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 11 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2021 Dziś TJ Cordovan, zresztą ostatnio w inne dni też (patrz krokodyl;) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Patine 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 church's caldecott 2: 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 12 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Rano słońce zaświeciło i zostałem zmylony;) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Kiedyś ktoś pisał na forum o Hiszpanach, którzy służbowo przyjechali do Polski zimą mając z butów tylko loafersy, a tu śnieg po kolana Ech, sam bym już też przeskoczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 13 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2021 C&J 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2021 VASS wg projektu własnego: 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 15 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2021 25 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2021 Barkery 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knur_warmiński Napisano 15 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2021 W dniu 22.02.2021 o 09:38, Grafa napisał: CJ buty bardzo ładne a czy można wiedzieć skąd spodnie/garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 15 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2021 @knur_warmiński, spodnie zanella (wełna z kaszmirem) z yooxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 16 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 17 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Loafer's time ! 😉 (Patine) 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi