Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sekret - McNairy Long Wing, zamsz - wyprodukowane przez Sanders

@Misza - widze ze poczucia humoru nie brakuje, i o to chodzi

@Aspirujacy - w moim przypadku nie mialem niczego na mysli. Kazdego dnia zakladam pierwsze z brzegu skarpetki i nie zastanawiam sie "co w nich moze wyczytac obserwator" :-)

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Świetne buty!

Przeglądam te zdjęcia i często zastanawiam się, "co autor miał na myśli" zakładając dane skarpetki, czy był w tym jakiś zamysł, czy po prostu ma być wesoło jak w Cyrku Zalewski  :)

Wiosna wita nas a my powinniśmy witać wiosnę.

Opublikowano

Aż się zainspirowałem i skusiłem na debiut tutaj. U mnie pogoda wciąż nie może się zdecydować czy woli być wiosną czy czymś na kształt jesieni ale trochę czerwieni nie powinno zaszkodzić, żeby rozgrzać zimne stopy. Carmina.

Opublikowano

Aż się zainspirowałem i skusiłem na debiut tutaj. U mnie pogoda wciąż nie może się zdecydować czy woli być wiosną czy czymś na kształt jesieni ale trochę czerwieni nie powinno zaszkodzić, żeby rozgrzać zimne stopy. Carmina.

Mi nic się nie wyświetla.

Opublikowano

@Koniaczek

Przepraszam, ale to już druga sytuacja kiedy sądząc z treści postu wrzucasz zdjęcie na forum, a ja tego nie widzę (podobnie było w CMDCNS). Nie wrzuciłeś linku czy mam coś nie tak z przeglądarką?

Opublikowano

Rzeczywiście się nie wyświetliło - wrzucam poprawnie tym razem. Przepraszam!

post-5136-0-11178800-1393843435_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Postanowiłem rozruszać trochę Yanko. Małe ostrzeżenie dla chętnych - nie idźcie od razu "na żywioł". W odróżnieniu od trzewików te buty trzeba rozchodzić stopniowo. Skóra jest dość twarda, sztywna i mocno obciera, szczególnie w okolicach pięty i na załamaniach. Po całym dniu w nich mam ochotę obciąć sobie stopy ;)

post-563-0-44053100-1393946845_thumb.jpg

Opublikowano

U mnie rozchodzenie tych butów poszło gładko i żadnych negatywnych efektów dla stóp nie odnotowałem (choć ja od jakiegoś czasu zanim założę nowe buty na zewnątrz - chodzę w nich przez kilka godzin po domu). Za to mój brat, któremu sprezentowałem Yanki (a nie ma doświadczenia z tego rodzaju butami) strasznie sobie stopy poobcierał... Tak więc ostrożność, która zaleca White Heaven, jest chyba rzeczywiście wskazana. 

Opublikowano

A u mnie odwrotnie :)

Przy Yanko 14558:

- u mnie: pierwsze założenie to obcierka i konieczność rozchodzenia

- u Chrześniaka, któremu buty sprezentowałem:  pełen luz, komfort przy całodniowym użytkowaniu

Kwestia dość indywidualna.

Opublikowano

Dobry marketing. Gdyby np. jakiś znajomy chodził w butach z poziomu Yanko, świadomość w zakresie dobrych butów by mi się podniosła i mógłby zadziałać "bodziec zakupowy".