Whitesnake Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2018 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Argentyński cordovan pochodzi pewnie od kuców do polo które są jednym wielkim mięśniem więc pewnie dlatego cordovan z Argentyny jest taki mięsisty i sprężysty. Argentyńczycy dbają o te konie lepiej niż o ludzi trochę jak Brytyjczycy... Też miałem takie podejrzenie. Choć, nie mam pewności czy z takiego konika do polo dałoby się wygospodarować wystarczający kawałek. One są strasznie małe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Ponoć najcięższe mrozy już za nami: 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 4 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Foster&Son by AS courtesy of @fan_dobrego_buta 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 4 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Carlos Santos 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Tanatos co to za brogsy? Loake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 15 minut temu, kichanadeta napisał: Tanatos co to za brogsy? Loake? Alfred Sargent (jakaś nieprodukowana już linia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Yanko 3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Używając marynistycznej nomenklatury, po tygodniowych testach stoczniowych dziś miały miejsce pierwsze próby morskie na trasie dom - spożywczak - dom. Nowiutkie Loake Cannon. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 5 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Ja też powoli odbijam od kei, na razie po zatoce kilka halsów:) 8 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 @Wuj PRZE-PIĘ-KNE buty! Obiecywałem sobie nie przekraczać pewnej kwoty jeżeli chodzi o wydatki na buty, ale ilekroć Ty lub @Whitesnake prezentujecie swoje cudeńka, jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 4 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: ...jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać... Będę namawiał, spokojny o Twoją satysfakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 U mnie dzisiaj spokojnie... (C&J Swansea) 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Poniedziałek dniem brązowych brogues? 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 29 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Poniedziałek dniem brązowych brogues? No to po linii. Yanko jeszcze tego tła nie miały: 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Wuj PRZE-PIĘ-KNE buty! Obiecywałem sobie nie przekraczać pewnej kwoty jeżeli chodzi o wydatki na buty, ale ilekroć Ty lub @Whitesnake prezentujecie swoje cudeńka, jestem bardzo blisko tego żeby się przełamać... Dzięki @Zajac Poziomka. Muszę przyznać, że sam byłem na siebie zły, że znowu zamawiam u Kielmana, bo miałem oszczędzać itp,. ale jak je zobaczyłem, to mi przeszło:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Gaziano & Girling 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Yanko 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 6 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Carmina 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 7 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Vass 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 2 godziny temu, wimon napisał: T.Januszkiewicz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 @Whitesnake czyli styl pracowni rzeczywiście charakterystyczny tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Klient w krawacie jest mniej awanturujący się 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 4 godziny temu, Mateo86 napisał: Vass Mateo. Obserwuję Cię. Nie chciałbym cię straszyć ale masz tyle butów nowych, ze to chyba kwalifikuje się do zakupoholizmu 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Dzisiaj Saint Crispin’s 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi