Żorż Ponimirski Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 @Beny23 ciekawy obuw. Ja nie jestem fanem ani loafersów jako takich, ani nie mam ciągot w stronę skór zwierząt zmiennocieplnych. Co natomiast zauważyłem, to z Twojej wąskiej i długiej stopy zrobiły szeroką i krótką. Perspektywa fotografii ? Natomiast Krystyny z bawołu wodnego pryma sort Sam mam z tego torbę, która jest strasznie sztywna. Ciekawy jestem jak noszą się buty z takiego bydła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Godzinę temu, lubo69 napisał: Te krokodyle brzydkie jak krokodyl, pod każdym względem. Nie zazdroszczę, nie wszczynam flame war, takie mam zdanie. Bo prawdziwe z krokodyla, tylko takie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Yanko (5 sezon): 13 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 W dniu 15.12.2018 o 22:54, audiolab8000s napisał: Czym je pielęgnujesz, że tak pięknie lśnią ? Jaka pastę bądź wosk używasz? W dniu 15.12.2018 o 23:24, Tanatos70 napisał: Kosmetyki użyte dla wersji "made by" @arsen to jego słodka tajemnica. Ja używam zamiennie zestawu Saphira lub Boot Black. Żadna tajemnica buty po malowaniu były odżywione renovatorem, następnie został użyty krem Saphir z linii Medaille D'or oraz wosk (oba w kolorze machoniu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Yanko 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 17 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Kielman oldskul: 10 minut z woskiem i mogę się iść bić z każdym fukudą czy krispinem. 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 17 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Carmina 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 7 godzin temu, Beny23 napisał: Carmina ledwie przechodzi to przez gardło, ale to jedne z Twoich butów, które podobają mnie się najbardziej; a Carminy nie lubię tak jak buraczków mimo iż bardzo zdrowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 19 minut temu, spiryt napisał: ledwie przechodzi to przez gardło, ale to jedne z Twoich butów, które podobają mnie się najbardziej; a Carminy nie lubię tak jak buraczków mimo iż bardzo zdrowe Ciekawe, u mnie jest zupełnie odwrotnie. Akurat te buty nie przyprawiają mnie o ślinotok, chociaż chyba tego warte. Jednak sposób prezentacji nie w moim guście. Jednak dobrze, że @Beny23 wrzuca tutaj te buty. Carminę lubię jak i buraczki. Aż mnie dziwi, że jej na forum tylko homeopatyczne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Yanko 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 18 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 18 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Sent from my SM-A510F using Tapatalk 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Gaziano & Girling 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betsy Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Buty piękne, ale skarpetki straszne spodnie są czarne, czy tak wypadają w kontraście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Beny, takie zdjęcia od przodu fatalnie zniekształcają geometrię buta, tzn. wyolbrzymiają pierwszy plan, jak to zawsze przy zbliżeniach i szerokim kącie aparatu. Ostatnie wszystkie masz takie, ponadto kilka ujęć jest bardzo podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 3 hours ago, betsy said: Buty piękne, ale skarpetki straszne spodnie są czarne, czy tak wypadają w kontraście? Spodnie są ciemno szare a skarpetki różowe. Moim zdaniem róż z czernią gra bardzo dobrze. @Blondas mi ta perspektywa na @Whitesnake i @Krzysiek_W się podoba. Standaryzuje moje wrzutki ale jakoś ostatnio ten wątek umiera. Coraz mniej zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 @Beny23 robisz dobrą robotę, róż jebutny, ale pasuje moim zdaniem do czerni A co byś powiedział na pokazanie nam jakichś rzadko noszonych egzemplarzy z Twojej kolekcji ? Coś jak kalendarz adwentowy "24 wyjątkowe pary Benego??" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 CS 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Spodnie są ciemno szare a skarpetki różowe. Moim zdaniem róż z czernią gra bardzo dobrze. [mention=5711]Blondas[/mention] mi ta perspektywa na [mention=3633]Whitesnake[/mention] i [mention=1121]Krzysiek_W[/mention] się podoba. Standaryzuje moje wrzutki ale jakoś ostatnio ten wątek umiera. Coraz mniej zdjęć...Spoko, co się komuś podoba, to się podoba. Tylko mi brakuje widoku z boku, żeby docenić but w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 2 godziny temu, Beny23 napisał: @Blondas mi ta perspektywa na @Whitesnake i @Krzysiek_W się podoba. A mnie brakuje zdjęć na @Beny23 z ciekawym drugim planem, przestrzenią, dodaną dykteryjką, fajnym kontekstem. A tak swoją drogą, czy ci pucybuci nie zwracają uwagi na ranty? One w większości aż krzyczą, pomaluj mnie i mnie i mnie i... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Yanko & Patine & Bytom 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 5 minut temu, Krzysiek_W napisał: Yanko & Patine & Bytom Pochwalę buty i zapytam o model spodni, flanela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 4 minuty temu, Cineos napisał: Pochwalę buty i zapytam o model spodni, flanela? Spodnie to flanela z Bytomia, sprzed 4 lat kupione brązowe i granatowe, zapakowane i niedawno sobie o nich przypomniałem. Poprawiałem je w poszetka.com i pamietam ile osób zachwycało się nimi - a to takie zwykłe ślązaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 10 minut temu, xkoziol napisał: Szczęśliwiec... mieści się Poczekajmy na "poświętach" - szósty kawałek sernika?Chyba nie dam rady. Poczekaj, rozepnę spodnie i przegryzę kapustą z grzybami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi