Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Panowie, czemu służy seryjne wklejanie podobnych do siebie ujęć tych samych butów? Forum przeglądam głównie posługując się telefonem. Te tasiemce powodują, że palec boli od przewijania ekranu😀 Czy moderator może ciachnąć takie posty?

• Like 5
  • Oceniam pozytywnie 3

1 godzinę temu, Awopiotr napisał:

Panowie, czemu służy seryjne wklejanie podobnych do siebie ujęć tych samych butów? Forum przeglądam głównie posługując się telefonem. Te tasiemce powodują, że palec boli od przewijania ekranu😀 Czy moderator może ciachnąć takie posty?

Popieram, zwłaszcza w sytuacji gdy 3 z 5 zdjęć przedstawia niemal dokładnie to samo ujęcie. Może wyrzucajcie kolaż ?? ;)

• Like 2

3 godziny temu, Profumo napisał:

Z drugiej strony. Jak sobie człowiek raz za młodu nakupi butów to będzie miał do końca życia 😂

Do końca życia to Xi Jinping będzie miał stanowisko prezydenta PRC. Butów nawet jak ktoś nakupi za młodu to na starość będą za małe.,

Panowie chciałbym żeby ktokolwiek zaczął wrzucać zdjęcia ładnych butów w dowolnej ilości bo Forum zamiera. Ten wątek jest trochę bardziej żwawy od CMDNS ale jak tak dalej pójdzie to trzy osoby będą wrzucały wszystkie posty...

Chciałbym żeby osoby narzekające na ilość zdjęć wrzuciły chociaż jedno zdjęcie butów ze swojej kolekcji bo krytykować jest najłatwiej a wnieść coś od siebie to nie ma komu...

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 4

1 godzinę temu, Beny23 napisał:

Panowie chciałbym żeby ktokolwiek zaczął wrzucać zdjęcia ładnych butów w dowolnej ilości bo Forum zamiera. Ten wątek jest trochę bardziej żwawy od CMDNS ale jak tak dalej pójdzie to trzy osoby będą wrzucały wszystkie posty...

Chciałbym żeby osoby narzekające na ilość zdjęć wrzuciły chociaż jedno zdjęcie butów ze swojej kolekcji bo krytykować jest najłatwiej a wnieść coś od siebie to nie ma komu...

@Beny23 to nic osobistego, po prostu wrzucasz do jednego posta identyczne lub niemal identyczne zdjęcia, nie wiem czemu ma to służyć ? Zapełnieniu strony ?

Masz chyba najlepszą kolekcję butów i jesteś bardzo aktywny, lubię większość jeśli nie wszystkie Twoje kreacje, ale czasem można zagłaskać kotka na śmierć. Tylko tyle.

Sam bym chętnie wrzucał jakieś swoje zdjęcia w tym wątku, ale po prostu nie noszę eleganckich ubrań do laboratorium, zdaję się na Ciebie i innych. Mam nadzieję, że Cię to nie uraziło.

• Like 1

5 godzin temu, Kamil1987 napisał:

@Beny23 to nic osobistego, po prostu wrzucasz do jednego posta identyczne lub niemal identyczne zdjęcia, nie wiem czemu ma to służyć ? Zapełnieniu strony ?

Ja tam lubię te tasiemce @Beny23. :) Ładne buty i ładne zdjęcia. No i to chyba najdokładniejsza dokumentacja fotograficzna starzenia się Krystyn.

• Like 1

44 minuty temu, Whitesnake napisał:

Ja tam lubię te tasiemce @Beny23. :) Ładne buty i ładne zdjęcia. No i to chyba najdokładniejsza dokumentacja fotograficzna starzenia się Krystyn.

No ja to też lubię, powinien jednak kupić sobie jeszcze kilka par dla urozmaicenia

• Like 1

1 godzinę temu, Kamil1987 napisał:

Jakie inne kolory obuwia mogą jeszcze pasować do brązowego garnituru ?

Garnitur jest akurat burgundowy, ale na zdjęciach bardzo wpada w brąz. Moim zdaniem można do niego założyć praktycznie dowolne buty - nosiłem już bordowe i czarne i za każdym razem według mnie efekt był dobry.

• Oceniam pozytywnie 1

Nie jest to najlepszy na świecie argentyński kordowan tylko przemitologizowany Horween .,Niestety Alden to marka z historią ,bardzo łatwo temu "heritage" ulec i na skutek tego dwukrotnie przepłacić za najgorszy sort kordowanu. 

P3080016.JPG

P3080015.JPG

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 2

46 minut temu, rumcajs43 napisał:

@mayor jaka to szerokość? Myślę, że odbiór tych butów jest cokolwiek zakłócony przez szerokość. Inne w tym rozmiarze również będą "średnie".

Rozmiar 12 szerokość E,dodatkowo Indy są robione na kopycie Trubalance ,które jest bardzo szerokie i przy tym kopycie szerokość  E jest szersza niż EEE u Allena Edmondsa na najszerszym kopycie 511.Na pewno takie buty wyglądają pokracznie i w firmowych sklepach na półkach wszystkie buty są w rozmiarze 8D żeby nie odstraszać klientów ,tak samo do zdjęć w katalogach wybierane są buty małe i wąskie., 

indy.jpg

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 5