The-Bigwig Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 więcej na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 To są buty do chodzenia po domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Tak jak brogues to buty do chodzenia po wsi i po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 To są buty do chodzenia po domu.... To mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 To są buty do chodzenia po domu.... Tradycyjnie tak, obecnie juz nie koniecznie. Swoja droga, jak sie blizej przyjrzeć, to jakieś dziwne te buty, bo nie sa to klasyczne albert slippers, ale nie wygladają mi też na tradycyjne loafersy. Czekam na wiecej zdjec i na opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Wyglądają jak loafersy, a mają "monogramy" jak albert slippers. Raczej jakaś współczesna wariacja i to nie z H&M, bo te były całkiem klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Przepraszam, ale jestem na nie. Jak planuję miękkie klasyczne albert slippers do chodzenia po domu, to zdecydowanie nie odpowiada mi chodzenie w tego typu butach po ulicy. A jeżeli wyszywasz "monogram" na loafersie, to nawet nie mam pomysłu jak to skomentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 O ile fakt, że są to buty do chodzenia wewnątrz jest oczywisty, o tyle mam pytanie do znawców - czy monogram jest faux pas na nich, czy też całkowicie dozwolony i nie świadczy o braku ogłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 O ile fakt, że są to buty do chodzenia wewnątrz jest oczywisty Mówisz o moich czy o Albert Slippers jako ogół? Bo jeśli o moich to są to loafersy z haftem, więc do chodzenia po domu bym ich bynajmniej nie używał od loafersów odróżnia ich wyłącznie haft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Przepraszam, ale jestem na nie. Jak planuję miękkie klasyczne albert slippers do chodzenia po domu, to zdecydowanie nie odpowiada mi chodzenie w tego typu butach po ulicy.Chodzenie w nich po ulicy nie jest czymś nadzwyczajnym co widać na załączonych we wpisie na blogu zdjeciach. Za black tie guide ...they are appropriate only for private occasions dla niektórych taką okazją może być wyjście z domu po mleczko i bułeczki A jeżeli wyszywasz "monogram" na loafersie, to nawet nie mam pomysłu jak to skomentować.Myślę, że komentarz może być np. taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukebor Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Już lekko "zmęczone"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Przykleiłeś monogram na buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Odpowiedź: http://the-bigwig.blogspot.com/2012/10/ ... rself.html Przykleiłeś monogram na buty? Na buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Fajne Chociaż mnie bardziej interesowałoby skąd u licha wytrzasnąłeś loafersy za 39 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 Loafersy split-toe na gumie od Loake. W sam raz na te deszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Witam w wątku. Na buty z prawdziwego zdarzenia jeszcze zbieram ale prezentuję dzisiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 dzisiaj z rana ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Struś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Struś od TJ'a o ile dobrze pamiętam, a dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 To chyba jednak robota p. Kielmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Zgubiła mnie pewność siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 To chyba jednak robota p. Kielmana Po czym wnosisz? Bo się rymuje? dzisiaj z rana ... Dzisiaj z rana... struś od Kielmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi