Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 7 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 AS 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Loake 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 @Castorp to model Medway? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 W dniu 6.09.2018 o 08:49, flozbi napisał: Yanko czy Shoepassion? Yanko 664, to jedne z najladniejszych, rasowych, klasycznych brogsow jakie widzialem. Zapkraglony czubek eizualnie sugeruje obszernosc kopyta. Pewien ich paradoks polega jednak na tym, ze pomimo wygladu kopyta na obszerne/szerokie I pomimo nominalnej tegosci G, realnie but jest w moim odczuciu dosc waski I ma niskie podbicie. U mnie bedzie wymagal rozbicia. Ale I tak jestem nimi zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 7 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Miały być monki Yanko, ale miłość nie wybiera :) monki poczekają 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 Po koncercie Księcia Ciemności temperatury spadły o niemal 20°C 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 2 godziny temu, roter6 napisał: @Castorp to model Medway? Zgadza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 8 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Carlos Santos rowerowo 😁 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 Zupełnym przypadkiem, ja również dzisiaj w podobnym klimacie. CS dla Herringa. Przy wsparciu paska od Filipa. Blue petrol x 2. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 8 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 AS Moore 13 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Wczoraj - brogsy i chinosy. Yanko Dzisiaj - zamsz i len. Vass 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Ostatnie "nudystyczne" podrygi... w tym roku . Kot przestał gubić sierść, znaczy się będzie powoli zagęszczał futro. Idzie jesień. 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 Alfred Sargent 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarasenko Tailoring Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 Loake (skóra w tych jest niemiłosiernie twarda) 😒 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 10 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 Gdy je zamówiłem 18 miesięcy temu, skusiły mnie zdjęcia. Po otrzymaniu paczki i przymierzeniu jeszcze się zastanawiałem czy u mnie zostaną, czy jednak je odesłać - nie byłem przekonany do koloru. Teraz wiem że to był dobry wybór. Im dłużej je mam, im częściej je noszę, tym bardziej się nimi zachwycam Yanko 664 (moje drugie, choć równolegle do 915, ulubione kopyto). 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 A przez ten czas V-ka mocno się zmniejszyła? Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 @Krzysiek_WTeż się nad tym kolorem zastanawiałem podczas wyboru tego modelu, u mnie pragmatyzm przeważył, ale ten jasny kolor też mocno "za mną chodził". Cieszy mnie fakt, że się dobrze u Ciebie starzeją;-), no chyba, że wkładasz je 2 razy w roku;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Wectra napisał: A przez ten czas V-ka mocno się zmniejszyła? Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka trochę tak, ale po całym dniu zazwyczaj popuszczam żeby było wygodniej 16 minut temu, flozbi napisał: @Krzysiek_WTeż się nad tym kolorem zastanawiałem podczas wyboru tego modelu, u mnie pragmatyzm przeważył, ale ten jasny kolor też mocno "za mną chodził". Cieszy mnie fakt, że się dobrze u Ciebie starzeją;-), no chyba, że wkładasz je 2 razy w roku;-). prędzej powiedziałbym 2 x na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 11 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 W życiu jak na szachownicy 😋 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 10 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: W życiu jak na szachownicy 😋 Czy to TLB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 Godzinę temu, Pasjonat napisał: Czy to TLB ? Nie, staromodnie C&J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2018 Yanko 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 12 Wrzesień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2018 TLB 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Jedne z moich najstarszych obecnie butów. Barker 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi