Krzysiek_W Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 32 minuty temu, saphir.pl napisał: Nie wyłapałem wcześniej, a siedzi mi w głowie ten kolor. Co to za spodnie Krzyśku? H&M sprzed jakiś 4-5 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikbar3 Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 WB Full brouge wersja letnia 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 Alden 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Vass 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Już wiem dlaczego siedzi mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Kiedy trzeba przełamać szarość... (Jan Kielman) 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Carmina 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 "Niemiecko"-włoski zestaw.Buty Hanover z Horween SC ,porcięta Giab's Sport ze 100% lnu Ormezzano.Prawdopodobnie "The best linen that money can buy" spodnie były prasowane rok temu. Tylko Hanover w Pennsylvanii ,a nie Pruski jak dziedzic w filmie Barei 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 CS dla Herringa w kolorze petrol blue + kajman petrol od Filipa: 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 @Tanatos70 coś mi się wydaję, że Twój kot tylko czeka, aż będziesz zdjęcia robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 @chylonczyk - a mógłbyś nie cytować zdjęć post po poście?! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 @Koval zedytowałem. Zadowolony?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 11 minut temu, chylonczyk napisał: @Tanatos70 coś mi się wydaję, że Twój kot tylko czeka, aż będziesz zdjęcia robił A mnie się wydaje ,że kolega @Tanatos70 stosuje doping farmakologiczny smarując obuwie liśćmi kocimiętki, albo kroplami walerianowymi😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 7 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Piąteczek i Harry’s of London 🥑🥑🥑 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 5 godzin temu, mayor napisał: A mnie się wydaje ,że kolega @Tanatos70 stosuje doping farmakologiczny smarując obuwie liśćmi kocimiętki, albo kroplami walerianowymi😉 5 godzin temu, chylonczyk napisał: @Tanatos70 coś mi się wydaję, że Twój kot tylko czeka, aż będziesz zdjęcia robił Hmmm... to bardziej skomplikowana relacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 zamszaki Loake 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Wczoraj i dziś. W moim przypadku to jedyne trampki w których wielogodzinna praca nie jest torturami dla stóp. (Buttero) 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: Hmmm... to bardziej skomplikowana relacja . Tak, relacje z kotem są skomplikowane. Relacje z psem są proste jak "Świat Win" w mojej młodości, były 4 rodzaje: J23, Powiślak ,Kwiat Jabłoni i Pieniawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 6 godzin temu, kormox napisał: zamszaki Loake Ładne buty z potencjałem, ale w zestawie buty-spodnie-podłoga wygląda to nieco mdławo. 🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Carmina kopyto Rain, moje najwygodniejsze buty RTW. Ultracienkie skarpety Pedemeia sprawdzają się świetnie przy 30 stopniach Celsjusza. 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Carmina kopyto Rain, moje najwygodniejsze buty RTW. Ultracienkie skarpety Pedemeia sprawdzają się świetnie przy 30 stopniach Celsjusza.A jak wypada to kopyto względem F Vassa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Ładne buty z potencjałem, ale w zestawie buty-spodnie-podłoga wygląda to nieco mdławo. 🤨 OK, następnym razem zmienię podłogę 🙂 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 9 godzin temu, kormox napisał: OK, następnym razem zmienię podłogę 🙂 Zestaw monochromatyczny: spodnie, buty, podłoga.😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi