Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 31 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 @roter6 Zamsz+len = dobre połączenie 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 @Koval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2018 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 1 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2018 Gorąco czy nie, trzeba trzymać fason. 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dawidowo Napisano 1 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2018 Przychodze do domu z pracy, jest pacZka, jest dobrze. Loake Churchill dzień dobry Sent from my iPhone using Tapatalk 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidowo Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2018 Przychodze do domu z pracy, jest pacZka, jest dobrze. Loake Churchill dzień dobry Sent from my iPhone using Tapatalk Panowie jest pytanie z mojej strony, wiem ze podbicie loake można wymienić po jakimś czasie, czy można wymówić te skórzane na gumę dainite czy musi zostać skóra ??Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 Mimo, że obłożyna się nie schodzi, a skóra lakierowana brzydko się łamie, to jakoś nie mogę przestać chodzić w tych leciwych Loake. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 Nietęgie buty na nietęgą pogodę. Budżetowy conhpol. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 9 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Blue screen? Mógłbyś napisać co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2018 6 godzin temu, Harth napisał: Mógłbyś napisać co to za spodnie? Chinos Slap-Up od @Benevento wygrane w forumowym konkursie. Bardzo podoba mi się materiał, jest dosyć gruby dzięki czemu nie gnie się tak mocno jak większość bawełnianych spodni i utrzymuje zaprasowany kant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar73 Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Az mi głupio bo ja dzis na plaży w japonkach a panowie tacy eleganccy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Vassy ze strusia. Nie można powiedzieć, że zgrywają się idealnie z paskiem na nadgarstku, ale się nie zrażam : 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 4 godziny temu, Tanatos70 napisał: Nie można powiedzieć, że zgrywają się idealnie z paskiem na nadgarstku, ale się nie zrażam Naprawdę dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 5 godzin temu, Tanatos70 napisał: Vassy ze strusia. Nie można powiedzieć, że zgrywają się idealnie z paskiem na nadgarstku, ale się nie zrażam : One są zrobione w całości ze skóry strusia, czy tylko te paski na pensa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 w drodze na ślub w Chlewicach (nie, nie mój ) 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Berwick 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Godzinę temu, Tomasz T napisał: One są zrobione w całości ze skóry strusia, czy tylko te paski na pensa? Calusieńkie, skórka mięciutka jak u aniołka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 15 minut temu, Tanatos70 napisał: Calusieńkie, skórka mięciutka jak u aniołka Mają super klimat, ile taka skóra jest droższa od "normalnej"? Wiem, że u pana Meka można zamówić buty z takiej skóry, nawet gdzieś widziałem ale miały te wypustki na całej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Godzinę temu, Tomasz T napisał: Mają super klimat, ile taka skóra jest droższa od "normalnej"? Wiem, że u pana Meka można zamówić buty z takiej skóry, nawet gdzieś widziałem ale miały te wypustki na całej powierzchni U Vassa to jakieś 30-40 % drożej niż regularna skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 4 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 zielono mnie 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Bardzo wygodne trampki. Polecam - wciąż -50% off u Herringa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Loake Pierwsze wyjście. Kupione w TK Maxx, o pół rozmiaru za małe, ale szewc rozciągnął je w palcach i pasują idealnie. Zero otarć i bólu 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 43 minuty temu, TheMakowski napisał: Loake Pierwsze wyjście. Kupione w TK Maxx, o pół rozmiaru za małe, ale szewc rozciągnął je w palcach i pasują idealnie. Zero otarć i bólu 🙂 Można wiedzieć, gdzie ten szewc stacjonuje i ile kosztowało rozbijanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Godzinę temu, fan_dobrego_buta napisał: Bardzo wygodne trampki. Polecam - wciąż -50% off u Herringa Fajne, ale u Herringa na wyprzedaży została jedna para w rozmiarze dziecięcym, tudziez kobiecym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi