Koval Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 @Mikołaj.J, nie wiem jak na żywo - ale na Twoim zdjęciu bardzo zacnie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 @Koval Dziękuję, na żywo również wyglądają całkiem dobrze. Nigdy nie spodziewałem się, że znajdę nieźle wyglądające split toe w takiej cenie. Ciekawi mnie jednak jak będą wyglądać po pół roku używania, bo jakość jest raczej średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 17 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 MeerminSent from my SM-A510F using Tapatalk 11 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 17 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 Stefano Bemer 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 17 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mayor Napisano 17 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 8 godzin temu, Wuj napisał: Wincyj wincyj! @mayor pokaż więcej zdjęć, napisz, co to za marka:) Marka Dack wyprodukowane na 150 lecie firmy w 1984 roku.,Jeszcze inne Dack's spod znaku klonowego liścia trochę starsze ze skóry woła pociągowego Prairie Ox., 12 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 18 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 (Vass) 12 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Też mi na Vassa dziś wypadło: 8 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Brooks Brothers 10 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 J. Fitzpatrick Footwear 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 19 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Dzisiaj krokiety na gumie, bo mokro. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 Brooks Brothers 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Coś dzisiaj się głęboko schowała . Czeneje z koca: 11 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jarek Napisano 20 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Meka 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Gaziano & Girling 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 C&J 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 W dniu 16.11.2018 o 16:54, Mikołaj.J napisał: . Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Jam myślę są to te buty: https://www.mangooutlet.com/pl/mezczyzna/buty-buty/zamszowe-buty-blucher_13090368.html?c=30&n=1&s=piel Z okazji Black Friday za jedyne 89,90. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Sent from my SM-A510F using Tapatalk 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Carmina 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 @adamW Po kilku dniach z nimi na stopach mogę z całą pewnością stwierdzić, że w tej cenie nie ma co się nad nimi zastanawiać. Wystarczy lubić split toe i aktualnie kusi mnie by wziąć jeszcze jedną parę, na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Dzisiaj nie będzie kota, będą groby . Jak niektórzy z Was wiedzą, żyję z wygrzebywania trupów z ziemi. Właśnie kończymy prace ratownicze nad niespodziewanie odkrytym stanowiskiem w miejscu, gdzie powstanie osiedle mieszkaniowe. Teren częściowo zniszczony przez działalność gospodarczą prowadzoną tutaj w okresie PRL. Granice miasta Poznania. Każdy spodziewałby się więc "co najwyżej" nawarstwień średniowiecznych. No i niespodzianka- cmentarzysko z okresu przedrzymskiego (ok. 350 p.n.e). Dzisiaj byłem na wizytacji. Na pierwszym zdjęciu- strop (częściowo zniszczony) grobu ciałopalnego. Wprawne oko dostrzeże grot żelazny (in situ) i fragmenty ceramiki. W jamie znajduje się popielnica (urna) z przepalonymi kośćmi. Dwa ostatnie zdjęcia (z innego dnia) ukazują eksplorację grobu skrzynkowego kultury pomorskiej odkrytego na tej samej inwestycji. Grób częściowo umiejscowiony na sąsiedniej działce i zniszczony w części stropowej wkopem przemysłowym. Wiele jeszcze rzeczy skrywa przed nami ziemia . c&j islay nadają się i do roboty i do kościoła . 18 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mayor Napisano 22 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Nie wiem czemu ludzie mają taką obsesje na punkcie poszukiwania grobu Hoffy?.,U mnie dzisiaj święto, dlatego na nogach amerykańska klasyka z konia 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Jesienne liście w Central Parku 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 J. Fitzpatrick Footwear Roosevelt MTO we fioletowym museum calf i szarym zamszu 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi