Tomasz T Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Wiele tu już widziałem, ale zdjęcia 202dsów w świetle reflektorów chyba nie było 🤔 P.S. te buty działają na mnie wręcz terapeutycznie. Patrzę sobie na nie w pracy i odrazu złość przechodzi 🙄 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Vass +...... nie pytałem " 6 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Yanko x TheShine 8 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 @Tanatos70 wykorzystam okazję i podpytam. Jeśli nosisz NP Last od Vassa, to które z jego kopyt jest jeszcze dla Ciebie optymalne i jakie jest przełożenie z rozmiarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 4 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Yanko 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Trochę uśmiechu Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 10 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 C&J Lowndes 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 4 minuty temu, Mamrot napisał: C&J Lowndes Great minds think alike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 Nigdy nie udało mi sie oddać prawdziwego koloru tych butów na zdjęciu. Aparat wariuje... (Jan Kielman) 8 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 11 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 11 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 rozdziewiczanie TLB, miękka skórka, ładnie leżą, zobaczymy co będzie po całym dniu 6 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 11 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 C&J Seymour 2, wczoraj przyszła paczka po fabrycznej naprawie. 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 15 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Bardzo mi się podobają te monki,jaka to marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 @bulyt50 Corno Blu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2018 W dniu 10.04.2018 o 08:53, baw napisał: @Tanatos70 wykorzystam okazję i podpytam. Jeśli nosisz NP Last od Vassa, to które z jego kopyt jest jeszcze dla Ciebie optymalne i jakie jest przełożenie z rozmiarówka? Tutaj parę wskazówek. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3153-producenci-butów-vass/?do=findComment&comment=278296 Mam jeszcze "norwegi" na kopycie Peter. Jest odrobinę krótsze, więc optymalny dla mnie jest rozm. 42,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 12 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Loake Cannon Black 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 12 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Nie monki??!?? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 42 minuty temu, O.v.K. napisał: Nie monki??!?? 😅 Nie, ale zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 30 minut temu, Krzysiek_W napisał: Nie, ale zielone Celnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 12 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 Stefano Bemer 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 13 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi