Żorż Ponimirski Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 7 minut temu, FONos napisał: Vassy po kilkunastu poprawkach w końcu w miarę akceptowalne Czy możesz coś więcej ? Ich wina, Twoja wina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 51 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Czy możesz coś więcej ? Ich wina, Twoja wina ? Cóż ... koledzy co brali udział w GMTO znają historie generalnie buty przy wykańczaniu a dokładniej przy malowaniu rantu i spodu podeszwy zostały poplamione na czarno oraz zamsz upaćkany klejem. To jedyna rzecz której nie uzgodniłem i Vass sam zdecydował o malowaniu na czarno (ja bym wybrał ciemny brąz) niemniej nie miało to wpływu na brak staranności przy wykańczaniu przez szewca. Potem było odsyłanie ... wróciły w jeszcze gorszym stanie z przeciętą skórą na nosku (gdzieś szewc wyraźnie czymś zahaczył) kolejne odsyłanie ... w końcu zrobili nową parę którą oczywiście tak samo poplamili Pomijam, że nie dali znać że robią nowe bo bym zmienił to malowanie ale cóż ... potem proponowali zniżkę za ostatnie GMTO ale uparłem się że chce ładne buty i mam gdzieś zniżki a nawet mogę dopłacić za staranne wykonanie ... w końcu dziś przyszły trochę plam zostało ale więcej już od tych szewców nie wycisnę ... nie są staranni i tyle Dlatego teraz w kolejnych zrezygnowałem z malowania V na spodach i zwracam uwagę na kolor i sposób wykończenia rantu. W sumie trwało to rok za to jako drobną rekompensatę przyszły dziś dokładnie w urodziny 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Dzięki @FONos za bardzo dokładne wytłumaczenie. No i Twoje zdrowie, niech się noszą ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 U mnie dzisiaj U-Vassy na wieczornym peronie po całym dzionku. 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 J. Fitzpatrick Footwear Hawthorne 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Yanko x The Shine 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 4 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Berwick 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 C&J: 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 AS ostro eksploatowane w czasie przedświątecznej wycieczki. 5 dni dzień w dzień. W sumie ponad 50 km po londyńskich brukach. Nadspodziewanie dzielnie się spisały. Kupiłem je swego czasu jako NOS na ebayu za równowartość 500 zł. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/259-alfred-sargent/?do=findComment&comment=201310 Doskonały zamsz i świetnej jakości podeszwy. Nieźle zniosły trudy eksploatacyjne. Moje stopy trochę gorzej, ale i tak lepiej niż się spodziewałem zabierając ze sobą tylko jedną parę butów. Podeszwa po sezonowym zabezpieczeniu/wzmocnieniu (?) olejem do podeszew Burgol. Stosuję/testuję zamiennie 4 specyfiki: tonik Collonil, olej Saphira i Burgola oraz nowość- odżywkę po podeszew Boot Black. Nie udało mi się odkryć,, który środek jest najlepszy, więc walę na ślepo . 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 AS 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. albinos Napisano 5 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Z majówki: Ticker's 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarecki70 Napisano 6 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 (edytowane) Barker w różnym oświetleniu. Edytowane 6 Maj 2019 przez jarecki70 literówka 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 6 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 6 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 PRL 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Przepraszam ale są zbyt podobne i musiałem wrzucić. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Vass 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 3 godziny temu, Wectra napisał: Przepraszam ale są zbyt podobne i musiałem wrzucić. Nie. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 6 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Gaziano & Girling Deco 11 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 7 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 JFP I kula pięty dla zboczeńców: 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 7 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 Powrót do codzienności... ( Crockett&Jones Radstock) 13 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarecki70 Napisano 7 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 Loake. 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 7 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 Gaziano & Girling 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 8 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Nie przestaje mnie zadziwiać wygoda krokietów. Istnieją ładniejsze buty, dynamiczniejsze, bardziej ekskluzywne, ale wygodniejszych trudno znaleźć. Jak C&J osiąga taki komfort pozostanie chyba tajemnicą. (Crokiett&Jones Harrogate) 11 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil.M Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Berwick 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2019 Bally 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi