mosze Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Nie tak świetne, jak pokazane wyżej, ale bardzo (obecnie; drzewiej różnie bywało) wygodne wiedenki Loake. Podoba mi się ich kolor - w cieniu ciemnobrązowe, w słońcu wyraźnie się rozjaśniają i ujawniają odcienie wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Nie tak świetne, jak pokazane wyżej, ale bardzo (obecnie; drzewiej różnie bywało) wygodne wiedenki Loake. Podoba mi się ich kolor - w cieniu ciemnobrązowe, w słońcu wyraźnie się rozjaśniają i ujawniają odcienie wiśni. Bardzo zgrabne kopytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 EC Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 23 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 Square toes :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2011 Thumbs up. EC oznacza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Square toes :/ delikatne Thumbs up. EC oznacza...? Emiliano Caccin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Niedzielny spacer... Buty w fazie zapoznawczo-rozpoznawczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Dzielnie służyły przez ostatnie 4 dni na mazurach. Loake Fairford: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Świetne buty. Szukam czegoś takiego na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Dzielnie służyły przez ostatnie 4 dni na mazurach. Loake Fairford: Czegos takiego szukam na jesien, ale czy one maja normalna GW podeszwe? Jak to sie sprawdza w wilgoci, blocie itp.? Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Też doskonałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Dzielnie służyły przez ostatnie 4 dni na mazurach. Loake Fairford: Czegos takiego szukam na jesien, ale czy one maja normalna GW podeszwe? Jak to sie sprawdza w wilgoci, blocie itp.? Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to: Też cały czas szukam czegoś dobrego na jesień. Loake mają GYW ale od spodu jest gumowa podeszwa Dainite - świetna sprawa. Spisały się rewelacyjnie w podmokłych błotnych terenach, a szeroki sztuper sprawił, że nie brudziły się aż tak bardzo z zewnątrz. Przychylam się do opinii gccg, że takie buty do doskonały wybór na wakacyjne wycieczki. Świetnie izolują od ciepła i chronią kostkę przed urazami, a jednocześnie są na tyle wytrzymałe, że ciężko o jakiekolwiek uderzenie stopy a i żadne ataki kobiecymi szpilkami nie są groźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Dzielnie służyły przez ostatnie 4 dni na mazurach. Loake Fairford: Czegos takiego szukam na jesien, ale czy one maja normalna GW podeszwe? Jak to sie sprawdza w wilgoci, blocie itp.? Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to: Też cały czas szukam czegoś dobrego na jesień. Loake mają GYW ale od spodu jest gumowa podeszwa Dainite - świetna sprawa. Spisały się rewelacyjnie w podmokłych błotnych terenach, a szeroki sztuper sprawił, że nie brudziły się aż tak bardzo z zewnątrz. Przychylam się do opinii gccg, że takie buty do doskonały wybór na wakacyjne wycieczki. Świetnie izolują od ciepła i chronią kostkę przed urazami, a jednocześnie są na tyle wytrzymałe, że ciężko o jakiekolwiek uderzenie stopy a i żadne ataki kobiecymi szpilkami nie są groźne Dzieki za odpowiedz, biore takie Loake pod uwage. Moze w sprawie forumowych trzewikow pomoze nam wszystkim nieoceniony Immune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Szczerze mówiąc ja też liczę po cichu na forumową akcję, gdzie przedmiotem zakupu będą trzewiki, czy też chukka na gumowych podeszwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Może nie dzisiaj, ale dopiero teraz znalazłem kabel do aparatu. Nieco już sfatygowane zabawą oxfordy NC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2011 Prawdę powiedziawszy takie sfatygowane lekko buty mają swój urok, mówiąc jednocześnie o jakości skóry i dbałości o nie właściciela ( tutaj chodzi mi o przypadki praktycznego zdewastowania z powodu braku dbałości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to:Janie, masz jakieś namiary na sklep sprzedający buty Wolverine? 1000 Mile Boot śnił mi się po nocach, ale nie mogłem znaleźć sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j@zzband Napisano 30 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Tu masz namiary na sklepy sprzedajace Wolverine: http://www.wolverine.com/us/1000mile/bl ... ilers.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 30 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Clifford Crockett & Jones, 7miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Ja jednak mysle o trzewikach na gumie, szczegolnie na zime. Chyba, ze zdecyduje sie na to:Janie, masz jakieś namiary na sklep sprzedający buty Wolverine? 1000 Mile Boot śnił mi się po nocach, ale nie mogłem znaleźć sprzedawcy. Niestety mam tylko info dostepne w internecie, a jesli bede je kupowal to chyba stacjonarnie. Wybiore sie moze w styczniu do USA, wiec bedzie to okazja do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 30 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2011 Tu masz namiary na sklepy sprzedajace Wolverine: http://www.wolverine.com/us/1000mile/bl ... ilers.aspx Myślałem raczej o czymś internetowym, względnie niewymienionym na liście - Jan rozwiał moje nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Tu masz namiary na sklepy sprzedajace Wolverine: http://www.wolverine.com/us/1000mile/bl ... ilers.aspx Myślałem raczej o czymś internetowym, względnie niewymienionym na liście - Jan rozwiał moje nadzieje http://www.nextag.com/wolverine-1000-mi ... tores-html Tu mozesz znalezc sklepy, ktore nimi handluja online (oczywiscie nie wszystkie). Czesc z nich wysyla do PL, np. http://www.onthefly.com/product/wolveri ... boot/27790, http://www.amazon.com/dp/B002KYX2FY/ref ... B002KYX2FY Jesli chcesz je kupic przez internet, to wejdziesz w ich posiadanie pewnie szybciej niz ja. Glowa do gory, nie wszystko stracone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Huh, wygląd tych nieco mnie zaskoczył: http://www.onthefly.com/product/wolveri ... ford/28530 (tak, nazywają się wingtip oxford...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Panowie, nie oftopujcie, tylko buty pokazujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2011 Tak tu cicho, że podbiję Wam puls ryzykownym postem Panowie, co myślicie o kontrastujących sznurówkach? Wklejam kilka zdjęć z mniej i bardziej poprawnymi skarpetkami. Buty są o tyle ciekawe, że są na skórzanej podeszwie, wyglądają klasycznie, lecz skóra jest naprawdę podłej jakości (czego na zdjęciach dobrze nie widać). Dwucyfrowa cena w złotych sprawia, że noszę je z bananem na twarzy, a beżowe sznurówki tylko dopełniają ten szaleńczy obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi