Jakub84 Napisano 15 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2020 Meka 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 16 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2020 Ajle 28 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2020 W dniu 16.10.2020 o 11:21, musa19 napisał: Ajle Piękne. Dzisiaj szykowałem swoje. Niechybnie zanosi się na ostrą zimę...😉 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 18 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2020 19 godzin temu, Whitesnake napisał: Piękne. Uczyłem się, jak robić dobre zdjęcia od najlepszych😉 A tak swoją drogą, chociaż ode mnie mają bardzo dobry plus za wygląd, to celujący wystawiam im za wygodę. Za to dzisiaj takie sobie Adelajdy od Sierżanta... 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Polo Ralph Lauren w krokodylu 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 19 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Patine: 23 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 19 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Clarksy na podwójnej skórze, szyte ramowo. Jakaś specjalna edycja. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Gaziano & Girling Burnham Dotarły do mnie z Londynu w samą porę na nowojorską jesień 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matematyk60 Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 On 10/16/2020 at 11:21 AM, musa19 said: Ajle co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Ajle Islay c&j. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 [mention]Beny23 [/mention] czy właśnie dokonałeś jakiegoś rytualnego mordu i przy okazji zachlapałeś nowe buty?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 20 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2020 Yanko: 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 20 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2020 LodingWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 20 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2020 AS Armfield. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Koniec intensywnego sezonu dla nich Patine 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pawcio Napisano 21 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Yanko 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 @Pawcio jaka podeszwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Mix jak to określa sklep patine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 W dniu 20.10.2020 o 11:06, Dubbing napisał: Yanko: t Przyszwa ideolo. Tak to powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Raczej wygląda to nienaturalnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Serio? Jak kopyto jest dobrze dobrane, to tak to wygląda cały dzień bez zmęczenia stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Już to gdzieś wrzucałem, moim zdaniem rozsądne podejście do tematu: https://shoegazing.com/2017/08/19/the-tip-correct-gap-at-the-lacing/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Przy mojej wąskiej stopie, wszystkie moje oxfordy, głównie w tęgości F, na długość będąc dosłownie na styk, schodzą się w ten sposób. Jeszcze nie trafiłem na takie buty co by się nie schodziły do końca od pierwszego założenia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2020 Ja również lubię, jak się schodzą całkowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi