maciato Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Ja nie ale moja żona ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 W końcu piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 ciekawy kolor, chociaż sam design do mnie nie przemawia. pozdrawiam, D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 To mocno budżetowe angielki (300 zeta) z Ryłko. Jak za tą kwotę skóra przyzwoita, a same buty bardzo wygodne (obyło się bez łamania). Zresztą osobiście mam słabość do takiego odcienia niebieskiego i te buty jeszcze z półki mówiły "weź mnie" Na tej fotce akurat tego nie widać, ale kolor jest lekko spatynowany (widać maźnięcia i zróżnicowane odcienie błękitu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Meermin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Teraz już wiem, dlaczego spodobały Ci się moje Churche* (a może Churchsy?** ). Choć różnic między nimi wiele, jest nić porozumienia! * /czercz/ -> /czercze/ za analogią do /pejcz/ -> /pejcze/ ** /czerczs/ -> /czerczsy/ za analogią do /martens/ -> /martensy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Budżetowe penny loafers, które mimo średniej jakości skóry, pozwalają osiągnąć pożądany połysk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 To te Gampy, które to ja mam brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 To te Gampy, które to ja mam brązowe? W istocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Tricker's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Na czerwono: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 buty.jpg @ mosze, bardzo ładne, smukłe kopyto. Co to i na jakim kopycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 @ mosze, bardzo ładne, smukłe kopyto. Co to i na jakim kopycie? Kościółki, kopyto 108, nazwy modelu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Bexley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Dyskusję na temat jakości butów Bexley pozwoliłem sobie przenieść do stosownego wątku: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/993-bexley-do%C5%9Bwiadczenia-z-firm%C4%85/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 mam do nich nowe spodnie, to się pochwalę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 A buty to...? mam do nich nowe spodnie, to się pochwalę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Kielmany..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Kielmany jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 to moje woły robocze z pracowni Jan Kielman, opisane już na forum jak zauważyli koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 woły robocze z pracowni Kielman -> fajnie to brzmi xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi