Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 22 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 zima wróciła 😁 Buday 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Yanko 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Fajne. Co to? Sent from my SM-A510F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Gaziano & Girling 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Jam to swego czasu, nie chwaląc się, odkopał i zadokumentował 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 HerringSent from my SM-A510F using Tapatalk 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 AS dla Brooks Brothers. Pierwszy sezon po podzelowaniu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 @Żorż Ponimirski Buty bardzo ładne, natomiast pewnie widzisz, że kompletnie nie pasują do podwiniętych jeansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 22 minuty temu, alabuz napisał: @Żorż Ponimirski Buty bardzo ładne, natomiast pewnie widzisz, że kompletnie nie pasują do podwiniętych jeansów. Zupełnie się nie zgadzam. Już o tym dyskutowaliśmy kiedyś. Np. Carmina x Massdrop: Moje są jeszcze mniej formalne i mocno spatynowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 @m_wujek, te buty to jakieś Herring. @Żorż Ponimirski, połączenie nie dla mnie, ale buty bardzo fajne.👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 [mention=10507]Żorż Ponimirski[/mention] Buty (...) kompletnie nie pasują do podwiniętych jeansów.Nie podzielam tej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 @musa19, połączenie może wydawać się zbyt casualowe, ponieważ kolor jeansów jest prześwietlony (są ciemnogranatowe), ale kupiłem te buty dokładnie do takich połączeń i wg mnie ona są zbyt nieformalne (kolor/zdobienia/patyna) do czegokolwiek powyżej chino. Przynajmniej ja tak uważam. Btw. kilka stron wcześniej wrzuciłem gładkie, brązowe oksfordy Bally z wypastowanym noskiem do granatowych jeansów i było 20+ "polubień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 49 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Zupełnie się nie zgadzam. Już o tym dyskutowaliśmy kiedyś. Np. Carmina x Massdrop: Moje są jeszcze mniej formalne i mocno spatynowane. W takim razie porównaj oba zdjęcia, np. sposoby podwinięcia. U ciebie jeden dłuższy, drugi krótszy, dodatkowo widoczny szew i strzępiące się nitki. Moim zdaniem wygląda to po prostu nieestetycznie, w przeciwieńswtwie do zdjęcia które zamieściłeś. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 4 minuty temu, alabuz napisał: W takim razie porównaj oba zdjęcia, np. sposoby podwinięcia. U ciebie jeden dłuższy, drugi krótszy, dodatkowo widoczny szew i strzępiące się nitki. Moim zdaniem wygląda to po prostu nieestetycznie, w przeciwieńswtwie do zdjęcia które zamieściłeś. Spoko, tylko, ze w poprzednim wpisie skrytykowałeś, ze to buty nie pasują do podwiniętych jeansów, a teraz piszesz, ze jednak to jeansy są niefachowo podwinięte. Pozostanę przy swoim nieidealnym rozwiązaniu. Przy schylaniu się do zdjęcia wygląda to jednak odrobinę inaczej niż na profesjonalnej sesji dla Massdrop 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 W poszukiwaniu wiosny Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Berwick. Bardzo je lubię, choć łagodne w obyciu to nie są;) 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 8 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Spoko, tylko, ze w poprzednim wpisie skrytykowałeś, ze to buty nie pasują do podwiniętych jeansów, a teraz piszesz, ze jednak to jeansy są niefachowo podwinięte. Pozostanę przy swoim nieidealnym rozwiązaniu. Przy schylaniu się do zdjęcia wygląda to jednak odrobinę inaczej niż na profesjonalnej sesji dla Massdrop 😕 Również miałem dziś dylemat czy podwinąć dżinsy, jednak doszedłem do wniosku że wygląda to okropnie. Owszem pasowało do butów idealnie kolorystycznie i stylowo, ale wykonanie nie. Te wszystkie perfekcyjne podwinięcia na sesyjnych zdjęciach mam wrażenie że są ze specjalnymi spodniami z ultracienkimi końcówkami nogawek, albo z fabrycznie zszytymi podwinięciami, czy ze wspomaganiem szpilek etc... Zwykłych spodni, aby to ładnie wyglądało nie podwiniesz, tworzą się fałdy, czasem coś się odwija, trzeba naprawdę mieć do tego stylową smykałkę i dobrą parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 12 godzin temu, Jarek napisał: Te wszystkie perfekcyjne podwinięcia na sesyjnych zdjęciach mam wrażenie że są ze specjalnymi spodniami z ultracienkimi końcówkami nogawek, albo z fabrycznie zszytymi podwinięciami, czy ze wspomaganiem szpilek etc... Nie ma potrzeby stosować żadnych szpilek, czy innych wspomagaczy. Wystarczą zwykle dżinsy, które sa na tyle długie, że można je złożyć dwa razy. Warunkiem jest oczywiście estetyczne wykończenie szwów, ale to maja chyba każde dobre jakościowo spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 26 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Yanko Sent from my SM-A510F using Tapatalk 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 26 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Godzinę temu, zimmermann napisał: bardzo fajne i pasują do jeansów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 5 godzin temu, Whitesnake napisał: Nie ma potrzeby stosować żadnych szpilek, czy innych wspomagaczy. Wystarczą zwykle dżinsy, które sa na tyle długie, że można je złożyć dwa razy. Warunkiem jest oczywiście estetyczne wykończenie szwów, ale to maja chyba każde dobre jakościowo spodnie. Noszenie podwiniętych jeansów, obojętnie czy turn-up czy pin-roll jest ciężkim wykroczeniem przeciwko zasadom męskiej elegancji.,Jeansy powinny mieć wykończony hem, najlepiej tym samym kolorem nici.,Sklepy z denimem z "górnej półki" oferują taką usługę na miejscu,często przy pomocy oryginalnych maszyn do hemowania denimu Union Special.,Ja czasem nosze podwinięte jeansy, ale kiedy się nosi turn-ups ze świadomością, że się nie powinno tego robić to jest inna kwalifikacja czynu zabronionego .,Wtedy nie jest to ciężki grzech, tylko sprezzatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 @mayor Zatem obawiam się, że wszyscy użytkownicy forum uprawiają spezzaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 3 minuty temu, mayor napisał: Noszenie podwiniętych jeansów, obojętnie czy turn-up czy pin-roll jest ciężkim wykroczeniem przeciwko zasadom męskiej elegancji. Podwijanie rękawów koszuli też ? Jeansy podwija się przede wszystkim aby szpanować ID selvedge Podwijanie jeansów nie-selvedge to bieda-szpan, a nie żadne wykroczenie przeciwko zasadom męskiej elegancji Np. dzisiaj nie mam selvedge, i myk, nogaweczka odwinięta 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi