mosze Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Na sobie to na sobie - na prawidłach proszę w innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 sześćsześćcztery 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 20 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Na sobie to na sobie - na prawidłach proszę w innym wątku. Już się poprawiam Sent from my SM-A510F using Tapatalk 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 @m_wujek to Meermin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 TakSent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ulisses Napisano 20 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Wersja letnia 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 21 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Moje pierwsze buty GW. Jeszcze trochę i będą miały na karku trzy lata użytkowania. 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Shoe Passion - kupione w sierpniu 2014. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Na początku nie byłem przekonany do tego koloru, ale z każdym założeniem podoba mi się coraz bardziej. Wisienki Alfred Sargent 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 8 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 zima wróciła 😁 Buday 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Yanko 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Fajne. Co to? Sent from my SM-A510F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Gaziano & Girling 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Jam to swego czasu, nie chwaląc się, odkopał i zadokumentował 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 HerringSent from my SM-A510F using Tapatalk 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 AS dla Brooks Brothers. Pierwszy sezon po podzelowaniu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 @Żorż Ponimirski Buty bardzo ładne, natomiast pewnie widzisz, że kompletnie nie pasują do podwiniętych jeansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 22 minuty temu, alabuz napisał: @Żorż Ponimirski Buty bardzo ładne, natomiast pewnie widzisz, że kompletnie nie pasują do podwiniętych jeansów. Zupełnie się nie zgadzam. Już o tym dyskutowaliśmy kiedyś. Np. Carmina x Massdrop: Moje są jeszcze mniej formalne i mocno spatynowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 @m_wujek, te buty to jakieś Herring. @Żorż Ponimirski, połączenie nie dla mnie, ale buty bardzo fajne.👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 [mention=10507]Żorż Ponimirski[/mention] Buty (...) kompletnie nie pasują do podwiniętych jeansów.Nie podzielam tej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 @musa19, połączenie może wydawać się zbyt casualowe, ponieważ kolor jeansów jest prześwietlony (są ciemnogranatowe), ale kupiłem te buty dokładnie do takich połączeń i wg mnie ona są zbyt nieformalne (kolor/zdobienia/patyna) do czegokolwiek powyżej chino. Przynajmniej ja tak uważam. Btw. kilka stron wcześniej wrzuciłem gładkie, brązowe oksfordy Bally z wypastowanym noskiem do granatowych jeansów i było 20+ "polubień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 49 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Zupełnie się nie zgadzam. Już o tym dyskutowaliśmy kiedyś. Np. Carmina x Massdrop: Moje są jeszcze mniej formalne i mocno spatynowane. W takim razie porównaj oba zdjęcia, np. sposoby podwinięcia. U ciebie jeden dłuższy, drugi krótszy, dodatkowo widoczny szew i strzępiące się nitki. Moim zdaniem wygląda to po prostu nieestetycznie, w przeciwieńswtwie do zdjęcia które zamieściłeś. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 4 minuty temu, alabuz napisał: W takim razie porównaj oba zdjęcia, np. sposoby podwinięcia. U ciebie jeden dłuższy, drugi krótszy, dodatkowo widoczny szew i strzępiące się nitki. Moim zdaniem wygląda to po prostu nieestetycznie, w przeciwieńswtwie do zdjęcia które zamieściłeś. Spoko, tylko, ze w poprzednim wpisie skrytykowałeś, ze to buty nie pasują do podwiniętych jeansów, a teraz piszesz, ze jednak to jeansy są niefachowo podwinięte. Pozostanę przy swoim nieidealnym rozwiązaniu. Przy schylaniu się do zdjęcia wygląda to jednak odrobinę inaczej niż na profesjonalnej sesji dla Massdrop 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi