Żorż Ponimirski Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 3 godziny temu, Ygrene napisał: Gustin #282 JAPAN HIGH TENSILE STRENGTH 24 Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Pamiątka ze Stanów czy gdzieś w Europie je znalazłeś? Mam dwie pary Gustinów - fajny mają wybór materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Pamiątka ze Stanów czy gdzieś w Europie je znalazłeś? Mam dwie pary Gustinów - fajny mają wybór materiałów.Zakup przez internet. Trafiłem z rozmiarem idealnie. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Ygrene napisał: Zakup przez internet. Trafiłem z rozmiarem idealnie. Podasz źródło z którego kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Podasz źródło z którego kupiłeś?Przepraszam za mało precyzyjną odpowiedź w poprzednim poście... kupiłem od producenta www.weargustin.com .Raczej do cen należy doliczyć vat. Mnie dwukrotnie tak policzono. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorecci Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 4 godziny temu, Tomasso napisał: Czekając na zmianę opon Zmieniasz już na letnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2020 Tylko się nie śmiać: trafione na pchlim targu w Granadzie. Patyna i jakość skóry mnie skusiła. Marki brak, obcasy już zmienione na Continental. Marka już znaleziona - Sebago.es Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Monochromatycznie, Berwick. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2020 Co daje to włókno syntetyczne?Może to, że jednak same nie stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 19 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 TLB 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Loake 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 C&J Radstock: 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 @Tanatos70 czy to nowość w Twojej kolekcji czy ukrywane na dnie szafy jedyne czarne oksfordy?? Super buty, bardzo podobne do Armfield od AS czy Leander od F&S. Tylko z Twoją pozycją społeczną uważał bym na kolor skarpetek, bo Sartorialna Straż Miejska grasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 @Żorż Ponimirski- dzięki, stary zakup (mam je już jakieś dobre 4 lata), ale nieczęsto zakładane. Jedyne moje czarne oksfordy. Żona mówi na nie "trumniaki" 😁. Mam jeszcze dwie pary trzewików- Aldeny w czarnym kordowanie i "Czeneje" odkupione jakieś dwa lata temu na forum. Te drugie- model Brixworth, pewnie niedługo doczekają się wreszcie premierowego wyjścia. Pozycja społeczna człowieka żyjącego z wygrzebywania trupów z ziemi pozwala praktycznie na wszystko 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Pamiętam, że kiedyś o nich wspomniałeś. Moim zdaniem zasługują na częstszą obecność w tym wątku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 @Tanatos70 bardzo ładne buty. Zgadzam się z @Żorż Ponimirski Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Żona mówi na nie "trumniaki" 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 3 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: 4 godziny temu, Tanatos70 napisał: Żona mówi na nie "trumniaki" 😁. No ja protestuję, mówiąc że klasyczne "trupięgi" to mają kartonowe podeszwy, a tutaj na bogato- dainite sygnowane logo producenta butów, co jest nieczęsto spotykanym smaczkiem. Szczególnie dla takiego snoba jak ja : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 @Tanatos70 z mojego doświadczenia dainite już sama w sobie jest dla snobów, którzy mają czym rotować (tak od 30-tu par) i u których problem wymiany podeszwy nie następuje. A co dopiero z logo producenta😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 19 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @Tanatos70 z mojego doświadczenia dainite już sama w sobie jest dla snobów, którzy mają czym rotować (tak od 30-tu par) i u których problem wymiany podeszwy nie następuje. A co dopiero z logo producenta😁. Ty, Panie Senior, nie obrażaj Pan ludzi wyzywając od snobów nie mam aktywnych 30 par, a ostatnio tylko takie kupowałem (choć ostatni zakup z rok temu?). Takie, czy dainite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 43 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: @Tanatos70 z mojego doświadczenia dainite już sama w sobie jest dla snobów, którzy mają czym rotować (tak od 30-tu par) i u których problem wymiany podeszwy nie następuje. A co dopiero z logo producenta😁. Nie no, dla snobów to "skórkowa", gumowa to dla praktycznych 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 13 minut temu, Tanatos70 napisał: Nie no, dla snobów to "skórkowa", gumowa to dla praktycznych 😁 To samo pisałem, kiedy mnie ubiegłeś. Miałem jeszcze rzucić jakimś poznańskim stereotypem, ale zauważyłem, że na 10 par 7 jest u mnie na gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 49 minut temu, Krzysiek_W napisał: Ty, Panie Senior, nie obrażaj Pan ludzi wyzywając od snobów nie mam aktywnych 30 par, a ostatnio tylko takie kupowałem (choć ostatni zakup z rok temu?). Takie, czy dainite Ja aspiruję do tej magicznej trzydziestki. Na razie coraz dalej, bo na buty średnie nie mam już ochoty. 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 8 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Ja aspiruję do tej magicznej trzydziestki. Na razie coraz dalej, bo na buty średnie nie mam już ochoty. 😂 a ja ostatnio najczęściej noszę drugiej jakości podwójne koniakowe Meerminy Hiro z ebay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Moje doświadczenia z dainite, która się okazała mniej trwała niż moje wyobrażenie o niej, są takie, że producent tego nie wymienia, a szewc chce to opiłować i coś na to nakleić. Ze skórzaną jest mniej problemu. Można podzelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 Dainite rzeczywiście nie grzeszy zbytnio trwałością ,dodatkowo jest śliska.Na pewno nie był by to mój pierwszy wybór gumowej czy syntetycznej podeszwy do butów. Jeżeli chodzi o trwałość to NeoCork jest nie do pobicia ,w kategorii komfortu EVA,a pod względem stabilności na śliskim -mokrym podłożu Traction Tred Cushion Crepe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi