paparazzo Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Wiktorze, kalibracja.. Czarne + zły balans bieli Choć przyznam, że złote byłyby super ps. do złotych trzeba by inne skarpetki niż czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Nie jestescie oryginalni, projektanci juz wszystko wymysili:P http://www.upscalehype.com/2011/05/ne-yo-performs-in-florsheim-by-duckie-brown-copper-brogues/ Ne-Yo performed onstage during the 2011 Billboard Music Awards wearing a pair of gold copper Florsheim by Duckie Brown” The Brogue” wingtips ($460). This metallic leather five-eye brogues features a calf leather upper on a 3 ply Goodyear welt sole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Tylko, czy nie odmrozisz sobie w nich palców u stóp? Bez grubych wełniany skarpet ani rusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dzis w ciagu dnia - Meermin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przezdzwa Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Vistula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Prezentują się znakomicie, aż dziw bierze że w polskich salonach (dostępnych w większej części PL) można dostać tak klasyczną włoszczyznę ciekawe jak będzie z trwałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Całkiem całkiem ale nie do tych jeansów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluetake Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Pierwsze w pełni przemyślane i zaplanowane buty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Pierwsze w pełni przemyślane i zaplanowane buty:) Cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluetake Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 dorwałem chyba ostatnia pare w ludzkim rozmiarze:) Cena nie outletowa jest z kosmosu, ale za 250 zł to robią fenomenalne wrażenie! https://www.sklep.wittchen.com/product/5781/buty-meskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Pierwsze w pełni przemyślane i zaplanowane buty:) Ja tam nie mogę narzekać na Wittcheny, sam mam dwie pary - są bardzo wygodne i praktyczne. Jak na pierwszy zakup to dobrze trafiony P.S. trzeba być szaleńcem by kupować je po "normalnych" cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Vistula Kupiłem te monki na wyprzedarzy za 299, wyglądają solidnie, bardzo ładne kopyto, skóra solidna i rzetelna, ale troszeczkę twardawa podeszwa i też załamywały się ciężko - raniąc mnie w nasadę dużego palca. PO dwóch trzech przejściach juz jest OK. myslę, że za tą cene warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Buty mają 3 miesiące, traktowane pastą kiwi. Zmarszczki na licu znamionują skórę niewysokiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Pierwsze Janki i pierwsze wrażenia - staranne wykonanie, zaskakująco miękka skóra i zaskakujący wniosek, że na żywo buty wyglądają o niebo lepiej niż na sklepowych zdjęciach w necie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dixi Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Ja dzisiaj miałem podobne jak kolega wyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Jakie ładne. Szkoda, że takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 na żywo buty wyglądają o niebo lepiej niż na sklepowych zdjęciach w necie. Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Dorzucę Yanki w innym kolorze i w warunkach bardziej "bojowych". Mogę potwierdzić, że skóra to prawdziwie zacny "kawał mięcha" i pięknie pracuje, aż radocha patrzeć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Dziś na nogach efekt pierwszego i jak dotąd jedynego wejścia do TK Maxx - broguesy za całe 145 zł. Zadowolony z nich jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Dzisiaj ( a właściwie to już wczoraj ) rudawe zamszowe trzewiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Dzisiaj ( a właściwie to już wczoraj ) rudawe zamszowe trzewiki. coś więcej można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi