Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 28 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 28 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 L&T 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 C&J 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 29 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 Już z tydzień bez chodzenia w trzewikach. Mogłoby być chłodniej. 18 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Vass 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Również Vassy: 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 U mnie AS-y 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Vass 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 2 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Meermin 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 2 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 (Vass) 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobiRed Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 Loake Kempton zmodyfikowane przez szewca , skórzana zelówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 Zelowałeś nowe, czy jak się zużyła trochę podeszwa? Widzisz jakąś różnicę w stosunku do „oryginału” jeśli chodzi o komfort i mityczną oddychalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobiRed Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2020 Zelowałem jak się zużyła trochę podeszwa . Jeśli chodzi o oryginał to na pewno poniósł mi się komfort chodzenia , dlatego ze przód buta podniósł się o 5-6 mm . Jeśli chodzi o oddychalność żadnych zmian nie zaobserwowałem . W sumie ten patent szewc zrobił mi w 4 parach butów i ze wszystkich jestem zadowolony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 6 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2020 Loake 🎨 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 7 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2020 Islay 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 Vass: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 8 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 AE McAllister 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 8 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2020 (Vass) 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 Cheaney Brixworth. Dwa lata przeleżały w szafie zanim pierwszy raz je na spacer wyprowadziłem: 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 @Tanatos70 bardzo mi się podobają te buty, jak ulał dla starszych panów 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 1 godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: , jak ulał dla starszych panów 😉 Którymi w rzeczy samej jesteśmy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 Co jest dla starszych panów w czarnych oksfordach za kostkę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Którymi w rzeczy samej jesteśmy 🙂 Miałem na myśli tylko siebie i autora piosenek. @pablocito to wiedzą tylko „starsi panowie” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Miałem na myśli tylko siebie i autora piosenek. Metrykalnie i mentalnie również spełniam kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi